4 napos városnézés Isztambulban, repülőjeggyel, 4*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel – egy festői metropolisz Európa és Ázsia határán

Ajánlat kód: 35593
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

169.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35593

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Isztambulba, a kelet és nyugat határán fekvő nagyvárosba, ahol varázslatos élmények várnak!

Időpontok

  • 2024. 05.17 -05.20.: , 179.900 Ft
  • 2024. 08.17- 08.20.: , 169.900 Ft
  • 2024. 10.23–10.26.: , 169.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy
  • 3 éjszaka szállás 4*-os szállodában
  • Reggeli
  • Magyar idegenvezető/utaskísérő, helyi idegenvezető
  • Repülőtéri transzferek

Az ár nem tartalmazza

  • Audio-guide:2 200 Ft/fő/tartózkodás (6 EUR/fő)
  • Reptéri illeték, 23 kg-os feladható poggyásszal, üléssel, 1 db 8 kg-os kézipoggyásszal: 59 900 Ft/fő (154 EUR/fő)
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj: (helyszínen fizetendő) 15 EUR/fő/tartózkodás
  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (3%)

Fakultatív programok (min. létszám 20 fő), nem kötelező

  • 2.nap: Egész napos városnézés: 25 Eur/fő                              
    este "Isztambul by night" műsoros vacsora hajókázással a Boszporuszon, transzferrel 60 Eur/fő
  • 3.nap: Buszos kirándulás Boszporusz nappali hajókázással (hajójeggyel): 60 Eur/fő
  • 4.nap:  Ázsiai oldal, Pier Lotti, Miniaturk 45 Eur/fő        

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 49 900 Ft/fő (128 EUR/fő)
  • Vacsora felár (2 alkalom):  14 900 Ft/fő (38 €)

Belépők

  • Kék Mecset:                               ingyenes
  • Ayasofya:                             kb.    25 Eur/fő
  • Topkapi Palota:                     kb.    45 Eur/fő
  • Elsüllyedt Palota:                  kb.    19 Eur/fő
  • Szultan Ahmed Palota:                 ingyenes
  • Miniaturk: előkészületben

Program

1. nap: Budapest - Isztambul -  Szulejman mecset - Nagy Bazár
Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal. Autóbuszos transzfer, elfoglaljuk a város központjához közeli szállásunkat. Fakultatív programunk keretében gyalogosan ellátogatunk a csodás látnivalókkal büszkélkedő Szulejman mecsetbe, melynek kertjében I. Szulejman és feleségének Hürrem szultánának türbéje található. A lenyűgöző mecset után elsétálunk a Nagy Bazárhoz. Ez a mesebirodalom a világ egyik legnagyobb fedett piaca, mely a keleti kézműves áruk világával csábít. Szabadprogram keretében vásárlási lehetőség, majd  barangolhatunk a környék hangulatos, nyüzsgő, zegzugos utcáiban, egyéni vacsorázási lehetőséggel. Program után visszatérünk a szállodába.

2. nap: Isztambul titkainak felfedezése
Reggeli után fakultatív városnézés helyi idegenvezetővel. (25 Eur/fő). Séta a főbb nevezetességek bűvöletében, a Kék mecset monumentális, tiszteletet parancsoló épülete néz le ránk Isztambul történelmi, Szultanahmet negyedében. Szultán Ahmed dzsámija, az oszmán építészet remeke, a világörökség része. A csodás épületek láttán átérezzük az egykor rettegett Oszmán Birodalom gazdagságát és felsőbbrendűségért. A csodálatos, hat minarettel körbevett mecset méltó párja a Justinianus császár által építtetett Szent Bölcsesség mecset, az Ayasofya, melyet belülről is megtekintünk. Ellátogatunk Isztambul egyik legizgalmasabb és legrejtélyesebb látnivalójához, a Topkapi palotához. A négy udvart és számos csodás épületet magába foglaló komplexumban éltek és kormányoztak az ottomán birodalom szultánjai. A  továbbiakban a káprázatos I. Justinianus bizánci császár Elsüllyedt Palotája vár ránk, mely az Isztambul alatt fekvő több száz hajdani víztározó legcsodálatosabbika. Visszatérünk a szállodába. Estére különleges, extra fakultatív programot ajánlunk, hajókázás a Boszporuszon műsoros vacsorával. Nincs szebb látvány a kivilágított öböl és a tükröződő víz látványánál, a rejtélyes, keleti zenés műsor és ízek ötvözetével. (Fakultatív vacsora a Boszporuszon, ár: 60 Eur/fő). Ezen a napon nincsen egyéb vacsorázási lehetőség.

3. nap: Boszporusz hajókirándulás- Camlica mecset-  az Ázsiai oldal hangulatával
Szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás autóbusszal és hajóval. Reggeli után autóbuszra szállunk, és ellátogatunk a Fűszer bazárba, ahol vásárlási lehetőség, elvegyülve a színes forgatagban. A Fűszer bazártól autóbusszal elmegyünk a kikötőbe. Hangulatos hajókázásra invitáljuk a Boszporuszon, ahol utunk során pompázatos villák köszönnek ránk. Útközben a partról buja parkok, csodaszép paloták és vízparti kúriák mosolyognak ránk. Kikötünk a város ázsiai oldalán és meglátogatjuk a lenyűgöző Camlica mecsetet. A mecset Törökország valaha épült legnagyobb mecsete, teraszairól mesés kilátás nyílik a városra. A Boszporusz hídon keresztül busszal visszatérünk az európai oldalra, és élvezzük Isztambul híres sétáló utcájának az Istikal caddesi nyüzsgését. Üzletek sokasága, kávézók, cukrászdák, éttermek várják a vendégeiket. Szabadprogram keretében séta az idegenvezetővel a Galata toronyhoz vagy a Taksim térre. Visszatérünk a szállodába a késő esti órákban.  (Ár hajójeggyel: 60 Eur/fő)

4.nap: Hét torony-Pierre Lotti terasz - Miniaturkie - Galata híd
Szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás veszi kezdetét. Ellátogatunk a Hét-torony-hoz (Yedikule), mely az egykori bizánci városfal egyik megerősített része, amit az oszmánok börtönnek használtak. Török előkelők és közrendűek mellett itt tartották fogva a fontosabb külföldi rabokat is, többek között több száz magyar foglyot is. Ezután egy fantasztikus kilátást ígérő hely hívogat minket. Pier Lottiról, egy itt élt francia íróról elnevezett mesés helyre látogatunk. Igazi ékszerdoboz a hely Isztambulban, az író emlékeit bemutató hangulatos kávézó-étterem teraszáról gyönyörködhetünk az Aranyszarv Öbölre letekintő panorámában, mely sok török sikersorozat egyik kedvelt színhelye is. Miniatürk- Törökország  csodás látnivalóinak, azok kicsinyített másainak fedezése a következő programunk. Magyar vonatkozású érdekessége, Gül baba türbéjének kicsinyített mása, melynek eredeti változata Budapesten található. Visszautazunk Galata hídoz, majd egyben.elbúcsúzunk a mesék birodalmától. A program után transzfer a repülőtérre a menetrend függvényében, hazautazás. (Fakultatív kirándulás ára: 45 Eur/fő).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos városnézés Isztambulban, repülőjeggyel, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel – egy festői metropolisz Európa és Ázsia határán

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
22 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére