5 napos kirándulás az Alpokban, Ausztriában, Németországban és Svájcban, busszal, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 36462
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

239.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 36462

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Eredj az Alpok lenyűgöző kincseinek nyomába!

Időpontok

  • Június 09 - 13.: , 239.000 Ft
  • Július 08 - 12.: , 249.000 Ft
  • Augusztus 08 - 12.: , 259.000 Ft
  • Augusztus 23 - 27.: , 249.000 Ft
  • Szeptember 24 - 28. : , 229.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást + 1 vacsorát
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Fel- és leszállási lehetőséget 14 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 103 € + 25 frank
  • Utasbiztosítás

Felár

  • Egyágyas szoba felára 54 000 Ft
  • Fakultatív vacsora (3 alkalom) 29 000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – HEGYESHALOM – HALLSTATT

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk Ausztriába. Felső-Ausztriában lekanyarodunk a sztrádáról, továbbiakban a Salzkammerguti-tavak között vezet utunk. Gyönyörködünk a hegyek és a tavak szép, harmonikus látványában. Délután érkezünk Hallstatt festői városkájába. Nem véletlenül tartják sokan Ausztria legszebb településének ezt a meseszép tóparti város­kát, mely Salzkammergut régió közepén található, és az UNESCO Világörökségnek is része. Sétálunk a szűk kis utcák több évszá­zados épületei között. Felkapaszkodunk a templomdombra, ahonnan mesés kilátás tárul elénk a hallstatti tóra és az azt övező hegyekre. A város déli részéből rövid sétá­val érjük el a siklóvasút völgyi állomását. Innen repülünk fel a sóhegy tetejére. A felső állomáshoz igen közel található a Rudolfsturm étterem és a kilátó. Ez egy igazi technikai szenzá­ció, mely a város fölé emelkedik, és lélegzetelállító panorámát nyújt. A meredek sziklák alatt, mintegy 360 m mélyen „lábunk alatt” találjuk az imént megtekintett mesés kisvárost és a tavat. Programunk után szálláshelyünkre utazunk.

2. NAP: KUFSTEIN – SWAROVSKI – INNSBRUCK

A délelőttöt a Tirol kapujának is nevezett Kufstein városában töltjük. Sétálunk a gyors folyású Inn partján, a főtér és a város­háza megtekintése után felvonó repít minket a várba. A vár­falról gyönyörködhetünk a kilátásban. A Császár-toronyban berendezett Börtön Múzeum celláit látván – ahol több híres magyar raboskodott, mint pl. Kazinczy, Wesselényi, Teleki Blanka, vagy éppen Rózsa Sándor –, elgondolkodunk nagyja­ink sanyarú sorsán. A vár néprajzi kiállítása (őstörténet, néprajz, növény- és állatvilág, szakrális kincsek) is sok érdekességet ígér. A kufsteini tartózkodásunk végén pedig élvezhetjük a Hősök orgonájának hangjait. Folytatva utunkat, egy különlegessé­get keresünk fel, a Swarovski Kristálymúzeumot. A gyár mel­lett egy érdekes, interaktív kiállítást alakítottak ki. A kristályok különleges kompozíciója ámulatba ejti az embert. Nagyszerűen használták ki a művészek a kristályok fényhatásra bekövetkező csillogását. A kiállítás végén vásárlási lehetőség is lesz. Az itt található „gyári shop-ot” tartják a világ legnagyobb Swarovski üzletének. Kufsteint elhagyva, pár kilométer múlva érjük el Tirol központját, Innsbruckot. Itt a város nevezetességeivel ismerke­dünk meg. Séta a történelmi emlékekben gazdag óvárosban. Első látványosság a barokk és rokokó stílusban épült Hofburg, mely a Habsburg család palotája volt, jelenleg múzeum. A főtér egyik jelképe a 2657 aranyozott sárgaréz lemezekkel borított Aranytetős ház, a Goldenes Dachl. A XV. században – I. Miksa császár uralkodása alatt – készült az erkély, hogy feleségével onnan csodálhassák a központban zajló eseményeket. Ennek közelében épült a Hofkirche, ahol I. Miksa császár szarkofágja található. A császár sírja ugyan megtalálható itt, de földi marad­ványai Wiener Neustadt-ban vannak eltemetve. A síremlék mel­letti 28 bronz szobor híres Habsburg uralkodókat, rokonokat ábrázol. További látványosságok, a Várostorony, a barokk stílusú Szent Jakab Dóm, a főutca és a Diadalív, hogy csak néhányat említsünk a sok élményből. Szállás Innsbrucknál.

3. NAP: KONSTANZ – MAINAU – STEIN AM RHEIN

Vorarlberg tartományon keresztül utazva érjük el a Bodeni-tavat. Ez a tó 3 országot is érint és Közép-Európa 3. legnagyobb tava. A tó déli részén haladva érkezünk meg, még a délelőtti órákban, Konstanzba, a híres zsinati helyszínre. A város már Németországban van. Séta a mozgalmas főutcán. Festett falú házak sorát és a Városházát elhagyva érjük el a román és góti­kus stílusú alapokra épült Miasszonyunk katedrálist, melynek rotundája is különleges. Városnézésünk után rövid buszozás­sal érkezünk a káprázatos virágszigethez, Mainauhoz, mely a Boden-tóban található. Kis hídon keresztül sétálunk be a lenyűgöző parkba, ahol több ezer virágzó növény található, a trópusi fajoktól a mamutfenyőkig. Lenyűgöző a rózsakert. Kialakítottak egy pillangóházat, ahol szebbnél szebb lepkék repkednek tőlünk pár centire. Amikor rászállnak a virágokra, akkor közelről kiválóan lehet őket tanulmányozni. Kb. 2 órát töltünk ezen a mesés virágszigeten. Sétánk után tovább uta­zunk, hogy az aranyos, több mint 2500 éves Stein am Rheint keressük fel. Itt lép ki a Rajna a Boden-tóból. Megcsodáljuk a középkori épületek rendezett harmóniáját. A csendes kisváros egyedülálló látványossága a mozgalmasságát tükröző bájos, festett falú polgárházak sora a főutcán. Szállás a svájci határ közelében, Németországban.

4. NAP: SCHAFFHAUSEN – RAJNA-VÍZESÉS – ZÜRICH

Németországot elhagyva visszautazunk Svájcba, annak is a híres óragyártási központját, Schaffhausent keressük fel. A buszról leszállva teszünk egy kellemes sétát. Szép díszkútjait, egyedi hangulatú belső tereit, utcáit nézzük meg. Felkeressük az eredeti szépségben maradt, 900 éves koraromán stílusú Mindenszentek katedrálist. A várostól mindössze 3 km-re talál­ható Európa legbővizűbb vízesése, a Rheinfall (Rajna‑vízesés), ahol átlagban 800.000 liter víz folyik le másodpercenként! Ennek megtekintése fantasztikus élmény. Lesz csónakázási lehetőség a folyón a vízesés közelében lévő sziklához. Folytatva utunkat és rövid buszozás után érjük el Zürichet, a gazdag világvárost. Megtekintjük az óvárost, a híres bankokkal és üzletekkel övezett Bahnhofstrasse-t, a monumentális Grossmünster katedrálist, valamint a sok híddal díszített Limmat folyót, és nem utolsó sorban a hangulatos Zürichi-tó part­ját. A szabadprogram alatt meg lehet tekinteni belülről is a Chagall-ablakokkal díszített Fraumünster templomot, és sétál­hatunk a világ egyik legdrágább városában. A várost elhagyva lenyűgöző hegyek és tavak mentén érkezünk Ausztriába. Szállás Tirolban.

5. NAP: SALZBURG – HEGYESHALOM – BUDAPEST

A mai délelőttöt már Salzburgban, a templomok városában, a csodálatos barokk építészeti emlékek között töltjük. Ez a város is az UNESCO Világörökség Listáján szereplő belvárossal rendelke­zik. Gyalogos városnézésünk a Salzach folyó mindkét partjának látványosságait érinti. Sétánk mottója: Mozart és a „Muzsika hangja”. A Mirabell-kert szépsége a leghíresebb kastélyok kert­jeivel vetekszik. A dóm lenyűgözően hatalmas barokk épülete (mely jelenleg renoválás alatt van), a művészettörténeti ritka­ságnak számító belső díszítésű Ferences templom, vagy éppen a Szent Péter-templom is utal arra, hogy nem véletlenül neve­zik Észak-Rómájának Salzburgot. Távolról látjuk a város fölé magasodó Hohensalzburg várat is. Az óvárosi barangolásunk még nagyon sok szép különlegességet rejteget. Programunk befejezése után hazaindulás. Érkezés Budapestre 21 óra körül. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos kirándulás az Alpokban, Ausztriában, Németországban és Svájcban, busszal, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
34 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére