Az egyik felével felvered a tojáshabot, a másikkal meg összetöröd a krumplit! Ilyen egyszerű ez, s egy plusz konyhai eszköznek a helyét megspórolhatod a szekrényben!
Az ünnepek előtt mindig nagy a sütés-főzés láz. Ehhez nélkülözhetetlen egy jó kézi mixer. A tojásfehérjét egy-két perc alatt kemény habbá tudjuk verni egy jó kézi mixerrel, amit úgy ellenőrizhetünk le, hogy fejjel lefelé fordítjuk. Ha nem folyik ki, akkor elég kemény lett és már kerülhet is a piskótába vagy bármilyen süteménybe! A kézi mixert használatakor ügyeljünk rá, hogy magas falú edényt használjunk, így megspóroljuk a felesleges falfestést!

E csodálatos találmány úgy lett megalkotva, hogy az egyik fele a kézi mixer, a másik végében azonban egy botmixer rejtőzött el. Ezért ugyanazt az eszközt használhatjuk akkor is, ha például tejes, puha krumplipürét szeretnék készíteni. Ekkor a botmixer végét használjuk, a megfőtt krumplit befűszerezzük és tejjel és vajjal hígítva a botmixerünkkel összekeverjük.
Tehát egy eszközzel tudunk habot is verni, krémet is készíthetünk, de tésztának az összegyúrásához sem kell ma már a kezünket összepiszkolni. A botmixxerrel finom, gyümölcsökből és zöldségekből készült turmixot is készíthetünk, amely nem csak nagyon egészséges, de finom is!
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról