5 napos kirándulás vájcban, utazás híres felvonókkal, reggelivel, buszos utazással, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33988
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

249.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 33988

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Próbáld ki Svájc híres felvonóit, Európa legmagasabban lévő függőhídját, és gyönyörködj az alattad elterülő tájban!

Időpontok

  • 2024. Július 16 - 20.: , 269.000 Ft
  • 2024. Szeptember 01 - 05.: , 249.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
  • Felszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 347 CHF
  • Utasbiztosítás: 4.000 Ft

Felár

  • Egyágyas szoba felára 97 000 Ft
  • Fakultatív vacsora (4 alkalom) 49 000 Ft

 

Program

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – KITZBÜHEL

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után hegyes­halmi határátlépés után nyugati irányába utazunk. Tirolban tartunk egy hosszabb pihenőt, ahol Kitzbühelt nézzük meg. Az egykori bányászváros mára az egyik legismertebb téli sport­centruma Ausztriának, de sok történelmi és művészettörténeti érdekességgel is büszkélkedik. Három értékes temploma mel­lett a régi városrészt késő gótikus, reneszánsz és barokk stílusú épületek sorozata teszi rendkívül hangulatossá. Innen szállá­sunkra megyünk, ahová az esti órákban érkezünk meg.

2. NAP: SCHWYZ – STANSERHORN – STANS

Reggeli után indulunk Svájcba. Először a szövetségi állam név­adóját keressük fel. A kantoni székhely, Schwyz, fontos szere­pet tölt be a svájci történelemben és kultúrában, mert nemcsak nevét, hanem zászlaját is adta Svájcnak. Sétát teszünk a XVII. és XVIII. századi épületek által övezett óvárosban. A főtéren lévő városháza homlokzatát festett csatajelenet díszíti. A közel­ben lévő Betlehem-ház, mely a XIII. század óta lakóház és az egyik legrégebbi faház Európában. A középkor hangulatát idéző város megtekintése után tovább buszozunk, hogy a ter­mészet szépségeiben is gyönyörködhessünk. Technikai bra­vúr az a felvonó, amivel 1.900 m magasra jutunk fel, ez a híres Stanserhorn. De először egy nosztalgia felvonóra ülünk fel, majd erről a világon egyedülálló Cabrio felvonóra szállunk át, mely az egyetlen nyitott tetejű, emeletes felvonó a világon. Így zavar­talanul gyönyörködhetünk a hegyek nyújtotta panorámában. Lélegzetelállító élmény közvetlen kapcsolatba kerülni az alpesi tájjal. Fentről fantasztikus látvány tárul elénk az Alpok csúcsaira, tavaira. Kb. 1 órás túrázásra is lesz lehetőségünk a kilátó közelé­ben. Felvonókkal jövünk vissza Stans városába. Ezután folytat­juk utunkat Közép-Svájcban lévő szállásunkra. (2 éj).

3. NAP: JUNGFRAUJOCH – BRIENZ

Reggeli után lánynézőbe megyünk; irány a „Fiatalasszony – a Jungfrau”. Ezt az UNESCO 2001-ben felvette a Világörökségek Listájára. Lauterbrunnenig busszal, onnan vonattal utazunk (átszállással) a közel 3.450 méter magas Jungfraujochra, amely kontinensük legmagasabban lévő vasútállomása a hegy bel­sejében és turisztikai látványosság is. A kilátó a Jungfrau és a Mönch közötti „nyergen” található. Ezek a hegyek 4.000 m felet­tiek. Itt a jégpalotát és a Szfinx kilátót nézzük meg, melyekhez liftekkel és mozgólépcsőkkel jutunk el. A kilátóról rátekintünk kontinensünk legnagyobb gleccserére, az Aletsch-gleccserre. Ezt követően a szabadban akár hógolyózhatunk is (meleg öltö­zet szükséges). Reméljük, az időjárás lehetővé teszi, hogy a teraszokról láthassuk Közép-Svájc több tucat hófödte csúcsát. Fogaskerekűvel jövünk vissza buszunkhoz, és haladunk tovább. A Brienzi-tó északi partjának idilli falucskáin keresztül érkezünk meg a tópart legfontosabb városába, Brienzbe, melynek külön­legességét az adja, hogy a svájci fafaragás központja. Ezért is készültek az itteni faházak különleges díszítéssel. Programunk után a mesés látványt nyújtó Brünig-hágón át megyünk vissza szálláshelyünkre.

4. NAP: TITLIS – TRÜBSEE – ENGELBERG

A nap nagy részét még Svájcban töltjük. Reggeli után Engelbergbe indulunk. Itt felvonókra szállunk, hogy az Alpok egyik leglátogatottabb csúcsához, a Titlishez feljuthassunk. Először a modern 8 fős, kabinos gondolákkal kezdjük meg emelkedé­sünket. A középállomásnál történő átszállás után az út máso­dik felében a Rotair nagykabinos felvonó szállít bennünket a csúcsra. Ez a világ első és eddig egyetlen forgó lanovkája, amely a közel 5 perces útján 360 fokos körpanorámát biztosít, mivel menet közben lassan forog. Így érünk fel 3.020 m magas­ságba, a Titlis lábaihoz. Lenyűgöző a panoráma az Alpok csú­csaival, völgyeivel, tavaival. Itt számos különlegesség fokozza eddigi élményeinket. A kicsi jégpalotán átsétálva felmegyünk a kilátóba, majd Európa legmagasabban lévő függőhídján lépke­dünk tovább. A 3.041 m magasságban megépített 98 m hos­szú fémszerkezetről felejthetetlen látvány nyílik az alattunk lévő 500 m-es mélységbe és a környező hegyekre. Akik akar­nak, ezután ülőliftekre szállhatnak, melyek a gleccserhez viszik őket, ahol lehet szánkózni is. Itt nyáron is havas terepen sétál­hatnak, így fontos a vízálló túracipő. A hegyi élmények után a már ismert különleges körbeforgó lanovkával indulunk lefelé, de a kabinos gondolák középső megállójánál pihenőt tartunk, hogy egy csodálatos tengerszemnél, a Trübseenél túrázhassunk. Sétálunk a tó partján, 1.800 m magasságban, majd élmények­ben gazdagon folytatjuk felvonózásunkat az alsó végállomá­sig. Még mindig 1.000 m-es magasságon töltünk egy kis időt Engelberg üdülőfalujában. A település sok szállodával rendel­kezik, de a XII. századi bencés kolostora, valamint sajtgyártása is nevezetes. Délután indulunk Ausztria irányába, majd az esti órákban érkezünk tiroli szállásunkra.

5. NAP: REIT IM WINKL – BUDAPEST

Reggeli után végigbuszozunk Tirolon, miközben gyönyörködhe­tünk a 2.000 m körüli hegyek látványában. A német határ köze­lében pihenőt tartunk Reit im Winkl festői falujában. A nevezetes síközpontját hangulatos üzletek, tipikus tiroli lakóházak soro­zata teszik látványossá. Ezután Salzburg, Linz, Bécs útvona­lon hegyeshalmi határátlépéssel várhatóan 21 órára érkezünk Budapestre. Innen mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos kirándulás 1 főre Svájcban, utazás híres felvonókkal, reggelivel, buszos utazással, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
41 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére