4 napos kirándulás északi fjordoknál, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44515
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

609.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 44515

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a lenyűgöző északi fjordokat!

Időpontok

  • 2024. Július 27 - 30.: , 609.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (ha igényét foglaláskor jelzi, szabad kapacitás függvénye)
  • Fix ülőhelyet a kinti autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítást
  • Belépők ára: kb.: 475 NOK

Felár

  • Fakultatív vacsora (3 alkalom) 68 000 Ft
  • Egyágyas szoba felár 98 000 Ft
  • Fjordi hajózás (Bergenből) 34 000 Ft

Program                  

1. NAP: BUDAPEST – STAVANGER

Reggel indulás Budapestről. Átszállással Stavangerbe utazunk. Megérkezéskor már vár minket a buszunk, amivel felfedez­hetjük a varázslatos Gamle Stavangert, azaz a régi városrészt. Sétálunk az elbűvölő, fehérre festett faházak között, majd a kikötőbe megyünk és itt is teszünk egy sétát. Következő meg­állónk a város katedrálisa. Norvégia legnagyobb középkori temploma lenyűgöző freskókkal és részletes díszítéssel várja látogatóit, de számos jelentős szobor, például a Szent Swithun és Szent Halvard szobra is megtalálható a szentélyben. Ez a tör­ténelmi épület kulturális és vallási értékekben is bővelkedik. Este a szállásunkra megyünk majd megvacsorázunk.

2. NAP: FAKULTATÍV KIRÁNDULÁS: SZÓSZÉK-SZIKLA

Megreggelizünk, majd egy fakultatív kirándulás keretein belül felkeressük Norvégia híres kirándulóhelyét, a Szószék-sziklát. A programot a sportosabbaknak ajánljuk, mivel a sziklához emelkedőn és sziklás terepen lehet feljutni, de az erőfeszítés kifizetődik, ugyanis a tetejéről fantasztikus kilá­tás nyílik a Lysefjordra. Túrázás a Szószék-szikla tetejére (autóbusz transzferrel): 165 € (min. 6 főnél magyar idegenvezetővel, 6 fő alatt helyi, angolnyelvű túravezetővel). A kirándulás után délután érünk vissza Stavangerbe, ahol szabadidő. Aki nem jön a kirándulásra, annak szabadprogram az óceán parti városban, vagy pedig részt vehet egy kb. 3 órás fjordi hajózáson, amelynél szintén a Szószék-sziklát tekintheti meg, csak alulról, a fjord vízéről.  Fjordi hajózás Stavangerből a Szószék-sziklához: 80 €  A magyar idegenvezető tervezetten a túrázókkal tart, így a hajókázás ideje alatt nem lesz magyar nyelvű tájékoztatás, de a látvány így is szemet gyönyörködtető lesz.

3. NAP: STAVANGER – BERGEN

Reggeli után transzfer Stavanger kikötőjébe, ugyanis Bergenig hajóval fogunk utazni. Az út során élvezhetik a csodálatos norvég fjordok látványát, újra megcsodálhatják a Lysefjord lenyűgöző szikláit és a fjordok mentén elterülő festői kis fal­vakat. Gyönyörködhetnek a lenyűgöző tájban és a tengerben. Kikötés után megismerkedünk Bergen belvárosával, a kikötő­nél (Bryggen) található hangulatos halpiaccal és az UNESCO Világörökségi Listán szereplő Hanza-házakkal. Az érdeklődők fakultatív program keretében megtekinthetik az érdekes Hanza Múzeumot. Meglátogatjuk a Mária templomot, és a Hakon erő­döt is, ami az északi építészet rejtelmeibe enged egy kis bete­kintést. Aki szeretne, kipróbálhatja a Fløibanen kisvasutat, ami a Fløyen hegy tetejére megy fel, így a magasból is letekinthe­tünk a városra és a környező fjordokra, szigetekre. Este elfoglal­juk szállásunkat, majd megvacsorázunk.

4. NAP: FJORDI HAJÓZÁS – BERGEN – BUDAPEST

Az utolsó napon egy körülbelül háromórás fjordi hajózáson vehe­tünk részt. A Bergenből induló hajónk lenyűgöző tájakon halad keresztül. A kristálytiszta vizeken suhanva káprázatos panorámá­ban gyönyörködhetnek: sziklás partok és hegyek festik a tájat. A túra során láthatók a tipikus kis norvég falvak, amikben az élet olyan lehet, mint a nyugalom szigetén. Fakultatív fjordi hajózás Bergenből: 80 € Bergenbe visszaérve lehetőség lesz egy kis szabadidő keretén belül vásárolni, vagy kipróbálni valamelyik helyi éttermet, majd a délutáni órákban a repülőtérre megyünk és hazautazunk Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás északi fjordoknál, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére