6 napos körutazás Bosznia és Montenegró legszebb tájain, buszos utazással, félpanzióval, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41445
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

235.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 41445

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a Fekete-hegy országaiban!

Opciók

  • Május 19 - 24.: , 235.000 Ft
  • Június 28 - Július 03.: , 245.000 Ft
  • Július 23 - 28.: , 265.000 Ft
  • Augusztus 01 - 06.: , 265.000 Ft
  • Szeptember 09 - 14.: , 255.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható
  • Fel- és leszállási lehetőséget 16 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítást
  • Belépők ára: kb.: 39 €

Felár

  • Egyágyas szoba felára 39 000 Ft

Program

1. NAP: PÉCS / DEBRECEN – BP. – SZEGED – ÚJVIDÉK

Reggeli indulás után Szeged érintésével határátlépés Szerbiába, majd átszeljük a gazdag termőföldjéről híres Bácskát, és Újvidékre érkezünk, mely a Vajdaság tartományi székhelye és egyben Szerbia harmadik legnagyobb városa. Felmegyünk a Duna fölé emelkedő dombra, hogy megtekintsük a Monarchia egyik legjelentősebb és Európa második legnagyobb várát, a Péterváradi Erődöt. Régen védelmi szerepet töltött be, nap­jainkban kedvelt kulturális kirándulóhely. Innen, a Duna Gibraltárja néven ismert helyről jól felvételeket készíthetünk Újvidékről is. Folytatjuk utunkat a még Szerbiában található tranzitszállásunkig.

2. NAP: DURMITOR – ZABLJAK – MORACA – BUDVA

Elhagyjuk Szerbiát és Montenegró legszebb hegyei felé vesszük az irányt. A Durmitor Nemzeti Park központja Zabljak. Mielőtt ezt a csodálatos fekvésű települést elérnénk a Tara-völgyében haladunk. Láthatjuk, milyen meredek kanyont vágott a folyó a hegyek közé. A mesés környezetben, a tengerszint felett 1.416 m magasan lévő Zabljakban szép felvételeket készíthetünk környé­ket körbe ölelő hegyekről. Elhagyjuk az UNESCO Világörökségei közé tartozó Durmitor Nemzeti Parkot és a Moraca monostor­hoz indulunk. Nemcsak az 1252-ben épült monostor látványos, hanem nagyon szép az a környezet is, ahol ez az egyházi épü­let található. Programunk befejezése után szállásunkra utazunk, mely a tengerpart közelében a budvai régióban lesz (3 éjszaka).

3. NAP: LOVCEN – CETINJE – BUDVA

Ezen a napon vagy pihennek a tengerparton, vagy eljönnek velünk egy fakultatív kirándulásra, mely során először a Lovcen Nemzeti Parkba megyünk. Már az odautazás is különleges élmény. Látványos, de kanyargós úton kapaszkodunk fel a hegyre, hogy felkeressük Petar Petrović-Njegoš mauzóleumát. Megéri megmászni a 450 lépcsőt, hiszen fentről csodálatos panoráma tárul elénk fél Montenegróra. Akik nem vállalják a lépcsőzést, azok a bejáratnál lévő kellemes étteremben tölthetik el az időt. Ezt követően a régi fővárosba, Cetinjébe buszozunk. Látogatást teszünk Nikola király palotájában, és megtekintjük a Szent Péter kolostort. A délutáni órákban érkezünk vissza Budvára, ahol séta, majd szabadprogram. Szállás, mint előző nap. Lovcen – Cetinje fakultatív kirándulás: 30 € (fizetés a helyszínen).

4. NAP: KOTORI-ÖBÖLI HAJÓZÁS – KOTOR

Ezen a napon fakultatív kirándulás keretében a Kotori-öbölhöz utazunk. Itt hajóra szállunk, és teszünk egy kellemes kirándulást az öbölben. A sétahajózás során először kikötünk egy kis szige­ten, ahol a Szirti Madonna templom található, majd utána Perast városánál is. Visszaérkezés után megkezdjük városnézésün­ket Kotorban, ahol többek közt megtekintjük a középkori város­fallal körbeölelt óvárost és a látványos katedrálist. Látni fogjuk, hogy nem véletlenül került az UNESCO Világörökségei közé Kotor városa. A délutáni órákban érkezünk vissza Budvára, ahol sza­badprogram, amikor lehet sétálni, illetve jó idő esetén a tenger­partra is ki lehet menni. Akik nem jönnek a kirándulásra, azoknak szabadprogram, pihenés, napozás a szállodában és környékén. Fakultatív kirándulás: Kotori-öböli hajózás és városnézés Kotorban: 50 € (hajójeggyel, és belépővel).

5. NAP: BUDVA – MOSTAR – SZARAJEVÓ

Reggel elindulunk szálláshelyünkről. Meseszép tájon haladunk keresztül Montenegróban és Boszniában. Meredek hegyolda­lak és gyorsfolyású patakok teszik változatossá utunkat. Délután érkezünk Mostar festői városába. Megcsodáljuk az újjáépített hidat, melynek helyreállításában magyar mérnökök is segéd­keztek. A híd körül ajándéktárgyakat árusítók sorát láthatjuk. Este az 1697-ben is kifosztott városba, Szarajevóba érkezünk, mely Bosznia-Hercegovina fővárosa. A település érdekes val­lási egységet alkot. Ezt a várost – a hároméves délszláv háborút követően – soknemzetiségű lakói építették újjá, és varázsolták pezsgő életűvé. Szállás Szarajevóban.

6. NAP: SZARAJEVÓ – HORVÁTORSZÁG – BUDAPEST

Reggeli után kb. 2 órás séta Szarajevó belvárosában. Török műemléképületek, Főtér, Nemzeti Könyvtár, óváros, ahol látjuk Gavrilo Princip merényletének helyszínét is. Emléktábla mutatja azt a helyet a folyó mellett, ahonnan leadta a merénylő Ferenc Ferdinándra és feleségére a gyilkos golyókat 1914. június 28-án. Elhagyva a várost megannyi szép erdővel, hegyekkel és kis fehér mecsetekkel tarkított úton halad autóbuszunk. A szép táj mel­lett sajnos több helyen láthatjuk még a háború okozta nyomo­kat is. Határátlépést követően az M6-os úton, Udvar, Szekszárd, Dunaújváros útvonalon haladva 21 óra körül érkezés Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos körutazás Bosznia és Montenegró legszebb tájain, buszos utazással, félpanzióval, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
31 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére