7 napos körutazás a Baltikumban, Vilnius, Riga és Tallin érintésével, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41289
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

399.500 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 41289

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Barangolj be három országot egy izgalmas baltikumi körutazáson!

Opciók

  • 2024. április 11 - április 16.: , 399.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel és 1db kézipoggyásszal (55x40x23 cm és max. 8 kg)
  • BBP biztosítás
  • Közlekedés külön busszal
  • Elhelyezés: középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas, fürdőszobás/zuhanyzós szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Az ár nem tartalmazza

  • Sztornó biztosítás: 5.595 Ft (a bruttó alapárra)
  • A program szerinti étkezések: 125 EUR (vacsorák, néhány helyen ebédek, az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási, és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő)
  • A belépők a helyszínen fizetendők: kb. 55 EUR
  • A 4. napi fakultatív program: 24.500 Ft (Gauja Nemzeti Park)
  • Borravaló: ajánlott 4 EUR/nap/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 72.000 Ft
  • 14-17 fő közötti létszámfelár: 19.000 Ft/fő

Program

1. nap: Budapest – Vilnius (Litvánia)

Elrepülés Budapestről egy átszállással Litvánia fővárosába, Vilniusba, transzfer a szállodába, a környék egyéni felfedezése. Vacsora. Szállás Vilniusban.

2. nap: Vilnius – Trakai Nemzeti Park - Vilnius

Reggeli, majd délelőtt utazás a Trakai Nemzeti Parkba, a litván hercegek középkori rezidenciájához, és a karaiták bájos faházaihoz. Itt található a Baltikum legjobban fotózható vára, de maga a vidék – kéken villogó tavaival, illatos fenyveseivel, zöld völgyeivel – egyébként is az ország legszebb tája (belépő a helyszínen fizetendő). Délután buszos-gyalogos városnézés Vilniusban: óváros, katedrális, egyetem, Szt. János és Szt. Anna templom stb. Vacsora. Szállás Vilniusban.

3. nap: Vilnius – Riga (Lettország)

Reggeli, majd utazás Lettország fővárosába, Rigába. Útközben megnézzük a Keresztek- hegyét (Litván Golgota), mely vallási és nemzeti kegyhely, a litvánok egyik legfontosabb nemzeti szimbóluma. A kb. 10 méter magas dombon több, mint százezer különböző méretű kereszt található. Délután félnapos autóbuszos, gyalogos városnézés Rigában: séta a Hanza óváros szűk utcácskáiban, katedrális, Szt. Péter templom, a Fekete fejűek háza, a Három fivér háza, borostyánpiac, az Opera stb. Vacsora. Szállás Rigában.

4. nap: Riga

Reggeli, majd egész nap szabadprogram vagy fakultatív programlehetőség: ellátogatunk Lettország legnagyobb és legrégebbi nemzeti parkjába, a Gauja folyóról elnevezett Gauja Nemzeti Parkba. Egyedülálló természeti, kulturális és történelmi emlékek találhatóak itt. Fő látványosságai a 350-370 millió évvel ezelőtt kialakult homokkő sziklák, melyek vörös, sárga és szürke színekben pompáznak. A parkban számtalan lehetőség nyílik kikapcsolódásra (kirándulás, csónakázás, télen síelés). Megtekintjük Turaida várat és múzeumegyüttest is, melynek tornyából lélegzetelállító a kilátás. A várban működő múzeumban Lettország történelmével ismerkedhetünk meg, és a hozzá kapcsolódó régészeti, építészeti, történelmi és művészeti műemlékekkel Megtekintjük a vár mellett lévő fatemplomot és a turaidai rózsa emlékhelyét is. Túránk végét a hangulatos Cesis óváros megtekintésével zárjuk, mely a balti térség egyik legjobban megőrzött középkori városa. Visszautazás Rigába. Szabadidő. (A fakultatív program ára: 24.500 Ft.) Vacsora. Szállás Rigában.

5. nap: Riga – Tallinn (Észtország)

Reggeli, majd utazás Tallinnba. Délután buszos-gyalogos városnézés Észtország fővárosában, az egykori Hanza városban: Óváros (Városháza, városfal – Tompea Citadella, St. Olev templom), Alexander Nevski katedrális, Dóm stb. Vacsora. Szállás Tallinnban.

6. nap: Tallinn – Budapest

Reggeli, szabad program, menetrend függvényében transzfer a repülőtérre és elrepülés egy átszállással Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos körutazás a Baltikumban, Vilnius, Riga és Tallin érintésével, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
27 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére