8 napos kaland Egyiptomban nílusi hajózással, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 5*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41495
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

729.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 41495

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy felejthetetlen kalandban, Egyiptomban, a Nílus vidékén!

Időpontok

  • Április 14 - 21.: , 729.000 Ft
  • Október 08 - 15.: , 739.000 Ft
  • Október 15 - 22.: , 739.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 5 csillagos szállodákban és hajón
  • Ellátást programleírás szerint
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A repülőjegy alapárát
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (ha igényét foglaláskor jelzi, szabad kapacitás függvénye)
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
  • Fakultatív programok
  • Vízum: 25 USD
  • Borravaló: kb. 50 USD/fő

Felár

  • Egyágyas szoba és egyágyas kabin felára 230 000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – KAIRÓ

Menetrend függvényében elutazunk Kairóba. Megérkezés után transzfer a szállodába (3 éj), majd vacsora.

2. NAP: KAIRO – PIRAMISOK – MEMPHIS – SZAKKARA

A mai napon a gízai piramisokhoz látogatunk el: Kheopsz, Khephrén és Mükerinosz fáraók piramisai az Óbirodalom ide­jén épültek, kb. 5.000 évvel ezelőtt. A Kheopsz-piramis, amely a legnagyobb és legrégibb, az ókori világ hét csodájának egyet­len megmaradt műalkotása. Természetesen látni fogjuk a piramisok őrzőjét, a Szfinxet is. Ellátogatunk még a Memphis- Szakkara régióba is. Itt található az ókori főváros, Memphis leg­ősibb temetője. A régió leghíresebb síremléke Dzsószer fáraó lépcsős piramisa. Útközben vásárlási lehetőség lesz egy par­füm boltban. Kairóba visszaérve a szálláson vacsora, majd lehe­tőség lesz egy zenés fényjáték megtekintésére a piramisoknál. Fakultatív zene és fényjáték a piramisoknál: 70 USD.

3. NAP: KAIRÓ

Reggeli a szállodában. Mai első programunk a híres Egyiptomi Múzeum lesz, mely falai a világ leggazdagabb egyiptoló­giai gyűjteményét rejtik. Ezt követően az óvárost keressük fel, ahol ellátogatunk a Salah El Din citadellára és a Mohamed Ali mecsetbe. Szabadidő keretében lehetőségünk lesz szuvenírokat vásárolni a híres Khan el-Khalili bazárban. Este megtekinthetünk egy zenés hastánc műsort vacsorával együtt egy nílusi hajón. Aki nem vesz részt a táncos vacsorán, nekik a szállodában lesz a vacsora. Fakultatív vacsora hastánc show-val 65 USD.

4. NAP: KAIRÓ – ASSZUÁN

Reggelit követően a menetrend függvényében belső repülőjárattal elutazás Asszuánba, majd megérkezést követően a nagy gátat tekintjük meg, melynek megépítése Nasszer elnök nevéhez köthető. Behajózás. Szállás és vacsora a hajón. Kezdetét veszi a 3 napos hajóutunk a Níluson. Ezt követően ellátogatunk a Philai ókori templomegyütteshez, amely a Nílus egyik apró szigetén található. Szállás és vacsora a hajón. (3 éj)

5. NAP: ABU SIMBEL – KOM OMBO – EDFU

Reggeli a hajón. Fakultatív kirándulás Abu Simbel-be busszal. E műemléknek különleges története van: 1979-óta az UNESCO Világörökségek listáján szerepel. A templomokat a Nílus fel­duzzasztása miatt el kellett költöztetni eredeti helyéről, hogy a Nasszer-tó ne lepje el azokat. A templomokat 5 év alatt bon­tották szét és építették fel újra 64 méterrel magasabban az abu szimbeli fennsíkon egy szigeten. Programunk végén visszatérés a hajóra. Fakultatív kirándulás Abu Simbelbe: 110 USD. A délután folyamán Kom Ombo felé hajózunk, majd megnézzük a Sobek templomot. Ezt követően Edfu felé vesszük az irányt. Szállás és vacsora a hajón.

6. NAP: EDFU – LUXOR

A hajón elfogyasztott reggelink után Edfu híres templomát, a Horus templomot tekintjük meg, mely az egyik legjobb állapotban fennmaradt ókori templom. Más Nílus menti templomoktól elté­rően a folyótól kb. 1 km-re épült, kb. 200 éven keresztül. Az épü­leteken jó állapotban megmaradt hieroglifák derítettek fényt a Hórusz kultusz és a körülöttük lévő templomok vallási szokásaira. Úgy tartják, hogy a templom a Hórusz és Széth közötti nagy össze­csapás helyszínére épült. Visszatérés a hajóra, este vacsora a hajón.

7. NAP: LUXOR

Reggeli után az egész napos programunk során megismerke­dünk Luxor nevezetességeivel. A Királyok-völgye a világ egyik leghíresebb régészeti lelőhelye, ahol Tutanhamon sírja is talál­ható. Hatsepszut-temploma arányos szépségével az ókori temp­lom építészet talán egyik legszebb épülete volt. A Memnon Colossusok két hatalmas ülőszobrai, a tébai nekropoliszban már 3.400 éve állnak. Karnak templomai a második legfon­tosabb turisztikai célpont Egyiptomban. Megfelelő időjárási viszonyok estén lehetőség van hőlégballonnal felemelkedve az égből is körbetekinteni a mesés vidéken. Hőlégballonozás Luxornál: 140 USD (helyszínen fizetendő). Este elfoglal­juk szállásunkat Luxorban, vacsora a szállodában.

8. NAP: LUXOR – KAIRÓ – BUDAPEST

A reggelit követően transzfer a repülőtérre, és a menetrend függvényében kairói átszállással hazautazunk Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

8 napos kaland Egyiptomban nílusi hajózással, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 5*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
37 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére