Answear - Stílus és Shopping, akár 68% kedvezménnyel! Férfi, női és gyermek ruhák, cipők, prémium márkák

Answear
1 5
4.9 Rossz
A vásárlók értékelése alapján!

Akár -68%

Elfogyott!

  • Csak meghatározott ideig!
Answear
bolt@answear.hu
(06) 1 700 80 81
answear.hu/c/noi

Ajánlat leírása

ANSWEAR.hu – vásárlás korlátok nélkül.

Az ANSWEAR.hu kínálatában a világ több mint 300 legdivatosabb márkái közül válogathatsz!

Ide tartoznak többek közt:

  • világhírű divatmárkák (Mango, Vero Moda),
  • sportmárkák (Adidas, Nike, New Balance),
  • kultikus farmer márkák (Levi’s, Lee, Wrangler),
  • valamint egyedibb, ekszkluzív márkák is (Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY).

Fontos

  • Első vásárlásodra most 4.000 Ft kedvezményt kapsz!
  • 12.500 Ft felett a házhoz szállítás ingyenes!

Az ANSWEAR.com az első olyan lengyel multi-brand áruház, amely ilyen széles skálájú választékkal lepi meg kedves vásárlóit. Náluk az egész családot fel tudod öltöztetni, hisz kínálatukban a női és a férfi kollekciók mellett a gyermek ruhák teljes tárháza is fellelhető. Velük gyors, biztonságos – és ami a legfontosabb – otthonról is elvégezhető a vásárlás.

A több ezer képpel ellátott, részletes leírást is tartalmazó termék mellett hasznos tanácsokkal látnak el, és a legújabb divatirányzatokkal is megismerkedhetsz. A trendmakerekkel, bloggerekkel, és a divat világának specialistáival folytatott folyamatos együtműködésnek köszönhetően biztosítják azt az ihletet, mely segít megtalálni a helyes utat a mindennapi divat világában.

Az ANSWEAR.com 2010 decemberében jött létre, és 2011 februárjában már a vevők házába szállította a kívánt terméket. Három évvel a lengyel piacon elért sikerek után (az elégedettségi index folyamatos növekedése, valamint az elnyert szakmabeli díjak is ezt bizonyítják), 2014-ben az ANSWEAR megkezdte működését Csehországban, és Szlovákiában is. Ezt követte 2015-ben az újabb piacok meghódítása, átlépve ismételten a lengyel határt, Ukrajnában és Romániában. A cég rendületlen fejlődésének ékes bizonyítéka a webáruház megnyitása hazánkban, Magyarországon, 2016 novemberében.

Answear bemutatkozó

Az Answear.hu kínálatában ruhákkal, cipőkkel és más kiegészítőkkel találkozhatsz, több mint 350 világmárka és 90 000 termék vár. Többek között népszerű márkák (Mango, Vero Moda), sportmárkák (Adidas, Nike, New Balance), kultikus farmer márkák (Levi’s, Lee, Wrangler), valamint ismert exkluzív márkák (Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY) kollekciói közül válogathatsz szezonról szezonra.



Széles választékkal várnak, legyen szó női, férfi vagy gyermek ruházatról, vagyis az egész családot fel tudod öltöztetni, és ami a legfontosabb, mindezt gyorsan, biztonságosan, az otthonod kényelméből teheted meg!

Answear
bolt@answear.hu
(06) 1 700 80 81
answear.hu/c/noi

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Női és férfi ruhák. Gyermekruhák. Cipők. Kiegészítők. Sportruházat. Ingyenes kiszállítási lehetőség, és visszaküldés

Fontos

Az Alkupon egy hirdetőpartner, nem értékesítünk termékeket • A megvásárolni kívánt termék paraméterei, kedvezményei, a partner oldalán érhetők el, a kiküldést is a partner (Answear) intézi. A kiszállítás futárszolgálattal 2-5 munkanapon belül megtörténik

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére