6 vagy 7 napos csillagtúra Andalúziában, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 3*-os szállással, június végén és szeptemberben tengerparti pihenéssel

Ajánlat kód: 38597
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

360.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38597

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a vérpezsdítő Andalúziát!

Opciók

  • 2024. április 26., 6 nap: , 360.000 Ft
  • 2024. május 17., 6 nap: , 388.500 Ft
  • 2024. június 26., 7 nap: , 437.000 Ft
  • 2024. szeptember 18., 7 nap: , 419.000 Ft
  • 2024. október 18., 6 nap: , 354.500 Ft
  • 2024. november 14., 6 nap: , 377.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel
  • 5 vagy 6 éjszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Félpanzió
  • Idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek
  • Utasbiztosítás

Felár

  • Egyágyas felár 6 nap: 62.000 HUF (167,59 EUR)-83.000 HUF (224,35 EUR)
  • 15-24 fő esetén: 20.000 Ft / 53 EUR/fő

Fakultatív programok (15 főtől)

  • Granada kirándulás: 23.000 HUF (62,17 EUR)
  • Alhambra vezetéssel, belépővel : 24.500 HUF (66,22 EUR)
  • Córdobai kirándulás: 22.000 HUF (59,47 EUR)
  • Sevillai kirándulás: 29.500 HUF (79,74 EUR)
  • Gibraltári kirándulás és Ronda (+minibusz 35 EUR): 27.000 HUF (72,98 EUR)
  • Malaga bor, ibériai sonka és tapas kostoló: 19.500 HUF (52,71 EUR)

Program

1. NAP: BUDAPEST – MALAGA BORKÓSTOLÓVAL ÉS TORREMOLINOS VAGY BENALMADENA (20 KM)
Elutazás menetrendtől függően Malagába (átszállás lehetősége). A repülőtérről papagájok között, pálmafák árnyékában (Malaga park) Malaga központjába érke­zünk. Láthatjuk a városháza épü­letét és a Gibralfaro fölénk maga­sodó váregyüttesét. Megállunk a Plaza de Merced téren, Picasso szülőházánál majd gyalogos sétánk során betekintünk az óvárosban a La Manquita lenyűgöző szépségű katedrálisba. Sétálunk a mindig pezsgő sétálóutcáján… Fakulta­tív ajánlatunk: kóstolja meg a finomabbnál-finomabb spanyol borokat, köztük a messze földön híres malagai mazsola bort. Le­hetőségünk nyílik igazi autentikus környezetben kóstolni az „isteni ne­dűt”, miközben tapas falatok­kal, ibériai sonkával, szalámival, olívabogyóval, sajttal, kényeztetjük magunkat. (ezen programrész a repülőmenetrend függvényében az utolsó napon is megvalósulhat). A városnézésünket követően transzfer a közeli Torre­molinosba/Benalmadenába, ahol 5/6 éjszakán keresztül a szállásunk lesz, vacsorával. Délután közös séta a homokos tengerpart mentén több kilométer hosszan elterülő üdülő­városban. Esti programként átsé­tálhat a szomszédos Benalmádena elegáns kikötőjébe, amely az éjsza­kai élet központja is.

2. NAP: SEVILLA VAGY PIHENÉS (440 KM)
Szabadidő az üdülőhelyen. Fakul­tatív ajánlatunk: A mai napot Spa­nyolország legszínpompásabb és legforróbb városának felfedezésére szánjuk. Tartson velünk Andalúzia fővárosába, a Guadalquivir folyó partján fekvő Sevillába! Bejárjuk mesés szépségű óvárosának, a Santa Cruz negyednek szűk kis ut­cáit, majd meglátogatjuk a spanyol uralkodók által a XIII. és XVI. század között épített királyi palotát, az Al­cázart (előre jelezni), melynek mudéjar stílusú régebbi része még teljesen a mór időket idézi, hatalmas kertjében pedig a legnagyobb nyári hőség­ben is kellemes sétát tehetünk. A város másik fő műemléke a ka­tedrális, mely a világ legnagyobb gótikus székesegyháza. A templom leggazdagabban díszített részei a több mint 1000 alakot felvonultató aranyozott oltárkép, valamint a főol­tárral szemben található zárt kórus hatalmas barokk orgonájával, de itt található Kolombusz Kristóf sírem­léke is. Az egykori arab mecsetet ugyan a spanyolok lebontották, de megőrizték és harangtoronnyá ala­kították át annak XII. században épí­tett minaretjét, mely az akkori Euró­pa legmagasabb épülete volt. Ez a torony a csaknem 100 méter magas Giralda, mely ma Sevilla szimbólu­ma, és egyben legjobb kilátóhelye. Szabadidő étkezésre és vásárlásra, majd visszaindulunk tengerparti szálláshelyünkre.

3. NAP: CÓRDOBA VAGY PIHENÉS (360 KM)
Szabadidő az üdülőhelyen. Fakul­tatív ajánlatunk: Córdobába indu­lunk, a középkori mór kézművesség és kultúra központjába. Andalúziá­nak ez a városa őrizte meg legjob­ban az arab idők hangulatát, ahol az óváros sikátorainak útvesztőiben ma is szinte Észak-Afrikában érez­hetjük magunkat. Córdoba fő látvá­nyossága a VIII. és X. század között épült hatalmas mecset, melyet a spanyolok a XVI. században székes­egyházzá alakítottak át. A Mezquita körül elterülő óvárost bebarangolva útba ejtjük a zsidónegyed egyet­len kis fennmaradt zsinagógáját, az itt született római Senecának a középkori városfalon kívül található szobrát, valamint a leghangulato­sabb sikátort, a Virágok utcácskáját is. Az arab kézműipar hagyománya ma is él a városban. Különösen a híres „kordován” bőrből készült árukat érdemes szemügyre venni szabadidőnkben, ha igazi andalúz emléket szeretnénk hazavinni Cór­dobából. 

4. NAP: GIBRALTÁR ÉS RONDA VAGY PIHENÉS (350 KM)
Szabadidő az üdülőhelyen. Fakul­tatív ajánlatunk: Gibraltári kirán­dulásra hívjuk, a brit fennhatóság alá tartozó „Sziklához” (érvényes útiokmány szükséges!). A Costa del Sol (Napos Part) látványos autópá­lyája elegáns üdülővárosok, luxus lakóparkok és golfpályák mentén halad nyugat felé. Gibraltárba érve helyi minibuszokra szállunk át, me­lyek egy kb. másfél órás kirándulás során elvisznek minket a félsziget legérdekesebb helyeire. A városon keresztül eljutunk Gibraltár legdé­lebbi pontjára, ahonnan jó időben látszanak Afrika partjai. Felkeres­sük a Szent Mihály-cseppkőbarlan­got, és megismerkedünk Gibraltár leghíresebb lakóival, a hegyoldal­ban szabadon élő majmokkal. A buszos kirándulás után szabadidő a hangulatos, multikulturális vá­roska felfedezéséhez, melynek szí­nes sétálóutcáján egymást érik a vámmentes árukat kínáló üzletek. A visszaúton eltávolodunk a ten­gerparttól, és kanyargós hegyi utakon felkeressük Andalúzia leg­lenyűgözőbb fekvésű városát, Ron­dát. A település a Guadalevin nevű folyócska által kivájt 200 m mély, függőleges falú szurdok két oldalá­ra épült, mely felett egy XVIII. száza­di híd ível át. Az óváros az andalúz fehér falvak szép példája, melynek sikátoraiban mintha évszázadokkal ezelőtt megállt volna az idő, és még katolikus temploma is a mór idő­ket idézi. A tengerparton egy rövid megálló erejéig útba ejtjük még a Costa del Sol legelegánsabb üdü­lőhelyének, Marbellának jachtkikö­tőjét, mely a spanyol hírességek és milliomosok kedvelt találkozóhelye.

5. NAP: EGÉSZ NAPOS PIHENÉS A TENGERPARTON (JÚNIUS VÉGI, SZEPTEMBERI CSOPORTUNK ESETÉBEN!)
A mai napunkat a teljes kikapcsoló­dás és feltöltődés jegyében töltjük. Egész nap kedvére pihenhet, stran­dolhat az üdülőhelyen kötöttség nélkül.  

6.(5.) NAP: GRANADA VAGY PIHENÉS (280 KM)
Egész nap pihenhet, strandolhat az üdülőhelyen. Fakultatív aján­latunk: Jöjjön velünk Granadába, a csaknem 8 évszázados ibériai mór uralom utolsó fellegvárába! Városnéző sétánkat a domboldalra épült hangulatos Albaicín óváros­ban kezdjük, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az alsóvárosra és az Alhambra épületegyüttesére. Útba ejtjük a XIII. századi karavánszeráj épületét és az arab világot idéző bazárt is, majd meglátogatjuk a város csodálatos katedrálisát. Sza­badidő vásárlásra, étkezésre. Külön fakultatív ajánlatunk Granadában az Alhambra meglátogatása, mely a középkori mór palotaépítészet legszebb fennmaradt emléke az egész világon. Az Alhambrát és a hozzá tartozó kerteket, a Generali­fét idegenvezetőnk kíséretében ismerhetik meg (a 2020-as szabályozás értelmében a belépőjegyet csak 2 hónappal a csoport látogatása előtt tudja irodánk névre szólóan megvásárolni, így ezen foglalását csak ekkor tudjuk visszaigazolni). A késő délutáni órákban érkezünk vissza szálláshe­lyünkre. 

7. (6.) NAP: MALAGA – BUDAPEST
Reggeli után menetrendtől függő­en szabadidő, transzfer a malagai repülőtérre. Menetrendszerinti re­pülőjárattal utazunk Budapestre (átszállás lehetősége).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 vagy 7 napos csillagtúra Andalúziában, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 3*-os szállással, június végén és szeptemberben tengerparti pihenéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
28 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére