7 napos kirándulás Svájcban és az észak-olasz tóvidéken, buszos utazással, reggelivel, programokkal és idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 36438
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

207.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36438

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj hófödte hegycsúcsokon és varázslatos olasz tavak partvidékén!

Időpontok

  • 2024. máj. 9-15.: , 207.700 Ft
  • 2024. jún. 6-12.: , 213.900 Ft
  • 2024. júl. 1-7.: , 218.500 Ft
  • 2024. aug. 9-15.: , 229.500 Ft
  • 2024. szept. 15-21.: , 218.500 Ft
  • 2024. szept. 28 - okt. 4.: , 207.700 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • 6 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Az olaszországi idegenforgalmi adót
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Az idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 510 Ft/nap
  • Belépők

Felárak

  • Félpanziós felár: 44.900 Ft (6 vacsora)
  • Egyágyas felár: 51.900 Ft

Szállás

  • 1 éjszaka tranzitszállás odaútban egy tiroli szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.
  • 2 éjszaka Svájcban, egy alpesi szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban. A szálloda Közép-Svájcban található, egy tipikus svájci faluban, 3000 méter magas hegyóriások között.
  • 2 éjszaka a Maggiore-tónál vagy környékén egy szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.
  • 1 éjszaka tranzitszállás visszaútban egy Verona környéki szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.

Program

1. NAP: INNSBRUCK
Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 5 órakor. Budapestről az autóbusz 6.15-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Bécs – Salzburg – Innsbruck útvonalon. Séta Innsbruckban, Tirol fővárosában, majd továbbutazás az Inn alpesi völgyében a tiroli szállodához (1 éj).

2. NAP: ST. GALLEN, SCHAFFHAUSEN, ZÜRICH, AXENSTRASSE, ALTDORF
Utazás az Arlberg-hágó – Feldkirch – Boden-tó útvonalon St. Gallenbe. A barokk katedrális és az egykori kolostorkönyvtár megtekintése (mindkettő része az UNESCO világörökségnek). Rövid szabad program után továbbutazás a schaffhauseni Rajna-vízeséshez (Európa legbővizűbb vízesése).
Délután ismerkedés Zürich-hel. Séta az óvárosban és a Bahnhofstrassén, a világ egyik legelőkelőbb üzletutcáján. (Figyelem: a szept. 28-i csoport esetében a zürichi városnézés nemzetközi sportesemény (kerékpárverseny) miatt nem lesz megvalósítható, ezért ennek a csoportnak a helyettesítő városnéző programja Zug városában lesz. A Zugi-tó partján fekvő városka óvárosának gyönyörű utcái, épületei a késő középkort idézik.)
Késő délután továbbutazás egy vadregényes autóúton, az Axenstrassén keresztül a közép-svájci szállodához (2 éj). Útközben az altdorfi Tell Vilmos emlékmű megtekintése.

3. NAP: TRÜMMELBACH-GLECCSERVÍZESÉSEK, JUNGFRAU, LUZERN
Utazás Interlaken érintésével a Berni-Alpok (a Jungfrau-csoport) 4000 m magas hegyei között fekvő Lauterbrunneni-völgybe, Európa talán legszebb gleccservölgyébe. Délelőtt a Trümmelbach-gleccservízesések megtekintése (10 vízesés egy hegy belsejében), majd lehetőség könnyű túrázásra, vagy pedig a híres Jungfrau fogaskerekű vasúttal egy kilátópont elérésére. A panoráma egy életre szóló élmény. A nap zárásaként utazás az egyik leghangulatosabb svájci városba, a gyönyörű fekvésű Luzernbe. Séta az óvárosban, a város jelképeinek, a Kapellbrückének (középkori fedett fahíd) és az Oroszlános emlékműnek a megtekintése.

4. NAP: SZENT GOTTHÁRD-HÁGÓ ÚTJA, LUGANO, SWISSMINIATUR, COMÓI-TÓ, COMO
Elutazás a szállodából a Szent Gotthárd-hágó útján, vadregényes alpesi tájakon keresztül Ticino kantonba, az olasz Svájcba (több fotószünet útközben). Ticino jellemzői az alpesi tavak, partjaikon mediterrán növényzettel, és a hangulatos, olaszos jellegű üdülővárosok. Séta Luganóban, a Luganói-tó partján fekvő mediterrán hangulatú városban. A közös séta után szabadidő, illetve az érdeklődőknek lehetőség a szomszédos Melidében a „Swissminiatur" megtekintésére. Ez egy park, ahol a híres svájci turistahelyek 1:25 arányú makettjei vannak kiállítva. (Figyelem: A Fehérvár Travel autóbusza visszamegy Luganóba azokért az utasokért, akik a Swissminiatur meglátogatása helyett az időt inkább a városban szeretnék eltölteni.)
Átkelés Olaszországba. Ismerkedés a Comói-tóval és magával Como városával (nagyszerű katedrális). Szállás a Maggiore-tónál vagy környékén (2 éj).

5. NAP: MAGGIORE-TÓ, BORROMEO-SZIGETEK (ISOLA BELLA, ISOLA DEI PESCATORI), STRESA
Pihenés a szállodában és környékén, illetve lehetőség közös hajókirándulásra a Borromeo-szigetekre (Isola Bella - Borromeo kastély különlegesen szép teraszos parkkal, Isola dei Pescatori - ősi halászfalu) és Stresába (híres üdülőhely ódon hangulatú óvárossal, szép palotákkal és gyönyörű parkokkal).

6. NAP: MILÁNÓ, GARDA-TÓ, SIRMIONE
Utazás Milánóba, Olaszország második legnagyobb városába. Séta a belvárosban, a dóm megtekintése, majd szabad program. Valószínűleg lehetőség lesz lépcsőn vagy lifttel felmenni a dóm tetejére, ahol kiválóan tanulmányozható a középkori építészek és kőfaragók zseniális munkája. A délutáni órákban továbbutazás a Garda-tóhoz. Egy különös fekvésű, ősi kisvárosba, Sirmionéba látogatunk. A városka egy keskeny, a tóba messze benyúló félsziget csücskében található. Az egykori halászfalu ma a Garda-tó környékének talán legnépszerűbb üdülőhelye (mediterrán hangulat, Scaligeri vár, római kori villa maradványai). Fakultatív lehetőség a félsziget körbehajózására motorcsónakokkal. Szállás Verona környékén (1 éj).

7. NAP: PADOVA
Délelőtt ismerkedés Padovával, Szent Antal városával, a híres bazilika megtekintése (gyönyörű freskók, szobrok, domborművek stb.). Hazautazás az Udine – Wörthi-tó – Graz – Bucsu – Szombathely – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos kirándulás Svájcban és az észak-olasz tóvidéken, buszos utazással, reggelivel, programokkal és idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére