4 napos kaland Firenzében és Pisában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 38179
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

88.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38179

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Firenzét és Pisát!

Időpontok

  • 2024. március 14-17.: , 88.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállást Firenzéhez közeli kisvárosban, Montecatini Terme-ben, Hotel Querceta***
  • Reggelit
  • Autóbuszköltséget
  • Magyar nyelvű csoportkísérést végig

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és fakultatív programok ára
    • FIRENZE: Délelőtt Uffizi képtár látogatás + Firenze városnézés helyi idegenvezetővel délután két magyarnyelvű művészettörténésszel + belépő + előjegyzési díj (hogy ne kelljen sorban állni), fülhallgató, belépővel, majd városnézés a múzeum után Firenzében (+ belépők): 65,- € / fő

    • Délután Firenze magyarnyelvű művészettörténésszel + füllhallgató, mikrofon (félnapos): 35,- € / fő + belépő (Utasainknak délelőtt a képtárlátogatás alatt 3 órás szabadidő áll rendelkezésére, majd közösen folytatják a csoport együtt a városnézést!)

    • PISA, LUCCA, Toszkan Villa Trattoria: városnézés idegenvezetővel, délben látogatás a Toszkán Villa Trattoriában, ahol a táj gasztronomiai nevezetességeit kóstoljuk meg. Vásárlási lehetőség is. 25 + 25 + 24 (ebéd),- € / fő + belépők

  • Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető: AEGON biztosítás: 870,- Ft / fő / nap

  • A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén a helyi behajtási illeték a városokra, szállás-hotel és városi adó, (toszkán városokra, szállás - hotel és városi adók), mely csak a felnőtteknek 65,- € / fő és a gyerekenek 50,- € / fő összesen, és ez az összeg a helyszínen fizetendő érkezéskor az idegenvezetőnél, összesen csak egy alkalommal!

Felár

  • 3 este vacsora 7.500 Ft/fő/alkalom
  • Egyágyas felár 44.000,- Ft / fő

Program

1. nap:

Folyamatos utazás Szlovénián keresztül 3 óránkénti pihenővel. Érkezés az esti órákban, a szállás elfoglalása, az érkezéstől függően. Séta a toscan dombokon Montecatini fürdővároskában.

2. nap: FIRENZE (egyénileg vagy csoportosan fakultatív)

Reggeli után indulás Toscana tartomány székhelyére, Firenzébe, ahol először a Michelangelo térről látjuk a mesés panorámát.

Délelőtt Uffizi képtár kerül megtekintésre művészettörténésszel (magyarnyelvű helyi + olasz), magyarnyelvű idegenvezetővel, mint a reneszánsz mesterek (pl. Botticelli, Raffaello), továbbá Tiziano híres gyűjteményei, majd az Aranyművesek hídja, Cellini szobra.

Délután Gyalogos városnézés helyi magyarnyelvű idegenvezetővel + a mi idegenvezetőnkkel, közben 1 óra szabadidő és ebédelési lehetőség (séta a műemlékek között: Santa Croce, Palazzo Vecchio, Dóm, Giotto harangtornya, Palazzo Medici. Végül Akadémia, Dávid szobor, Palazzo Pitti palota szabadidőben). Este szállás Montecatiniben, érdemes felmenni Montecatini Alto kisvárosba. Firenze városa elérhető Montecatiniből helyi járattal is! Busz, vonat, mely a Dómhoz közel áll meg! Jegy ára kb. 8,- €

3. nap: PISA, FATTORIA, LUCCA (egyénileg vagy csoportosan fakultatív)

Délelőtt PISA egésznapos kirándulás Toszkana két legszebb középkori városába. Campo dei Miracoli, a híres “Ferde torony”, Dóm, Bettistero, Camposanto híres freskói helyi idegenvezetővel.

Délben Toszkán Villa-Fattoria látogatása, ahol a táj gasztronomiai nevezetességeit kostóljuk meg: borok, előételek, toszkán pasta, ahova a turisták és az olaszok szívesen látogatnak el!

Délután LUCCA gyönyörű középkori városába vezet útunk. Piazza Napoleon, Hercegi Palota, San Martino Dóm, Jacopo della Guercia és Matteo Civitali alkotásai tárulnak elénk, Puccini zeneszerző háza, San Michele in foro, majd szabadidő, séta a hangulatos városkába.

Este érkezés vissza a szállásra Montecatinibe.

4. nap:

Reggeli után utazás Budapestre. Útközben rövid pihenők, játék, totó, videófilmek nyújtanak kikapcsolódást. Érkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kaland Firenzében és Pisában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére