Ha szereted a specialitásokat, akkor most megkóstolhatod a különleges bort. Szilva vagy meggy? Választhatsz, attól függően, hogy milyen íz áll közelebb hozzád!
Kóstold meg ezt a nem mindennapi borkülönlegességet! Akár otthon, egy nehéz nap után, amikor a gyerekek már lefeküdtek, akár a pároddal egy romantikus délután, nagyon kellemes időtöltés egy kicsit kikapcsolódni egy pohár bor mellett, főleg, ha az a pohár bor, nem átlagos.

Akik kedvelik a gyümölcs ízeit akár az alkoholos italokban is, akkor nekik kedvez most a szerencse, hiszen most rendkívüli áron juthatnak hozzá, ehhez a finomsághoz.
A különleges bort speciális sajtok teszik még ízletesebbé, amely páros a mámoros ízek világába repítheti az éppen aktuális fogyasztóját.

A szilva és meggybor minőségi fajtájából kóstolhatunk most meg egy üveggel. De mitől lesz minőségi egy bor? Fontos, hogy a feldolgozás során kiszűrjék a káros anyagokat. Tévhit, hogy a bor, kiforrja magát idővel! Ehhez beavatkozás szükséges. Rendkívül fontos a higiénia, a tiszta, érlelt gyümölcsök, a tiszta munkaeszközök használata, a préselés. A fajélesztő használata megakadályozza a penészgombák elszaporodását, amely borhibákat okozhat. Fontos a pihentetés és a megfelelő mennyiségű cukor használata is, ill. szükség szerint vízzel való hígítás és a savcsökkentés is. A borkezelés, a palackozás és tárolás, az érlelés meghatározza a minőségi bor létrejöttét.

Ha minőségi és különleges bort szeretnénk kipróbálni vagy ajándékba adni, akkor most itt van két tökéletes, gyümölcsös bor! Jó ítvágyat!