7 napos augusztusi nyaralás Isztrián, az Adriai-tengernél, buszos utazással, félpanzióval, 4*-os szállással

Ajánlat kód: 43989
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

259.900 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 43989

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok 7 napot Isztrián!

Időpont

  • 2024. június 24.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Buszos utazás
  • 6 éjszaka szállás 4*-os szállodában
  • Félpanzió

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 4.900,-Ft/fő, Sztornó biztosítás: 2,8 %
  • Kötelezően fizetendő Audio-guide: 3.850,- Ft/fő
  • Idegenforgalmi adó: 1,6 EUR/fő/éj

Felár

Program

1. nap: Budapest-Hum-Rabac

A kora reggeli órákban elutazás Budapestről. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel a Siófok-Nagykanizsa útvonalon. Utazás Horvátországba. Vár  az Adria legnagyobb félszigete, a tengerbe mélyen benyúló háromszög alakú, festői Isztriai-félsziget. Látogatás a világ legkisebb városába Hum-ban. Belvárosi séta a középkori városfalakkal körülölelt városközpontban, majd vásárlási lehetőség, kóstolási lehetőség a jellegzetes helyi szarvasgombás termékekből. Továbbutazás a Rabac városában található szálláshelyre. Rabac az Isztriai-félsziget keleti partján, egy picike öbölben fekszik. A várost a Kvarner gyöngyszemeként is gyakran emlegetik. Festői  fenyőerdőkkel, és olajfákkal borított öböl, kristálytiszta tenger várja itt a nyaralókat. Szálláshely elfoglalása, vacsora. (*5 éjszakai szállás közvetlen tengerparti, külső és belső medencékkel, wellness központtal rendelkező 4*-os szállodában.)Szálláshely elfoglalása, vacsora. (*6 éjszakai szállás közvetlen tengerparti, külső és belső medencékkel, wellness központtal rendelkező 4*-os szállodában.)

2. nap: Szabadprogram

Szabadprogram, pihenés a tengerparton. A Maslinica strand egy 500 méter hosszú, kavicsos, nagyon jól felszerelt öböl. A tengerparton nyugágyakat, vízi eszközöket bérelhetünk. Vízi kalandpark, bárok és több étterem szolgálja a nyaralók kényelmét. Látogatási lehetőség Rabac városközpontjában, ahol üzletek, éttermek várják a nyaralókat.

3. nap: Rovinj-Porec

Szabadprogram, pihenés a tengerparton vagy fakultatív kirándulás az Isztria legszebb városaiba. (Ár: 20EUR/fő) Első megállónk az Isztriai-félsziget kis „ékszerdoboza”, Rovinj. Kacskaringós, szűk, macskaköves kis utcák keresztezik egymást a félszigetre épült óvárosban, mely a legszebbek közé tartozik Horvátországban. Városnézésünkből nem maradhat ki a város jelképének is számító, dombtetőn magasodó Szent Eufémia székesegyház sem, ahonnan a harangtoronyból gyönyörű kilátás nyílik az óvárosra, az öbölre és a Szent Katalin-szigetre. Továbbutazás Porec városába, melynek igazi kincse a kora bizánci kor egyik legjelentősebb műemléke, a VI. századból származó Euphrasis bazilika és a körülötte álló épületegyüttes, mely az UNESCO világörökség része. Útközben rövid megálló hegyekkel szegélyezett keskeny tengeröbölnél, a híres Limski fjordnál. A fjord 9km hosszan nyúlik be a szárazföld belsejébe, a legszélesebb pontja pedig eléri a 600 métert, mélysége akár a 30 métert is. Fényképezés majd visszautazás a szálláshelyre.

4. nap: Brijuni-szigetek-Pula

Pihenés a szálloda tengerpartján vagy fakultatív kirándulás. Hajókirándulás az egyik legérdekesebb és legismertebb isztriai-szigetcsoporthoz. A Brijuni-szigetcsoportot 14 sziget alkotja. A Nagy Brijuni szigetet, a mellette elterülő szigeteket, a partszakaszt, és közvetlen környékét 1983-ban nyilvánították nemzeti parkká. Egy kis halászfaluból, Fazana kikötőjéből indulunk a Nemzeti Park és Tito magán rezidenciájának megtekintésére. (Hajójegy: 40 EUR/fő). Délután az Isztriai félsziget déli csücskének és Pula szépségeinek felfedezése következik. A nyolc dombra épült város a félszigetbe mélyen benyúló öböl partján fekszik. A város leglátványosabb nevezetességei: Amfiteátrum, Sergius diadalíve, Velencei erőd és az Augustus templom. Visszaérkezés a szállodába a késő délutáni órákban.

5. nap: Szabadprogram

Szabadprogram, pihenés a tengerparton.

6. nap: Szabadprogram-Cres sziget

Szabadprogram, pihenés a tengerparton, vagy fakultatív hajókirándulás Cres szigetére. Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk, hogy megismerjük a Kvarner-öböl gyöngyszemét. Cres szigetéről gyakran mondják, hogy Európa egyik utolsó rejtett paradicsoma. Cres szigete a Kvarner-öböl második legnagyobb szigete, Losinj szigete fölött nyújtózik el. Csodaszép, nem túlzsúfolt strandok, buja természet, és festői kis halászfalvak fogadják a látogatókat. Hajókirándulás, ebéd a fedélzeten, fürdési lehetőség (Ár: 55 EUR/fő). A délutáni órákban indulunk vissza szállásunkra.

7. nap: Rabac-Labin-Opatija-Budapest

Reggeli után indulás hazafelé, útközben rövid megálló Labin színes városába. A történelmi óváros egy 300 méter magas hegyháton fekszik, gyönyörű a kilátással a Kvarner-öbölre. Labin történelmi városmagja a legszebb óvárosok egyike. Továbbutazás a festői Abbázia városába. Ismerkedés Opatija városával, mely az Osztrák-Magyar Monarchia idején az egyik legjelentősebb fürdőváros, valamint híres művészek, uralkodók kedvelt pihenőhelye volt. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos augusztusi nyaralás Isztrián, az Adriai-tengernél, buszos utazással, félpanzióval

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
40 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére