7 napos görög körutazás Kréta és Athén érintésével, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41457
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

369.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 41457

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár Kréta, a Minotaurus szigete és Athén!

Opciók

  • Május 03 - 09.: , 369.000 Ft
  • Május 30 - Június 05.: , 399.000 Ft
  • Június 23 - 29.: , 439.000 Ft
  • Július 07 - 13.: , 439.000 Ft
  • Augusztus 25 - 31.: , 459.000 Ft
  • Szeptember 01 - 07.: , 439.000 Ft
  • Szeptember 29 - Október 05.: , 399.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Félpanziót
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A repülőjegyet illetékkel és csomaggal (ahol külön nincs feltüntetve)
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 60 €
  • Utasbiztosítás

Felár

  • Egyágyas szoba felára: 54.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – KRÉTA – HERAKLION

Indulás a Budapest Liszt Ferenc repülőtérről/ Bécs–Schwechati nemzetközi repülőtérről várhatóan a délelőtti órákban, majd közvetlen járattal Krétára, Chaniába utazunk. Transzfer a szállodába. Szállodánk, a Hotel Marilena **** Heraklionban a tengerparttól 500 méterre helyezkedik el, az étkező teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A délután második felében és este szabadprogram, majd vacsora.

2. NAP: KNOSSZOSZ – HERAKLION / PIHENÉS

Megreggelizünk, majd mindenki eldöntheti, hogy ezen a napon tovább pihen, fürdik, napozik, vagy eljön velünk egy egésznapos fakultatív szigettúrára. A kirándulás során a két legnagyobb krétai várost, Knosszoszt és Herakliont látogatjuk meg. Kréta látnivalói olyanok, mintha egy időutazást tennénk a múltba. Megtekintjük a minoszi civilizáció történelmi és spi­rituális emlékeit. Itt található Európa első palotája is. Világhírű még a Labirintus, ahol sétálva a fali rajzokból nyomon követ­hetjük a 4.000 évvel ezelőtti Kréta kulturális fejlődésének folya­matát. Knosszosz egyik fő látnivalója Minosz király palotája. A knosszoszi palotakomplexum közel 20.000 m2-es négyszög­letű területen helyezkedik el. Miután az újjáépítések és bőví­tések során egyszer sem rombolták le a már meglévő részeket, a Kephala domb lejtőjén meglehetősen bonyolult, négyszintes épületrendszer jött létre, amelyben 1.300 helyiség volt. Ezek után idegenvezetőnk kíséretében indulunk a gyönyörű krétai fővárosba, Heraklionba. Itt teszünk egy tartalmas sétát. A város fejlődését nagymértékben befolyásolta a velencei kul­túra. Ennek egyik legjobb példája a Velencei Palota, de számos más velencei nevezetességet, úgy, mint a híres Morosini szökőkutat és a szépen felújított Loggiát is látni fogjuk a programunk során. Ezt követően szabadprogram, majd buszunkkal vissza­megyünk a szállodánkhoz, vacsora. Fakultatív Knosszosz – Heraklion kirándulás: 50 € (helyszínen fizetendő)

3. NAP:PIHENÉS

Reggeli a szállodában. Ezen a napon élvezhetjük Kréta csodás strandjait vagy tehetünk egy kellemes sétát a városban, nap­közben pedig kipróbálhatjuk a helyi éttermek valamelyikét. Szállás, vacsora, mint előző nap. 

4. NAP: SANTORINI KIRÁNDULÁS / PIHENÉS

Reggeli után, aki szeretné élvezheti a pihenést a szállodá­ban, vásárolhat a városközpontban, vagy elutazhat velünk Görögország egyik legkülönlegesebb szigetére, Santorinire. A Krétához közel eső szigetre komppal megyünk át Heraklion kikötőjéből. A bő kétórás tengeri hajózás már önmagában élmény. Első megállónk Oia, a falu, amit mindenki ismer a görögországi képeslapokról. Fehér épületei messziről olyan lát­ványt nyújtanak, mintha a mediterrán sziget oldalára hó esett volna. Szép példája ez az országot jellemző színvilágnak és épületformáknak. Innen Firába, a sziget fővárosába utazunk, ahol városnézést tartunk, majd szabadidő alatt ebédelhetünk, kávézhatunk. Késő délután indulunk vissza Krétára, a hotelbe és megvacsorázunk. Santorini kirándulás transzferrel, hajózással és szigettúrával: 185 €

5. NAP: ELOUNDA - PLAKA - SPINALONGA - AGIOS NIKOLAOS / PIHENÉS

Ma is dönthetnek. Pihennek, vagy eljönnek velünk egy érdekes kirándulásra. Elsőként meglátogatunk egy példaértékű olajbogyó és olívapaszta palackozó üzemet, amely egy 1200 m2-es területen található. Az Asmarianaki család 25 éve foglalkozik az extra szűz olívaolaj és az olívapaszta szabványosításával. Ezután Elounda és Plaka kicsiny kikötőjéből áthajózunk Spinalonga szigetére, amelynek erődje a 16. században a velenceiek jóvoltából épült. Nevezetessé az tette, hogy egészen 1957-ig ide különítették el a leprában megbetegedetteket. A szigetet helyi idegenvezető segítségével látogatjuk meg, megismerve a hely lenyűgöző történetét. Ezután visszatérünk Plaka-ba, a kis kikötővárosba, ahol lehetőség lesz ebédelni. Utolsó megállónk a nap folyamán Agios Nikolaos festői kisvárosa, amely a sokáig feneketlennek tartott Voulismeni-tó partján fekszik. A tavat most már keskeny kis csatorna köti össze a tengerrel. A mítoszok szerint még maga Athéné istennő is fürdött ebben a tóban. Fakultatív kirándulás: Creta Aquarium - Spinalonga - Agios Nikolaos hajózással: 80 €.

6. NAP: KRÉTA – ATHÉN

Reggeli után transzfer a reptérre, majd Athénba, Görögország fővárosába repülünk. Autóbuszos és gyalogos városnézés keretében ismerkedünk Athénnal: Újkori Olimpiai Stadion, Akadémia, Dionüszosz-színház, Zeusz-templom. A látnivalók visszavezetnek bennünket Arkhimédész korába. Természetesen bebarangoljuk az ikonikus Akropoliszt és környékét is. Az Akropolisz görögül „Felső várost” jelent, ami az épület elhe­lyezkedésére utal. A terület fő funkciója a valláshoz kötődött, ezért is épült a város legmagasabb pontjára. Görögországban számos Akropolisz épült, azonban méreteiben az athéni a legna­gyobb, és egyben a legismertebb is. Ezt követően megtekintjük az Új Akropolisz Múzeumot, mely a világ egyik legkülönlege­sebb ókori tárlatával rendelkezik. Számos művészettörténeti jelentőségű kincse közt itt található a „Moszkhoforosz” is, az a nevezetes archaikus kori szobor, amely egy vállán kost vivő fiatalembert ábrázol (Kr. e. 570). Délután szabadprogram, amely alatt lehet vásárolni, majd idegenvezetőnkkel egy gya­logos városnézés keretében megtekintjük az ortodox bazilikát és  az őrségváltást a Parlament előtt. Szállás Athénban, este vacsora a szállodában.

7. NAP: ATHÉN – BUDAPEST

Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd Budapestre repülünk. Várható érkezés a déli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos görög körutazás Kréta és Athén érintésével, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
38 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére