5 napos körutazás Toszkánában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42885
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

289.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42885

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Téged is vár a napsütötte Toszkána!

Időpont

  • 2024. október 19.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Pisa útvonalon, közvetlen Ryanair járattal
  • Repülőtéri illeték
  • Utasonként egy darab kézipoggyász (max. 40x20x25 cm) oda-vissza
  • Egymás melletti ülőhelyek a repülőn
  • Különbusz a programok során
  • Szállás négy éjszakára 3*-os szállodában, kétágyas szobában
  • Büféreggeli a szállodában (kivéve az utolsó napon)
  • Városnézés Pisában, Luccában, Firenzében, Sienában és San Gimignanóban
  • Magyar idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 3%
  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól / fő / nap
  • Ajánlott szervizdíj (helyben fizetendő): 30 Euró/fő

Felár

  • Elsőbbségi beszállás - Korlátozott számban érhető el - a fedélzetre magával vihet egy kis méretű kézipoggyász mellett egy nagyméretű kézipoggyászt is - max. 55×40×23 cm, max. 10 kg. 18 000 Ft /fő
  • Feladott poggyász max. 10 kg 24 000 Ft /db
  • Feladott poggyász max. 20 kg 37 000 Ft /db

Fakultatív program

  • Fakultatív program: az Uffizi képtár látogatása magyar idegenvezetéssel Helyszínen fizetendő 50 EUR /fő
  • Fakultatív program: Motalcino, Montepulciano, Arezzo Helyszínen fizetendő 90 EUR /fő

Program

október 19. szombat
Elutazás Budapestről közvetlen járattal Pisába (06:05-07:50). Érkezést követően Pisa belvárosa felé vesszük az irányt, ahol megnézzük az UNESCO világörökség részét képező Piazza del Miracoli-t (Csodák tere). Itt található a Pisai ferde torony (Torre pendente) a Dóm (Dom Santa Maria Assunata) és Olaszország legnagyobb keresztelő kápolnája. Ezt követően Lucca hangulatos óvárosát fedezzük fel. A várfalon belül található bensőséges, középkori hangulatot árasztó óvárosban aranyos terek és utcák, helyes kávézók és pékségek várják a látogatókat.
Késő délután transzfer a szállásra.

október 20. vasárnap
Reggelit követően Firenzébe látogatunk, ahol a reneszánsz fővárosának látnivalóit tekintjük meg. Gyalogos városnézésünk során érintjük többek között a Signoria teret, a Városházát (Palazzo Vecchio) és a tér híres szobrait, majd a Pitti Palotát, a Santa Maria Novella templomot és a San Lorenzo teret.
Délután szabadprogram a város további felfedezésére egyénileg vagy fakultatív program: látogatás az Uffizi képtárba magyar idegenvezetéssel. A program ára 50 euró/fő, helyszínen fizetendő.

október 21. hétfő
Reggeli után az egyik leghangulatosabb toszkán városba, San Gimignanóba látogatunk. Az elénk táruló kicsiny dombon álló tornyok látványa ismerős lesz mindenki számára, aki látott már Toszkánáról fényképet. Egykor 70 torony állt San Gimignano dombján, napjainkban 13 emlékezteti a látogatókat a múltra. Hangulatos séta keretében megismerjük többek között a Piazza del Duomo, a Piazza delle Erbe és a Piazza della Cisterna tereit és tornyait. Ezt követően Sienát fedezzük fel alaposabban, ahol a világörökség részét képező óvárosban teszünk egy kellemes sétát, megtekintve a városka híres tereit és épületeit.

október 22. kedd
Lehetőség Siena további felfedezésére egyénileg, vagy fakultatív program: Montalcino, Montepulciano, Arezzo.
Ezen a napon képeslapba illő tájakon keresztül haladva fedezünk fel két kisebb, és egy nagyobb toszkán várost. Első megállónk Montalcinoban ér minket, ami leginkább világszerte ismert vörösboráról, a Brunellóról ismert. A XIV. században épült Fortezzára felkapaszkodva élvezhetjük az elénk táruló gyönyörű látványt a környező tájra. Ezt követően folytatjuk utunk Montepulcianóba lankás dombokon és ciprusfák szegélyezte utakon keresztül. A városka egy kialudt vulkán oldalkatlanában épült fel, ezért itt is kiváló borokat készítenek. A középkori utcákon barangolva számos gyönyörű palotát és templomot csodálhatunk meg. A mai napi utolsó állomása Arezzo, amely egy domb tetejére épült etruszk eredetű város. A városnézésünk során érintjük a gótikus stílusban épült dómot, Petrarca szülőházát, Girogio Vasari egykori házát, és a Piazza Grandét, amelynek legszebb része a Pieve di Santa Maria. A program ára 90 euró/fó, helyszínen fizetendő.

október 23. szerda
Kora reggel kijelentkezés a szállodában és hazautazás (Pisa-Budapest 09:15-10:55).

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos körutazás Toszkánában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
49 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére