Tudd meg könnyedén, mikor jött el a pillanat kedvenc borod felbontására!
Úgy tartják, a magyar egy boros nemzet. Nemcsak termelésben, fogyasztásban is kiemelkedőek vagyunk, és sokan azzal is tisztában vannak, hogy a tökéletes ízhatás érdekében nem mindegy, milyen hőmérsékleten szervírozzuk ezt a fehér, rosé vagy éppen vörös nedűt.

A hozzáértők persze minden esetben tudják, hány fokosnak kell lennie az italnak, és legtöbbször a palackokon is feltüntetik, hogyan ajánlják fogyasztását. Ahhoz, hogy ezzel az információval érdemben is kezdhessünk valamit, persze nem árt, ha pontosan meg tudjuk állapítani a folyadék hőmérsékletét.
A Wine borhőmérővel a palack felbontása nélkül, könnyedén megtudhatjuk, mikor válik ideálissá a fogyasztásra, így semmi sem akadályozhatja meg, hogy kihozzuk az adott borból a legkiválóbb ízvilágot.
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról