5 napos városnézés Barcelonában, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 38675
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

410.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38675

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj a sokszínű katalán fővárossal, Barcelonával!

Opciók

  • 2024.08.19 - 2024.08.23: , 420.000 Ft
  • 2024.10.21 - 2024.10.25: , 427.000 Ft
  • 2024.05.16 - 2024.05.20.: , 427.000 Ft
  • 2024.12.12 - 2024.12.16.: , 345.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet illetékkel 1 db kis kézipoggyásszal (melynek értéke időponttól függően: kb. 75-100.000 Ft - változhat)
  • 4 éjszakát Barcelona belvárosában, 4*-os szállodában, kétágyas szobában
  • A reggelit
  • A megadott programokat
  • A program szerinti
  • Autóbusz közlekedést
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Idegenforgalmi adó 16 EUR/fő (helyszínen fizetendő)
  • Belépők kb. 100 EUR/fő
  • Az útlemondási biztosítást 2,5%
  • BBP biztosítás
    • Nívó: 640 Ft/fő/nap
    • Top: 860 Ft/fő/nap
    • Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

Felár

  • Egyágyas felár (időponttól függően) 137-152.000 Ft
  • Feladható poggyász (változhat) Max. 20 kg-ig kb. 35.000 Ft
  • Elsőbbségi beszállás, melyhez jár 1 db nagy kézipoggyász (változhat) 25.000 Ft 
  • Félpanziós felár (4 vacsora a hotelben) 45 000 Ft 

Program

1. nap: Budapest – Barcelona

Találkozás kora reggel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, majd utazás Barcelonába a Wizz Air közvetlen járatával. Érkezés 09:00 óra körül a katalán fővárosba. A csomagok felvétele után buszos városnézésre indulunk, fényképszünet a világ egyik leghíresebb stadionjánál, a Camp Nou Stadionnál, a futball barcelonai szentélyénél, majd a Poble Espanyolnál, ahol a hatalmas Spanyolország minden markáns kultúrtörténeti régiójának építették fel egy-egy jellemző épületét. Ezt követően a város panorámájának megtekintése a Montjuic hegy tetején álló erődítmény bástyájáról. Kedvező időjárás esetén utazás libegővel a Montjuic hegyről Barcelona központjába, a kikötői negyedbe. Koradélután elfoglaljuk belvárosi szállásunkat, majd merüljünk bele a spanyol életérzésbe: kóstoljunk tapast, igyunk sangriát vagy csak élvezzük a napsütést egy kávézó teraszán. Este fakultatív vacsora a szállodában.

Szállás: Hotel Evenia Rosello 4*

2. nap: Barcelona

Reggeli után városnézés gyalogosan Barcelona történelmi óvárosában: a híres „sakktábla” városnegyedek nagyszabású eklektikus-szecessziós bérpalotái, Catalunya tér - a város szíve, majd séta a híres, mindig nyüzsgő Las Ramblas-on egészen a Boquería Market-ig, ami a város legnagyobb és leglátványosabb piaca. Tengeri élőlények (halak, rákok, kagylók, csigák), zöldségek, gyümölcsök, fűszerek, hentesáruk minden mennyiségben, elképesztő változatosságban kínálják magukat az ízlésesen elrendezett pultokon. Itt közösen kóstolunk a helyi, friss termékekből. Ezt követően fakultatív főzőkurzusra invitáljuk Önöket, ahol egy helyi szakács segítségével megismerkedhetünk a különleges helyi specialitásokkal. Sáfránnyal ízesített paellát készítünk tenger gyümölcseivel, ami Spanyolország leghíresebb egytálétele.

Ebéd után megcsodáljuk Antonio Gaudí különleges építményét kívülről: a Casa Milát-t, valamint a híres építész másik extrém palotáját: a Casa Batllót, mely a világörökség részét képező épület, és melyet a Csontok háza néven is ismernek. A 20. század elején épített, szecessziós stílusú épületben nincs sehol egy egyenes vonal, és szegély sem. Barcelonát nem véletlenül nevezik a világ legizgalmasabb metropoliszának, hiszen a művész gondoskodott arról, hogy az avantgard valóban lenyűgöző helyszínekkel vonzza magához a turistákat. A paloták megtekintése után szabad program keretében vásárlási lehetőség a Catulnya-tér közelében. Este fakultatív vacsora a szálláson.

3. nap: Barcelona

Reggeli után indulás a hotelből a gyalogos városnézés folytatására. Felkeressük a város leghangulatosabb részét, a középkori óvárost, a Barrio Gótico-t (gótikus negyed). A város ezen része különleges hangulattal várja a látogatókat. A negyed közepén kanyargó, bájos kis utcácskákat terek szakítják meg, mely a középkori jelleget kölcsönöz e területnek. Ha még tovább szeretnénk fokozni a látványt, kalandozhatunk a kisebb-nagyobb paloták, templomok, és a hangulatos kávézók között. Megtekintjük Barcelona katedrálisát is, a Szent Eulália székesegyházat. Ezt követően szabad program a Plaza Real-on, a „tapas”-ok, „jamon serrano-k”, kávéházak és a Ramblas különleges világában. Este fakultatív vacsora a szállodában.

4. nap: Barcelona

Városnézésünk folytatásaképpen Barcelona két ikonikus látnivalóját vesszük célba. Eusebi Güell báró, gazdag textilgyáros, Gaudí csodálója, utazásai során döntötte el, hogy az angol tájkertekhez hasonló parkot alakít ki Spanyolországban. Közös vállalkozásuk eredményeképpen jött létre az extravagáns Güell Park. Séta és fényképezés a város fölé magasodó és meseszerű park díszlépcsőin, sétányain és kilátópontjai között, majd megcsodáljuk a Sagrada Familiát (előzetes foglalás alapján, szigorú időpont egyeztetés szerint, szabad helyek függvényében) Antonio Gaudí máig befejezetlen, nagyszabású templomát, amin 40 évet dolgozott, és ami egyben Barcelona jelképe is. A tervek szerint Gaudi halálának 100. évfordulójára, 2026-ra készül el, amikor is a világ legnagyobb római katolikus bazilikája lesz 170 m magas tornyával. Némelyik toronyba lifttel juthatunk fel, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. A lenyűgöző látnivalók megcsodálása után szabadidő. Fakultatív vacsora.

5. nap: Barcelona - Budapest

Korareggeli kijelentkezés a szállodából (hideg reggeli csomag) majd irány a repülőtér. Hazautazás a Wizz Air közvetlen járatával, majd landolás Budapesten dél körül.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos városnézés Barcelonában, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
20 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére