Készítsd el saját, egyedi fánkod, lepd meg vele szeretteid, vagy akár gyermeked osztálytársait a farsangi mulatságok ideje alatt! A Bourbon Kreatív-Élmény-Konyha most egy farsangi fánk és cronut készítő tanfolyamra invitál Téged. Használjátok ki együtt a böjt előtti időszakot, és dőzsöljetek az édességek tengerében!

A kurzusunkon egy hagyományos magyar szalagos fánkot fogtok készíteni, valamint egy viszonylag új keletű édességet, a cronutot, amelyet néhány éve egy New York-i cukrász talált ki! A cronut a francia kifli, a croissant és az amerikai, kör alakú, középen lyukas fánk, a donut keresztezéséből született desszert. A szalagos fánk pedig az egyik legnépszerűbb, hagyományosan farsang idején készített magyar nyalánkság. Ha sikerül jól összegyúrni a tésztát és megfelelően kisütni, oldalt egy világosabb sáv lesz körben a sütin, erről kapta a nevét.

A Bourbon Élménykonyha kurzusán elsajátíthatod a jó fánk készítésének minden titkát: mitől kel meg a tészta rendesen, hogyan lesz könnyű és levegős, mitől nem ragad le, és a többi apró trükk, amitől mennyei lesz az édességed. Ráadásul a speciális tészta, a krémtöltelék és a csoki- vagy fondantmáz elkészítésének csínját-bínját is elsajátíthatod! A Bourbon Élménykonyhában nemcsak sütő- és főzőkurzusokon vehetsz részt, de hangulatos baráti összejövetelekre, születésnapra, céges csapatépítő rendezvényre, kóstolóra és egyéb vacsorákra is jöhetsz!
Fontos információk:
- A kurzust tartja: Kruppa György
- Időpontja: 2015. február 18., 17 óra (3 órás tanfolyam)
- A kurzus végén az elkészült fánkokat mindenki elviheti!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról