4 napos kirándulás a salzkammerguti tavaktól a Königsee-ig, busszal, reggelivel, 3*-os szállással – Salzburg, Hitler Sasfészke, Bad Ischl és Hallstatt

Ajánlat kód: 35621
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

114.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35621

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a varázslatos salzkammerguti tóvidéken, sétálj Hallstatt bájos városában és ismerd meg Mozart városát, Salzburgot!

Időpontok

  • 2023. július 13.: , 114.500 Ft
  • 2023. augusztus 17.: , 122.500 Ft
  • 2023. szeptember 21.: , 114.500 Ft
  • 2023. október 26.: , 114.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka szállás 3*-os panzióban, 2 ágyas tus/wc-s szobákban
  • Reggeli
  • Útlemondási biztosítás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
    • (Classic): 2.600 Ft
    • (Prémium): 3.400 Ft 
    • (Privileg): 4.360 Ft 
  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 125 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 25 EUR

Felár

  • Kis csoportos létszám felár: 9.000 Ft-9.500 Ft
  • Egyágyas felár (04.28., 05.26., 06.15., 07.13., 09.21., 10.26.): 18.000 Ft / 46 EUR
  • Egyágyas felár (08.17.): 25.000 Ft / 65 EUR
  • 3x vacsora felár: 27.000 Ft / 71 EUR

Fakultatív program

  • Hajózás a Königsee-n (jelentkezéskor foglalni kell): 20 EUR

Fontos

  • Lehetséges ingyenes transzfer a csatlakozási pontokhoz. A részletekről kérjük, érdeklődjön!

Program

1. nap: Szeged – Budapest –Melk - Salzkammergut (550 km)

Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban, a Budapest–Hegyeshalom útvonalon a Salzkammerguti tavak vidékére. Útközben pihenő Melknél, a bencés rendi apátságnál. Végigsétálunk a Mária Teréziát is fogadó, ma is működő apátság termein, melyek értékes régiségekkel ismertetnek meg minket, megtekintjük a Pannonhalmát felidéző könyvtárát, a mennyországot a földre lehozó barokk templomot és kertet. Utunkat folytatva Salzburg környékére érkezünk, ahol 3 éjszakán át szálláshelyünk lesz.

2. nap: A „Hitleri sasfészek” – pálinkakóstoló, Berchtesgadeni sóbánya és a Königsee (70 km)

Egész napos kirándulásra indulunk Németországba, a csodálatos Berchtesgaden–Königsee vidékére. Encián snapszfőzőbe látogatunk egy tipikus helyi „pálinkakóstolóra” Berchtesgadenbe, hogy jól kezdődjön a napunk! A különleges snapsz mellett még más neves helyi alkoholfajtákat is megkóstolhatunk. Különleges ízekkel a szánkban felkeressük Hitler egykori sasfészkét az Obersalz hegyen, ahol ízelítőt kaphatunk a hitleri propagandából és valóságból is. Speciális autóbuszokkal kanyargunk fel 1500 m magasra, ahonnan aranylifttel juthatunk fel az amerikaiak által elnevezett Sasfészek szívébe, mely ma vendéglőként üzemel. Éva Braun emlékeit keresve sétálunk a Kehlstein csúcson. Szép időben páratlan kilátás nyílik például Salzburgra és a Königsee-re. (Kedvezőtlen időjárás esetén amikor a Kehlstein csúcs lezárásra kerül valamint tavaszi és őszi csoportunknál a Jennerbahn kétszemélyes kabinjaival (felvonójegy!) mintegy 1800 m-re utazunk fel, ahonnan páratlan kilátás nyílik a környező hegyekre, a Königssee-re és a Kehlstein-házra. Kényelmesen megpihenve élvezzük a panorámát. Fakultatív ajánlatunk: a csúcsról visszatérve élménybeli hajózásban lehet része a Königssee-n. Miközben az elektromos csónakok hangtalanul siklanak a St. Bartoloma-félsziget piros tetős mesebeli kolostorához, meghallgatjuk miként verődik vissza a trombita hangja. Kóstolja meg a mesék világát idéző St. Bartholoma-félszigeten a tó egyetlen halásza által kifogott füstölt tavi pisztrángot. A napot a kihagyhatatlan berchtesgadeni sóbányában való élménylátogatással és hajózással zárjuk, ahol akár a bányászok közlekedőeszközét, a facsúszdát is kipróbálhatjuk. Aki nem kíván a sóbányába lemenni, igény szerint Berchtesgaden szépséges utcáin egyénileg töltheti idejét. Estére szálláshelyünkre térünk vissza.

3. nap: St. Wolfgang, Bad Ischl és Hallstatt (160 km)

Reggeli után Hallstattba, e fecskefészekszerűen a hegyoldalba simuló városkába látogatunk (világörökség). Különleges élmény hajóról elkészíteni a képeslap fotónkat, madártávlatból megszemlélni az egymásba épülő házakat, a zsebkendőnyi kerteket, nem beszélve a városka parányi hegyi temetőjéről és híres csontkápolnájáról. Ezt követően Bad Ischlbe érkezünk, ahol Ferenc József töltött el hatvan nyarat Erzsébet királynővel. A kedves Lehár emlékek mellett felkeressük a császár vadászkastélyát, megízleljük udvarának különleges süteményeit az egykori királyi cukrászdában. Jó idő esetén a Katrinbahnnal felmegyünk 1540 m magasra, a Katrin Almra, ahonnan páratlan panoráma tárul elénk a közeli Dachstein hegycsúcsaira, illetve a lábunk alatt elterülő Bad Ischlre. Tovább utazva a salzkammerguti tavak gyöngyszeméhez indulunk, Sankt Wolfgangba, ebbe a különös hangulatú, bájos városkába, ahol a gyönyörű kegytemplom gótikus és barokk oltára sokra becsült nevezetesség. Visszatérünk szálláshelyünkre.

4. nap: Salzburg – Budapest–Szeged (540 km)

Utunk megkoronázásaként Salzburgba kalauzoljuk kedves vendégeinket. A Mozart-város titkaiba helyi idegenvezető avat be Bennünket, miközben rácsodálkozunk a Mirabell-kertre, Mozart szülő- és lakóházára, a világörökségbe tartozó salzburgi óvárosra. A sok érdekesség után barangolhatunk egy kicsit az ódon utcákon, megkóstolhatjuk a Fürst cukrász által kreált eredeti ezüstpapíros Mozart-golyót vagy „Mozarték” kedvelt kávéházában egy finom feketét ízlelhetünk. Szabadidő után Hegyeshalmon át Budapestre az esti órákban érkezünk, hazautazás a Kecskemét - Szeged útvonalon.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos kirándulás a salzkammerguti tavaktól a Königsee-ig, busszal, reggelivel, 3*-os szállással – Salzburg, Hitler Sasfészke, Bad Ischl és Hallstatt

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére