6 vagy 7 nap Toszkánában buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással Firenze környékén, idegenvezetéssel, az őszi szünetben is

Ajánlat kód: 36553
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

184.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 36553

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Toszkánát az őszi hónapokban, amikor a legszebb arcát mutatja!

Időpontok

  • 6 napos program (bővebben)
    • elfogyott 2024. március 27-április 1. Húsvét Cinque Terre: 184.900 Ft
    • 2024. szeptember 17-22. Cinque Terre: 184.900 Ft
    • 2024. szeptember 24-29. Cinque Terre: 184.900 Ft
    • 2024. október 22-27. Cinque Terre: 184.900 Ft
  • 7 napos program (bővebben)
    • 2024. június 17-23. Elba sziget: 205.900 Ft
    • 2024. július 29-augusztus 4. Cinque Terre: 205.900 Ft
    • 2024. augusztus 19-25. Cinque Terre: 205.900 Ft
    • 2024. szeptember 2-8. Cinque Terre: 205.900 Ft
  • Az ár tartalmazza 1 személyre

    • Utazás autóbusszal
    • 5 vagy 6 éjszaka szállás Firenze környékén 3*-os szállodában, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
    • Reggeli
    • VOX készülék (városnézéshez)
    • Idegenvezetés

    Az ár nem tartalmazza

    • Idegenforgalmi adó: kb. 2 Euro/fő/éj

    Felár

    • Fakultatív vacsora: 37.900 Ft/fő 6 napos program, 45.900 Ft/fő 7 napos program
    • Egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 50.000 Ft/fő
    • Egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 25.000 Ft/fő

    Fakultatív programok, belépők (az árak változhatnak)

    • Pisa-Lucca-Carrara kirándulás: 40 Euro/fő+belépőjegyek
    • Firenze, Uffizi képtár: kb.45 Euro/fő
    • Firenze,Sta.Croce templom: kb.7 Euro/fő
    • Firenze, vonatjegy: kb.12 Euro/fő
    • Pisa Ferde Torony: kb. 20 Euro/ fő (a feljutás lehetősége a helyszínen derül ki, a torony szabad kapacitásának függvénye)
    • Pisa,Dóm,és Keresztelőkápolna: kb.7 Euro/fő
    • Pisa,transzferbusz kb.2 Euro/fő
    • Siena Dóm: kb.10 Euro/fő
    • Elba ásványbánya kb.8 Euro/fő
    • Elba hajójegy: kb.40 Euro/fő
    • Elba Napóleon villák: kb.13 Euro/fő
    • Carrara márványbánya: kb.15 Euro/fő
    • „Fattoria" látogatás: kb.18 Euro/fő
    • Cinque Terre hajókirándulás: kb.40 Euro/fő (Amennyiben az időjárási viszonyok miatt a hajók nem közlekednek, a programot vonattal járjuk végig)
    • Tirrenia 2 nyugágy és napernyő (csak a 7 napos programnál): kb.25 Euro/nap
    • Livorno hajókázás (csak a 7 napos programban) kb.12 Euro/fő

    Program

    1. nap:

    Elutazás Budapestről a Hősök teréről reggel 5.00 órakor. Folyamatos utazás Olaszországba. Szálláshely elfoglalása Firenze környékén az esti órákban.

    2. nap: 

    Reggeli után utazás Toszkána fővárosába (a csoport vonattal megy be, vonatjegy külön fizetendő), és egyben kulturális központjába, Firenzébe, mely az Appeninek dombjai között terül el az Arno folyó völgyében. Gyalogos városnézés keretében ismerkedés a legfontosabb látnivalókkal: Santa Croce templom, Firenze pantheonja - Dante szülőháza - a Dóm, Brunelleschi híres kupolájával - Keresztelőkápolna a lenyűgöző bronz kapukkal - Giotto torony - Piazza della Signoria - Uffizi képtár - Ponte Vecchio a kis ékszerboltokkal. Rövid szabadprogram után utazás Vincibe, ahol 1452-ben Leonardo da Vinci meglátta a napvilágot. A városkában 1953 óta van múzeum, mely a polihisztornak állít méltó emléket. A múzeum a Guido grófok tekintélyes várában kapott helyet. Itt több mint 50 modell került kiállításra. A vár alatt áll a Museo Ideale Leonardo da Vinci, amelynek szórakoztató kiállításán a modelleket nyomatok és egyéb dokumentumok egészítik ki. Innen visszautazás a szálláshelyre. 

    3. nap:  

    Ennek a napnak a programja időpontonként változik.

    Október 12-én:

    Reggeli után egész napos kirándulás Elba szigetére, "A Tirrén-tenger gyöngyszemére", mely a toszkán szigetcsoport legnagyobb szigete. Elutazás Piombino kikötőjébe, innen hajózunk Portoferraioba. Utunk elsőként Porto Azzurroba, az egykori halászfaluba vezet. Itt egy „látványbányát” tekinthetünk meg, ahol egy kisvonatról megismerkedünk az elba-szigeti ásványbányászat történetével és az itt fellelhető ásványokkal. Ezt követően szabadidő és ebédelési lehetőség a kisvárosban. Innen utazás Napoleon nyári rezidenciájához. Délután visszautazunk a sziget fővárosába, Portoferraio-ba. Rövid séta a kikötőváros festői utcácskáin. Késő délután hajózunk vissza a szárazföldre. Visszautazás a szálláshelyre.

    Augusztusban, szeptemberben és október 27-én:

    Reggeli után az UNESCO által védettnek nyilvánított természeti parkot, a Cinque Terrét keressük fel, mely öt, tengeröböl által körbezárt települést rejt. Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza és Monterosso települései meredek domboldalakba épültek, színes házaikkal egyedülálló látványt nyújtanak. A sziklák oldalában megbúvó kis halászfalvakat hajóúton fedezzük fel, a hajóút során több helyen is kikötünk és sokszor nem mindennapi panorámában gyönyörködhetünk. A hajóból láthatjuk a „szerelmesek útját" is. Jó idő esetén rövid fürdőzési lehetőség. Amennyiben az időjárási viszonyok miatt a hajók nem közlekednek, a programot vonattal járjuk végig. Visszautazás a szálláshelyre.

    4. nap:  

    Reggeli a szállodában, majd Toszkána semmihez sem hasonlítható, ciprusokkal szegélyezett dombjainak és lankáinak felfedezésére indulunk. Először Sienaba Európa legnagyszerűbb gótikus városába látogatunk el. A város a középkori kereskedők és bankok "mekkája" volt egykor. Ismerkedés a város legfontosabb látnivalóival gyalogos séta keretében: a híres kagyló alakú főtér, az Il Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia, és a híres szökőkút, a Fonte Gaia, valamint a kihagyhatatlan Dóm. Kora délután egy tipikus helyi "fattoria"-ba látogatunk, ahol bor- és egyéb helyi termékek bemutatója és kóstolója vár minket. Innen utunk San Gimignanoba, a "tornyok városába" vezet, ahol a szűk utcácskák egy hangulatos sétára csábítanak.  

    Visszaérkezés a szállodába az esti órákban. 

    5. nap:  

    Szabadidő vagy egész napos fakultatív kirándulási lehetőség Toszkána legszebb városaiba.

    Elsőként Carrara-ba utazunk. A carrara-i márvány története egészen az etruszk időkig nyúlik vissza. Találtak olyan leleteket, melyek azt bizonyítják, hogy már i.e. II. században készültek tárgyak a „fehér arany”-nak nevezett kőből. Itt egy működő márványbányát látogatunk meg, ahová terepjárókkal jutunk fel, majd következik a bánya megtekintése. Megtudhatjuk, hogy hogyan is hozzák létre ezeket a bányákat, hogyan történik a fejtés, mire kell odafigyelniük. Napunk következő állomása Pisa lesz, mely egykor tengeri nagyhatalom volt. Városnézés a Csodák terén: Dóm, Keresztelő Kápolna, Temető, Ferde Torony. Délután a festői Luccába, Puccini szülővárosába látogatunk. Séta az ősi várfalon, majd rövid séta a városban: San Martino dóm – San Michele in Foro templom – Piazza Anfiteatro – San Frediano templom. Az esti órákban visszautazunk a szálláshelyre.

    6. nap:  

    Hazautazás rövid pihenőkkel Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

    A 7 napos utaknál a plusz nap programja:

    Reggeli a szállodában, majd utazás Tirreniába, a toszkán tengerpartra. Strandolási, pihenési lehetőség. Délután látogatás Livornoban. A város felfedezése egyénileg vagy részvételi lehetőség egy 1 órás hajókázáson. A hajókázás során olyan érdekességeket láthatunk, mint a Régi és Új Erőd, a Velencei negyed és a Piac. Az esti órákban visszautazunk a szálláshelyre.

    Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 vagy 7 nap Toszkánában buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással Firenze környékén, idegenvezetéssel, az őszi szünetben is

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
36 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére