5 napos kirándulás Dél-Tirolban, a Dolomitoknál, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 38800
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

179.800 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38800

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a Dolomitok csúcsait!

Opciók

  • 2024.05.25.-29.: , 179.800 Ft
  • 2024.09.20.-24.: , 179.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást luxus autóbusszal
  • 4 éjszaka szállást 3*-os hotelben
  • Reggelit
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi illeték 4.900 Ft
  • Belépőjegyek
  • Fakultatív program
  • Betegség, baleset, poggyászbiztosítás: 530 Ft/fő/nap
  • Útlemondási biztosítás: minden Ft-ban fizetett összeg 2,5%-a

Felár

  • Vacsora igényelhető: 32.900 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 44.800 Ft/fő

Program

1. nap Indulás Budapestről a hajnali órákban (kb. 03.00), folyamatos utazás rövid pihenőkkel.Látogatás a hegyek között megbúvó hangulatos Pieve di Cadore-ban, ahol Tiziano szülőházát és a városka templomában Tiziano híres festményét a „Madonnát gyermekével” tekintjük meg. Majd lenyűgöző tájakon keresztül jutunk el a Dolomitok királynőjéhez, Cortina d'Ampezzoba, a környék legfestőibb üdülőhelyére, ami az 1956-os téli Olimpiának adott helyet.  Városnézés és rövid szabadprogram. Szállások elfoglalása Trento környékén.

2. nap Látogatás a Merano melletti Trauttmansdorff kastély 12 hektáron elterülő kert együttesében. A séta során rendkívül változatos mediterrán és egzotikus növényvilágban gyönyörködhetünk. Délután séta az elegáns üdülővárosban, Meranoban. Északról hatalmas hegyek védik, a déli nyitott völgyön keresztül viszont akadálytalanul érkezhet a meleg levegő Itáliából. Meran városa fölött emelkedik Tirol falu vára, mely a tartománynak is a nevet adta. Séta a faluban, majd továbbutazás az Etsch folyó völgyében. Útban a szállásunk felé fotószünet Montagna csodás panorámát kínáló hegyvidéki településén.

3. nap Délelőtt látogatás Trento városában. Séta a középkori épületek közt és a hangulatos sikátorokban, de érdemes benéznünk egy tipikus olasz fagylaltozóba is. Délután fakultatív kirándulási lehetőség: Utazás a Garda tóhoz, Malcesine festői kisvárosába. Szabadprogram keretén belül ismerkedünk az óváros zeg-zugos utcáival, majd áthajózunk Limone sul Garda citrom, narancs és cédrusültetvényekkel teli kisvárosba, ahol egy kellemes séta vár ránk. Visszautazás a szállásunkra útközben könnyed esti séta Rovereto városában.

4. nap Utazás Dél-Tirol fővárosába, Bolzanoba. Ismerkedés a várossal (Dóm, Dominikánusok Temploma, Laubengasse stb.). Lehetőség a világhírű Dél-Tiroli Régészeti Múzeum megtekintésére, melynek fő szenzációja Ötzi, az ősember, akit jégbe fagyva találtak meg 1991-ben a közeli Ötztali-Alpokban, 3200 méteres magasságban. Ezt követően az Alpok egyik legismertebb hegyi tavát, Dél-Tirol jelképét a Karersee-t keressük fel. A tó smaragdszínű vízében vad sziklatornyok tükröződnek. Délután séta a híres téli síközpont,  Moena mesébe illő kisvárosában. Visszautazás a szállásra.

5. nap Kirándulás a Braies völgybe, a smaragd színű Pragser-tóhoz, mely csodás természeti környezete miatt a turisták kedvelt célpontja. Kristálytiszta vizét kb. 1 óra alatt akár körbe is sétálhatjuk. Hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban (kb. 23.00 óra)

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos kirándulás Dél-Tirolban, a Dolomitoknál, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
27 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére