5 napos karácsonyi kirándulás az egykori monarchia tájain, vár Trieszt, Rijeka, Ljubljana – 4 éjszaka szállás 4*-os szállodában félpanzióval, buszos utazással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34805
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

198.900 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 34805

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz az egykori monarchia városkáiban karácsony idején! Látogasd meg a mesés Miramare kastélyt Triesztben és sétálj az Adriai-tenger partján!

Időpont

  • 2024. december 22.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást autóbusszal
  • 4 éjszaka szállást Portorož: Life Class szállodakomplexum **** épületének 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • Félpanziós ellátást (büféreggeli és büfévacsora, 1 alkalommal karácsonyi ünnepi vacsora)
  • A szállodakomplexum fedett medencéjének használatát
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Idegenforgalmi adó és regisztrációs díj: 18 € (Idegenvezető gyűjti össze az első nap!)
  • A szállodakomplexum egyéb wellness szolgáltatásait (a fedett medencén kívül)
  • Program a Stara Trta borászatban az 5. napon: 15 € (a helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő)
  • Kalkulált útlemondási biztosítás: 3%.
  • Egyágyas felár: 84.600 Ft

Fakultatív program

  • Az Adria gyöngyszeme: Trieszt és a Miramare-kastély 12.000 Ft
  • Karácsonyi mesevilág Postojnában belépőkkel és ebéddel 29.800 Ft

Program

1. nap: Budapest – Ljubljana – Portorož
Utazás rövid pihenővel LJUBLJANA-ba. Szlovénia fővárosa a „hidak városa”, ezer arcával kápráztat el bennünket. Óvásosának központját a Ljubljanica folyó szeli ketté, mindkét partján rengeteg kávézó, hangulatos étterem kínálja a friss és minőségi termékek széles választékát. A zegzugos utcákon a Monarchia patinás bája vesz körül bennünket, és magával ránt a századforduló világába. Városi sétánk során a „kötelező” látnivalók mellett izgalmas újdonságok nyomába eredünk: Jože Plečnik a 20. század legnagyobb hatású szlovén építésze - a két világháború közötti időszakban tökéletes ízléssel, az általa képviselt emberközpontú várostervezés szellemében alakította ki Ljubljana mai arculatát. Munkája elismeréseként tavaly a város 5 helyszíne is UNESCO világörökségi védelmet kapott, így természetesen ezekkel is megismerkedünk! A városnézést követően továbbutazás a tengerpartra. Vacsora és szállás Portorožban.

2. nap: Az Adria gyöngyszemei: Poreč és Rovinj
Pihenés egyénileg vagy egész napos fakultatív kirándulás Horvátországba. A horvát Isztria népszerűsége és különlegessége abban rejlik, hogy a nyári strandolós, semmittevős nyaralásoknál jóval többet tud kínálni változatos látnivalóinak, gazdag történelmi, kulturális hagyatékának köszönhetően, ráadásul télen is kitűnő kirándulási célpont. Elsőként a horvát UNESCO világörökségek egyikével, az Euphrasius bazilikával büszkélkedő POREČ-be látogatunk. Mozaikja vetekszik Velence és Ravenna kincseivel, de számos római, román, gót emlék is található a hangulatos településen. A nyugati part ékköve, a varázslatos ROVINJ az Adriába benyúló félszigeten épült, rendkívül fotogén óvárosa régi velencei stílusú házaival, hangulatos terecskéivel, szűk sikátoraival, vibráló, pezsgő életével kihagyhatatlan látnivaló. Útban vissza, a szállodába fotószünet a Limski-fjordnál. Vacsora, szállás Portorožban.

3. nap: Koper és Piran városnéző séták
A mai napon felfedezzük a szlovén tengerpart legszebb városait (a program árát a részvételi díj tartalmazza!) KOPER, a szlovén Adria legnagyobb városa, legfontosabb kikötője, a régió kereskedelmi és gazdasági központja. A több mint félévezredes velencei uralom emlékét híven megidéző, szinte teljes egészében autómentes óvárosa megannyi meghitt terecskével, gótikus, reneszánsz palotával, nyüzsgő vagy csendes, szűk utcáival remek képet nyújt a dolgos tengerparti városról. PIRAN kétségkívül az Isztria legfestőibb városai közé tartozik, a rövidke szlovén tengerpart leghangulatosabb, nagymúltú települése. Óvárosa a velencei gótikus építészet gazdag tárháza, az egész Adria legjobb állapotban fennmaradt történelmi emlékeivel, számos látnivalóval, remek éttermekkel, hangulatos utcácskákkal, romantikus terekkel. Délután szabadidő, pihenés, este ünnepi vacsora a szálloda éttermében. Szállás Portorožban.

4. nap: Karácsonyi mesevilág Postojnában
Pihenés, vagy fakultatív kirándulás POSTOJNÁ-ba. Karácsony első napjára igazi ünnepi programmal készültünk! Szlovénia legvarázslatosabb karácsonyi eseményét a Postojnai cseppkőbarlangban rendezik meg minden évben, amihez a titokzatos föld alatti világ a lehető leggyönyörűbb hátteret biztosítja. A barlangban berendezett „élő betlehemi jászol” a világ egyik leglátványosabb karácsonyi élményét nyújtja immár 30 éve, a mesés föld alatti világban tett utazás felejthetetlen élmény mindenki számára. Több mint 150 helyi színész a kiváló zenészekkel együtt csodás karácsonyi előadással várja Önöket, mélyen a föld felszíne alatt: 16 bibliai jelenetet mutatnak be az 5 km hosszú turistaút mentén (ebből 4 km-t vonattal, 1 kilométert gyalog teszünk meg), melyet 2.100 színes égő világít meg. A 3 fogásos ebédet követően pedig megismerkedünk a világ legnagyobb barlangi várával! A közvetlenül a 123 méter magas sziklafalba épített Predjama vár a 13. században épült, gyakorlatilag áthatolhatatlannak számított, most viszont teljes karácsonyi díszbe öltöztetve várja a látogatókat. Vacsora, szállás a Portorožban.

5. nap: Rogla (Pohorje) – Budapest 
Reggeli után irány Szlovénia egyik legújabb és legizgalmasabb látványossága! A Maribortól nyugatra fekvő Pohorje-hegység szívében, az elsősorban télisportközpontjai miatt népszerű Rogla hegyen épült meg a látványos, több mint 1000 méter hosszú, 20 méter magasan a fenyőfák teteje közelében kanyargó lombkorona tanösvény. Az akadálymentes sétányon egy 37 m magas, többszintes, spirális járdán meghódítható kilátótoronyból vehetjük szemügyre az 1500 méteres átlagmagasságban hullámzó, csodás fenyvesekkel borított Pohorje-hegységet. (Ha nagyon rosszak az időjárási viszonyok, és nem lehet a hegyre felmenni, a lombkorona sétány helyett Mariborban teszünk városnéző sétát). A program után hazautazás rövid megállókkal, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos karácsonyi kirándulás az egykori monarchia tájain, vár Trieszt, Rijeka, Ljubljana – 4 éjszaka szállás 4*-os szállodában félpanzióval, buszos utazással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
45 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére