5 nap pihenés a szlovén tengerparton, buszos utazással, félpanzióval, 4*-os szállással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 44388
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

164.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44388

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Lazíts a szlovén tengerparton és fedezd fel a környék látnivalóit!

Időpontok

  • 2024.07.03.: , 199.900 Ft
  • 2024.10.23.: , 164.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás autóbusszal
  • 4 éj szállás Portoroz-ban 4*-os szállodában, mely wellness részleggel rendelkezik, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli és vacsora ellátás
  • VOX készülék
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
  • Belépőjegyek
  • Fakultatív programok
  • Idegenforgalmi adó: kb. 3 Euro/fő/éj

Fakultatív programok, belépők

  • Rogla, lombkorona ösvény: kb. 10 Euro/fő
  • Zalec, sörmúzeum: kb. 5 Euro/fő
  • Duino-Lipica kirándulás  40 Euro/fő + belépőjegyek
  • Duino-i kastély kb. 15 Euro/fő
  • Lipica kb. 25 Euro/fő
  • Rovinj-Limski fjord kirándulás ebéddel 40 Euro /fő
  • Rovinj, hajókázás  kb. 15 Euro/fő

Felár

  • Egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 80.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 40.000 Ft/fő

Program

1. nap:                      

Budapestről reggel 06.00-kor, a Hősök teréről indulunk. Szlovéniába érkezve elsőként egy lélegzetelállító sétát teszünk az erdőben, de nem akárhogyan, hanem a fák lombkoronaszintjén. A Rogla-hegységben található Lombkorona-sétányon, egy 1 km-es sétaút vár ránk 20 méterrel a föld fölött. A panorámát tovább emeli a 37 méter magas kilátótorony, ahonnan a bátrabbak le is csúszhatnak az óriás csúszdán, ha kedvük tartja. Továbbutazás egy különlegességhez. Žalec-be látogatunk, mely méltán vívta ki a Szlovénia komlófővárosa elnevezést. Itt a szlovéniai sörfőzés múzeuma vár minket, sörkóstolással. Innen utazás a szálláshelyre, amely Portorozban lesz. Szállásfoglalás, vacsora.

2. nap: Egész napos szabadprogram a tengerparton vagy a szállodakomplexum wellness részlegében.

3. nap: Fakultatív kirándulás: Duino-i kastély és Lipica

Reggeli után utazás Olaszországba. Elsőként a Duino-i kastély megtekintése, mely a Della Torre család tulajdonában lévő lenyűgöző kastély, ahol Ferenc Ferdinánd is megfordult és a kertjében egy II. világháborús bunker is megtalálható. Az olasz család több hírességet is meghívott, köztük Rainer Maria Rilke osztrák költőt, aki az itt eltöltött évek alatt írta meg a Duinói-elégiák című versciklusát. Ennek emlékét őrzi a Rilke-sétány is, amit meg is tekintünk. Napunk következő állomása Lipica lesz. A település az itt található lovászatról és lovas iskolájáról híres. Innen származik a világhíres lófajta, a lipicai. A majorságot még 1580-ban alapították, manapság a Szlovén Köztársaság egyik büszkesége. A tükrökkel felszerelt fedeles lovardában megtekintjük a bámulatosan idomított paripák valóban látványos bemutatóját. Este visszautazás a szállodába, vacsora.

4. nap: Fakultatív kirándulás: Rovinj és Limski fjord ebéddel

Reggeli után buszunkkal Rovinjba utazunk. Városnéző séta a szűk sikátorokon, hangulatos utcácskákon, színes házak között. Felkeressük a barokk stílusban épült Szt. Euphémia templomot, Rovinj jelképét. Itt megtekintjük a szent sírját, mely gyógyító erővel bír. Aki szeretne a templom tornyába is felsétálhat. Majd hajóra szállunk (fakultatív) és teszünk egy kört a város és a szigetek körül. A hajókirándulás után ebéd Rovinjban. Majd szabadprogramra nyílik lehetőség a városban. Délután autóbuszunkkal a Limski fjordhoz utazunk, mely valaha kalózok búvóhelye volt, most kristálytiszta vízének köszönhetően kitűnő osztriga tenyésztőhely. A páratlan szépségű öblöt két oldalról erdők szegélyezik. Ez a gyönyörű természeti szépség sok rendezőt, operatört is magával ragadott, akik több filmet is forgattak itt.  Búcsút intve a gyönyörű panorámának visszautazunk a szállodába. A nap hátralévő részében szabadprogram, majd vacsora a szállodában.

5. nap:

Reggeli után hazaindulás. Útközben Ljubljanába, az ország otthonos és emberléptékű fővárosába látogatunk. Séta az óvárosban, amely során megtekintjük a várat, a székesegyházat,valamint a Tromostovje-hármas kőhidat, a Sárkányhidat és a Ferencesek templomát Ezután szabadprogram következik, majd késő délután továbbutazás. A késő esti órákban érkezünk Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 nap pihenés a szlovén tengerparton, buszos utazással, félpanzióval, 4*-os szállással, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
47 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére