4 napos kirándulás Cinque Terrében és Elba-szigeten, busszal, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 39506
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 39506

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Olaszország legszínesebb városkáját, Cinque Terrét, és Napóleon szigetét, Elbát!

Opciók

  • 2024.06.29-07.02.: , 139.900 Ft
  • 2024.08.01-08.04.: , 139.900 Ft
  • 2024.09.26-09.29.: , 139.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást 4*-os szállodában, Montecatini Terme-ben
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (2,5%)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat
  • Az audio guide költségét 2.200 Ft/fő/tartózkodás
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj: (helyszínen fizetendő) 12 EUR/fő/tartózkodás

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 29 900 Ft/fő (77 EUR/fő)
  • Vacsora felár: 22 900 Ft/fő (59 EUR/fő) 

Belépők (változhat)

  • Montecatini Alto felvonó:                        7 EUR/fő 
  • Pisa kisvonatos városnézés                   8 EUR/fő

Fakultatív programok (min. létszám 25 fő)

  • Cinque Terre program közlekedéssel: 55 EUR/fő
  • Elba-szigete hajójeggyel:                    60 EUR/fő

Program

1. nap: Budapest - Montecatini Terme
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Szlovéniában megállót teszünk Trojane-ban és megkóstoljuk a híres pékség különlegességeit, a hatalmas szlovén szalagos fánkot és krémest. A pékség csodálatos alpesi környezetben található, így lehetőség lesz fotószünetet is tartani. Érkezés Olaszországba, szállás elfoglalása.

2. nap: Elba-szigete
Reggeli után egy különleges fakultatív kiránduláson vehetünk részt. Piombino-ból kellemes hajózás után érkezün Portoferraio-ba, Elba-szigetének "fővárosába", és ellátogatunk a történelem egyik legnagyobb katonai lángelméjének, Bonaparte Napóleon rezidencijához. Sétálunk a hangulatos kikötőváros óvárosában, melyre a magasból tekint le az impozáns vár, panorámája semmihez sem hasonlítható. Ezután a sziget felfedezésére indulunk, miközben gyönyörködünk természeti szépségeiben, a kéklő tenger övezte panorámában. A nyári hónapokban a sziget délnyugati irányába haladunk, megnézzük az egyik legnépszerűbb fürdőhelyét, Marina di Campo-t, jó idő esetén fürdőzési lehetőséggel. Kedvezőtlenebb időjárás esetén az elragadó Porto Azzurro városába látogatunk. A nap folyamán kóstolót kapunk a helyi ínyenc különlegességekből. A délutáni órákban visszaérkezünk Portoferraio kikötőjéhez, majd szálláshelyünkre az esti órákban. (Program és hajójegy: 60 EUR/fő

3. nap: Cinque Terre - Pisa
Ma egész napos kirándulást teszünk, elsőként rövid látogatást teszünk Pisa-ba a Csodák terére, majd a Ligúr- tenger partjának egyik nehezen megközelíthető, festői részére, a Cinque Terre (Öt föld) Nemzeti Parkba, mely nevét a területén osztozó öt, az autóforgalomtól elzárt településről kapta. A Világörökség részét képező természeti park, melynek meseszép halászfalvai a sziklák oldalába épültek, színes házaival, gyönyörű panorámájával felejthetetlen élményt nyújt. Mivel ezek a halászfalvak el voltak zárva a külvilágtól, a kis településeket a La Spezia-ból induló hajóval és/vagy vonattal, ill. gyalogosan fedezzük fel. Nyári időpontokban fürdőruhát hozzanak magukkal, mert jó idő esetén a vállalkozó kedvűek strandolhatnak is! Visszautazás La Spezia-ba. Búcsút veszünk Európa egyik legszebb látnivalójától, majd érkezés a szálláshelyre a késő esti órákban. (Program és közlekedés 55 EUR/fő)

4. nap: Trieszt- Budapest
Reggeli után hazaindulás, de egy rövid pihenő erejéig megállunk Trieszt-ben. A város épületei, kávézói és ételei a Monarchia hangulatát idézik. A tengerparton álló, fenséges Miramare Kastély kertjébe látogatunk, sétálunk a ritkaságszámba menő pompás kertben, megpihenve akár a csodás növények közt megbúvó kávézójában fogyaszthatjuk el kávénkat, majd továbbutazunk. Budapestre a késő esti órákban érkezünk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos kirándulás Cinque Terrében és Elba-szigeten, busszal, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
23 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére