5 napos kirándulás Izlandon, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42934
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

690.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42934

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Csodáld meg a sarki fényt Izlandon!

Opciók

  • Október 14 - 18.: , 690.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát illetékkel
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás

Felár

  • Fakultatív vacsora (4 alkalom) ((2 fogásos menü)) 129.000 Ft
  • Egyágyas szoba felára: 172.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – REYKJAVÍK

Délutáni órákban indulunk a budapesti Liszt Ferenc Repülőtérről Izlandra. Keflavikba érkezés után transzfer a fővárosába, Reykjavíkba. Izlandon az aurora borealis, azaz sarki fény, a késő nyári hónapoktól már gyakran látható, ezért az utazás időpont­jában is már megjelenhet. Számos dolognak kell teljesülnie ahhoz, hogy ezt valóban lássuk, ezért az utazás időpontjában sem tudjuk teljes mértékben garantálni a megjelenését. Este azonban, miután teljesen sötét van, fényvadászatra indulunk. A látvány akár a szálloda közelében is megtekinthető lehet.

2. NAP: REYKJAVÍK

Ezen a napon a szigetország fővárosának felfedezésére indu­lunk. Reykjavík a világ legészakibb fővárosa. Látni fogjuk a Bessastadir elnöki palotát, gyalogos sétánk során érintjük a Hallgrímskirkja templomot, a Harpa kulturális központot, mely operaház is egyben. Megnézzük a kikötőt, majd sétálunk a belvárosban, ahol a régi faházak mellett lefényképezhetjük az Alþingot (parlament), Dómkirkja (katedrális) épületeit is. Lesz szabadprogram is. Éjszaka szokás szerint, keressük a sarki fényt az égen.

3. NAP: ARANY KÖR

Reggeli után felkerekedünk, hogy meglátogassuk Izland szige­tének csodáit. Meglátogatjuk a Thingvellir Nemzeti Parkot, ami 2004 óta az UNESCO Világörökség része. Itt látható a Lögberget is, ami magyarul annyit tesz, hogy törvényszikla. A szikla Izland aktív földmozgásainak köszönhetően már eltűnt, de egy zászló hirdeti a helyét. A régi időkben a sziget törvényhozója itt hirdette ki az új törvényeket. Izlandról köztudott, hogy bővelkedik a ter­mészeti látnivalókban. Letekinthetünk az Almannagjá kanyonra, mely annak a következtében alakult ki, hogy az amerikai és az európai földlemezek távolodnak egymástól, és ez pont Izland szi­gete alatt zajlik. Elsétálunk a Strokkur gejzírhez is ami minden hetedik percben körülbelül 25 méter magasra lövelli ki gőzölgő forró vizét. A nemzeti park híres vízesése a Gullfoss, aminek jelentése az Arany vízesés. Ez egyike Izland ikonikus vízeséseinek, olyan, mintha két vízesés olvadt volna egybe. Este természetesen ismét sarki fény vadászatra indulunk. Bízunk benne, hogy lesz módunk a sarki fényben gyönyörködni.

4. NAP: DÉLI PART

Ezen a napon a gleccserek, vízesések, különleges fekete homo­kos strandok és hatalmas sziklák felfedezésére megyünk. Első megállónk a Seljalandsfoss vízesés, ami arról ismert, hogy kialakulásának köszönhetően teljesen körbejárható. Néhány perc sétára még két csodálatos vízesés található, ezek közül az egyik a Gljufrafoss ami majdnem negyven méter magasság­ból hullik alá. Innen csodás kilátás nyílik a tájra, a hegyekre és a folyókra, és megérezhetjük milyen csodálatosan friss a levegő a szigeten. Következő megállónk a Skógafoss vízesés, ami a sziget legmagasabbika és a helyiek szerint leglátvá­nyosabb. 60 méterről zuhan le a víz a magasból. A közelben van az Eyjafjallajökull vulkán, mely még működik, 2010-ben kelt életre és fennakadásokat okozott a légiközlekedésben, a belőle kitörő füst és hamu miatt. Mivel Izland egy vulkáni szi­get, partjait fekete homok fedi. Megnézhetjük ezt a Reynisfjara strandon, ahol láthatjuk a híres bazalt oszlopokat is. Utolsó megállónk a Dyrhólaey szikla, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre, és ha szerencsénk van pár ritka madárfaj is megjelenhet. Késő délután érünk vissza a szállodába. Ismét megpróbáljuk az aurora borealist „becserkészni”.

5. NAP: REYKJAVIK – KEFLAVIK – BUDAPEST

Szabadprogram, ajándékvásárlási lehetőség. Délután buszra szállunk és a híres Kék Lagúnához megyünk. A kiömlő és a láván felhevült tengervíz jótékony hatására a helyiek jöt­tek rá és az 1980-as években létre hoztak egy nyilvános für­dőt. Itt fakultatív fürdési lehetőség. A belépő 80 € (helyszínen fizetendő). Az igényt előre kell jelezni, a foglalás nem lemondható. Fürdés után transzfer a repülő­térre. Hazarepülünk Budapestre a menetrend függvényében, érkezés várhatóan a hajnali órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos kirándulás Izlandon, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
25 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére