3 napos városnézés Koppenhágában és Malmőben, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42932
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

184.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42932

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Skandináv városok szépségei!

Opciók

  • Szeptember 19 - 21.: , 184.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát illetékkel
  • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás

Felár

  • Fakultatív vacsora (2 alkalom) 34.000 Ft
  • Poggyászsúlykeret növelés (20 kg) 36.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – MALMÖ – KOPPENHÁGA

Menetrend szerint, várhatóan a reggeli órákban utazás Malmőbe. Autóbuszunk vár a reptéren. Bepakolunk és indu­lunk Malmö felfedezésére. A Turning Torso 190 m magas érde­kes csavart toronyháza már messziről feltűnik. A belvárosban a Stortorgeten, a Főtéren, található a Városháza, előtte egy érde­kes szökőkút és a közelében a híres uralkodó X Károly Gusztáv lovas szobra. Séta, nézelődés a központban. Rövid szabadprogram után a 21 km hosszú Öresund hídon megyünk át Svédországból Dániába. Délután érkezünk Koppenhágába, ahol megvesszük a Copenhagen cardot (650 DKK), mellyel a közlekedés és a múze­umok többsége ingyenes. Elfoglaljuk szobáinkat, és megkezd­jük a gyalogos városnézést a Slotsholmen-szigeten. Elsőként a klasszicizmus dán szobrászat jeles képviselőjének gyűjteményét a Thorvaldsen múzeumban tekintjük meg. Folytatjuk utunkat a Christiansborg palotába, amely ma a Parlamentnek, a minisz­terelnök irodájának, és a Legfelsőbb Bíróságnak ad otthont. Egyes részeit a dán királyi család használja, ezeket hívjuk Királyi Szobáknak. Látogatható részeit megtekintjük belülről is. Ezt köve­tően lefényképezhetjük a XVII. században épült tőzsde épületét, a Børsent. Ennek 56 méteres tornyát 4 egymásba fonódó sárkány alakja képezi. Továbbsétálva a világ leghosszabb bevásárlóutcáján találjuk magunkat, a Strøgeten. A bevásárlóutca mindkét oldalát ismert nemzetközi márkák boltjai szegélyezik. A Strøget végén a város egyik leghíresebb terére, a Kongens Nytorvra érünk ki. A tér neve magyarul a Király Új tere. A közelben található a Nyhavn (Új Kikötő), amely színes házairól ismert. A hely több évszázados múltra tekint vissza, korábban kereskedelmi kikötő volt. Egyik híres lakója volt Andersen, aki a 20-as szám alatt lakott és itt írta meg több meséjét is. A környék most a város szórakoztató központja, bárokkal, éttermekkel. Itt lesz szabadidő, hogy élvezzük ennek han­gulatát (vacsorázási lehetőség). Este visszamegyünk szállásunkra.

2. NAP: KOPPENHÁGA

Reggeli után a katedrálisnál folytatjuk a városnézést. A templom Krisztust és a 12 apostolt ábrázoló Thorvaldsen szobrairól ismert. Innen tovább sétálunk az egyetemhez és a Kerek Toronyhoz. Ide fel lehet sétálni. Érdekessége, hogy volt amikor lovaskocsival vit­ték fel az uralkodót a toronyba. Ezt követően a Rosenborg palotá­ban teszünk látogatást. A palota ma már múzeumként működik, de 1720-ig a királyi család lakta, és nyári rezidenciaként funkcionált. A kastély alagsorában levő kincstárban őrzik a dán koronázási éksze­reket. A trónteremben található a dán uralkodók narvál agyarakból készült trónja, melyet három életnagyságú, 130 kilós ezüstoroszlán „védelmez”. Továbbsétálva az Amalienborg palota irányába, útköz­ben megnézzük a Frederik’s Kirke-t, más néven, a Márvány templo­mot. Az Amalienborg szolgál az uralkodó otthonaként. A kastélyba belépve üvegfalon keresztül bepillantást nyerhetünk a királyi csa­lád életterébe. Végigsétálva a tengerparton a Kastellet erődöt érintjük, majd tovább haladva, az öböl partján, Koppenhága jelké­péhez, a kis hableány szoborhoz érkezünk. Ezt a híres bronzszobrot Andersen egyik meséje ihlette. Szállás, mint előző nap.

3. NAP: KOPPENHÁGA – BUDAPEST

Reggelit követően kicsekkolunk a szállodából, csomagjainkat a poggyászmegőrzőben hagyjuk. Első állomásunk a Nemzeti Múzeum lesz, ahol többek között vikingekről szóló érdekes kiál­lítást tekinthetünk meg. Innen továbbsétálunk a Városházához. Ez a skandináv fővárosok központi terei közül, talán a legszebb. A tér sarkában Andersen óriási ülőszobrát pillanthatjuk meg. Programunk folytatásaként a híres Carlsberg Glyptotek múze­umban mehetünk be, ahol az ókortól napjainkig láthatunk kiváló műalkotásokat. Különösen a Rodin gyűjtemény gazdag. Utolsó állomásként a mesebeli Tivoli parkban tehetünk látogatást. A par­kon belül egy vidámpark is helyet kapott, de ha valakit a Madame Tussauds Panoptikum jobban érdekel azt is felkeresheti, mivel a közelben található. Programunk végén visszamegyünk a hotelba csomagjainkat felvenni. Menetrend függvényében, várhatóan a késő délutáni órákban kimegyünk a repülőtérre és Koppenhágából este hazautazunk Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos városnézés Koppenhágában és Malmőben, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére