4 napos körutazás Észak-Macedóniában, buszos utazással, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44569
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44569

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

A Balkán fűszere!

Időpontok

  • 2024.10.10 - 10.13.: , 99.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást  - Hotel 4*: 1. éj Skopje, 2. és 3. éj Ohridi-tó.
  • Reggelit
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díjat 12 év felett: 20 EUR/fő
  • A belépőket: kb. 50 Eur
  • Audio guide 2 400 Ft/fő (6Eur)

Fakultatív program (min 25 fő esetén)

  • Crni Drim hajókázás ebéddel: 30 Eur/fő
  • Matka kanyon hajókázás: kb 15 Eur/ fő

Felárak

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 33 900 Ft (85 Eur)
  • 3 vacsora (ajánlott): 9 900 Ft/fő (25 Eur/fő)

Program                  

1. nap: Skopje

Indulás reggel 5:30 órakor Budapestről. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, majd érkezés a Skopje környéki szálláshelyünkre. Este Európa legfurcsább fővárosaként emlegetett Skopje-ban "by night" esti program, ahol megcsodálhatják a folyamatos megújuló török óvárost, a főteret és a belváros érdekes kavalkádját, sok különböző építészeti stílus egyvelegével. Visszatérés a szálláshelyünkre a késő esti órákban.

2. nap: Skopje, Matka kanyon, Ohridi tó

Reggeli után városnézés Skopje-ban. Felkeressük Teréz Anya emlékházát, majd átkelünk az ősi kőhídon, melynek végén egy kedves török bazár (carsija) vár minket. E város rövid jellemzője: „kicsi város, sok nagy műemlékkel”. Macedónia fővárosa különböző kultúrák határán alakult ki, óvárosában a templomok és a mecsetek is jól megférnek egymás mellett. Skopje óvárosa még ma is a török időket idézi: Kale-erőd, Daud pasa fürdője, Kursumli-hán (a legnagyobb skopjei karavánszeráj). Buszra szállunk és rövid időn belül a gyönyörű Matka kanyonban  megállunk. A kanyon nem csak a szépséges természet miatt ismert, sok kolostor is rejlik itt. Akinek kedve van, sétálhat a kanyon partján vagy kis hajóra szállva gyönyörködhet a kanyon szépségében (belépős). Tovább utazás az ámulatba ejtő, kristálytiszta vizű, képeslapra illő, az Ohridi-tó északi partján fekvő, festői Struga városába, majd Ohrid városába,a bizánci stílus gyöngyszeméhez. Szállás foglalás Ohridi tónál, vacsora és szabad program, hogy mindenki megismerkedhessen a jellegzetes Ohridi építészettel az esti fényekben.

3. nap: Ohrid város és tó környéke

Reggeli után gyalogos városnézés Ohrid városban. Az egykori egyházi székhely történelmi épületei révén az UNESCO Világörökség része. A belváros megőrizte középkori fantasztikus atmoszféráját, girbe-gurba utcái az építészet csodálóinak a Mekkája. Városnézés után fakultatív kirándulásra csalogatjuk az Ohridi-tó környékére. A tó partján haladva a világ legédesebb tiszta vizű forrásához érkezünk, ahol a Crni Drim folyó ered. Kis csónakokkal vízre szállunk és megfigyeljük a forrás melletti élővilágot, és azt, ahogy a víz ereje kitör a mészkőből. Jellegzetes tóparti étteremben megpihenünk egy jelegzettes ebéd mellett. Fantasztikus panoráma tárul elénk a Sveti Naum kolostorból, melyet fekvése Macedónia leghíresebb látnivalójává tett. Az ősi kolostort később Szent Naum kolostorának nevezték el és fontos ortodox zarándokhellyé vált. Az albánok egyetlen királya a kicsit szórakozott Zogu, a kolostort 1925-ben elajándékozta az akkori Jugoszláviának. Felesége a magyar, arisztokrata származású Apponyi Geraldine, a rövid életű albán királyság első és egyetlen királynéja volt, akit szépsége miatt az albán Sissi-ként emlegetnek. A kirándulás után visszatérünk az Ohridi szálláshelyünkre. Részvételi díj (hajókázással és ebéddel): 30 EUR/fő.

4. nap: Ohrid-Budapest

Reggeli után hazafelé indulunk, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, hazaérkezés a késő esti órákban. 

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos körutazás Észak-Macedóniában, buszos utazással, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
44 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére