5 napos körutazás Walesben liverpooli városnézéssel, repülővel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal

Ajánlat kód: 42914
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

559.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42914

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Barangolj Walesben és látogasd meg a liverpooli focicsapat otthonát!

Opciók

  • Június 04 - 08.: , 559.000 Ft
  • Augusztus 20 - 24.: , 579.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
  • Belépők ára: kb.: 203 Font

Program

1. NAP: BUDAPEST – LIVERPOOL

Menetrend szerint, közvetlen járattal elrepülünk Budapestről Liverpoolba. Érkezés a repülőtérre a késő esti órákban. Transzferrel a szállodánkhoz utazunk (1 éj).

2. NAP: LIVERPOOL – CHIRK – LLANGOLLEN – PONTCYSYLLTE – PISTYLL RHAEADR

Reggeli után megindulunk walesi utazásunkra. A programok sorrendje az időjárás, illetve a múzeumok nyitvatartásának függvényében változhat. Első megállónk a csodálatos középkori kastély, a Chirk Castle, mely gyönyörű, díszes parkkal rendelkezik. Az 1310-ben elkészült Chirk az utolsó olyan walesi vár I. Edward uralkodásának idejéből, amely ma is lakott. A teraszról lenyűgöző kilátás nyílik a Cheshire és Salop síkságára. Ezután meglátogatjuk Llangollent, Wales egyik legromantikusabb városkáját, mely egy festői völgyben található. Itt található Wales 7 csodájának egyike a Dee folyó hídja is. Felkeressük a Hölgyek házát, a Plas Newydd-t, mely közel 50 évig volt a Llangollen-i hölgyek otthona. Ezután az UNESCO Világörökség részét képező Pontcysyllte vízvezeték viaduktját látogatjuk meg. A Pontcysyllte jelentése „a walesi híd, amely összeköt”. Az észak-walesi Dee folyó völgyén átvezető 11 mérföldnyi Llangollen-csatorna a csatornahálózat egyik legfélelmetesebb mérnöki teljesítménye. Programunk végén az ország egyik legmagasabb vízeséséhez utazunk, mely Oswestrytől 20 kilométerre nyugatra található, igazi rejtett gyöngyszeme ennek a régiónak. A festői Pistyll Rhaeadr három lépcsőben hullik alá. Este szállásunkra utazunk.

3. NAP: BETWS-Y-COED – SWALLOW FALLS – SNOWDON – CAERNARFON

A Snowdon Wales legmagasabb (1085m) hegye, és az 1951-ben létrehozott Snowdonia Nemzeti Park névadója. Nehéz szavakat találni a tavas dombos vidékre, jégvájta völgyekre, szép tengerpartra. De a történelmi vonatkozású látnivalókból sincs hiány: kő- és bronzkori temetkezési helyek, római erődök, normann kastélyok is várnak itt felfedezésre. Elsőként Snowdonia fővárosába, Betws-y-Coed elbűvölő kisvárosába utazunk. Ezután Swallow Falls – Wales leglátványosabb vízesését tekintjük meg. Tovább utazva meghódítjuk a Snowdon hegycsúcsát, a Llanberistől a csúcsig közlekedő Snowdon hegyi vasút segítségével. Majd a tengerszoros partján fekvő festői városba, Caernorfon-ba látogatunk, ahol elsőként az ősi várat tekintjük meg, amely a Wales-i hercegek bölcsője volt. A várlátogatás után egy hajókázásra megyünk a Puffin-szigethez, mely ma madármenedékhely és számos tengeri madárfaj fészkelőhelye. Mivel a fő szezon április és július között van, valószínűleg láthatunk gyurgyalagokat, cetmadarakat és természetesen gébicsmadarakat. Más fajok, mint például a kormorán és a túzok egész évben a szigeten tartózkodnak, csakúgy, mint az itt élő atlanti szürkefókák. Még az is előfordulhat, hogy elég szerencsésnek bizonyulunk, akkor delfinekkel is találkozhatunk. Szállás és vacsora.

4. NAP: LLANFAIRPWLLGWYNGYLLGOGERYCHWYRNDROBLLLLANTYSILIOGOGOGOCH – CONWY – LLANDUDNO – BODNANT GARDEN

Reggeli után a kimondhatatlan nevű falucskába, Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobllllantysili-ogogogoch-ba utazunk, melynek jelentése: „A vörös barlangi St. Tysilio melletti sebes örvény közelében levő fehér mogyorófák völgyében fekvő Szűz Mária templom”. Ez a bizonyos templom, illetve a szóban forgó falu a leghosszabb nevű brit település. Vonattal utazunk innen tovább így emlékként eltehetjük a világ leghosszabb vasúti menetjegyét is, 15 cm hosszúságban. Következő megállónk Conwy. Felkeressük a folyó torkolatában magasodó várat, mely egyike a legpompásabbaknak, még I. Eduárd király építtette miután meghódította a vidéket. A védett vár érdekessége, az épen maradt középkori királyi lakosztályok. A vár 1986-ban felkerült az UNESCO világörökségi listájára. Tovább utazunk a walesi tengerpart legnépszerűbb viktoriánus kori üdülőhelyébe, Llandudno-ba. Korabeli villamos visz fel a Great Orme kiugró sziklaplatójára, ahonnan pazar tengeri körpanorámában gyönyörködhetünk. Programunk utolsó megállójaként megcsodáljuk a wales-i kert művészet leglátványosabb értékét a Bodnant Garden-t. Liverpooli szállásunkra utazunk és vacsora.

5. NAP: CHESTER – LIVERPOOL – BUDAPEST

Reggeli után elhagyjuk szállodánkat és visszautazunk Liverpoolba. Útközben megállunk egy chesteri városnézésre. Liverpoolba érkezve elsőként az Anfield stadiumot, a híres futballcsapat, a Liverpool FC otthonát barangolhatjuk be, mely a csapat szurkolói számára szent hely. A stadionbejárás során többek között kinézhetünk a főtribün legmagasabb szintjéről, megnézhetjük a hazai és a vendégcsapat öltözőjét, a sajtószobát, a This Is Anfield feliratot, a játékosok alagútját és a menedzser kabinját is. Ezután a Beatles múzeumba látogatunk, mely a világ egyik legnagyobb Beatles-gyűjteményének ad otthont. Három emeleten több mint 1000 hiteles tárgyat tartalmaz és új nézőpontból mutatja be minden idők legnagyobb rock and roll együttesét. A múzeum látogatása egy utazás a liverpooli és hamburgi kezdeti időkbe, a világhírnévre való felemelkedésükbe és az innovatív stúdióévekbe. Az esti órákban transzfer a repülőtérre majd várhatóan hajnalban érkezés Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos körutazás Walesben liverpooli városnézéssel, repülővel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére