3 napos városnézés Berlinben, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42928
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

178.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42928

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a német fővárost, Berlint!

Opciók

  • Augusztus 06 - 08.: , 188.000 Ft
  • Szeptember 17 - 19.: , 178.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát illetékkel
  • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
  • Belépők ára: kb.: 47 €

Felár

  • Fakultatív vacsora (2 alkalom) 23.000 Ft
  • Egyágyas szoba felára 36.000 Ft      
  • Poggyászsúlykeret növelés (20 kg) 36.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – BERLIN

Megérkezés a délelőtti órákban közvetlen járattal Berlinbe. Az érke­zést követően transzfer a ****-os szállásunkra. A szobák elfoglalását követően gyalogos városnézést teszünk a Vörös-városháza érintésé­vel, mely nevét vörös tégláiról kapta. Az épületet a lengyelországi Torun városházáról mintázták, tornyai pedig a franciaországi laoni katedrális tornyainak másai. További sétánk során a város sok szép temploma közül a dómot tekintjük meg, melynek kriptájában nyugszanak, néhány kivételtől eltekintve, a Hohenzoller házból való porosz-német uralkodói ház tagjai, illetve a dóm orgonájára is vetünk egy pillantást, melynek 7.000 sípjára méltán lehetnek büszkék a Berliniek. Teszünk egy sétát a Spree-folyó által körbeölelt 400 méter hosszú Múzeum-szigeten, amely egy csodás része Berlin óvárosának. A legfontosabb berlini múzeumok közül 5 itt található, és a terület ma is a város egyik leglátogatottabb negyede. Sétánkat a „régi Berlin” szűk utcácskáin folytatjuk a Nikolaiviertelben (Nikolai negyed). Szállás, és a közelében lévő étteremben vacsora.

2. NAP: BERLIN

Reggel folytatjuk az ultramodern stílusban újjáépült, a „harma­dik évezred fővárosának is nevezett” metropoliszban a gyalogos városnézést. Elsőként a Humboldt Egyetem környékét fedezzük fel. Végig sétálunk az Unter den Linden sugárúton, míg el nem érjük a híres Brandenburgi-kaput. A kapu volt a két Berlint elvá­lasztó határ jelképe. Nem messze található a kormányzati negyed a Bundestaggal (ez volt a Reichstag). A Reichstagtól tovább indulva a Tiergarten park mellett haladva, elérünk a Potsdamer Platzra, amely az NDK-s időkben a határsávban volt, így csak a két városrész egyesülését követően került újjáépítésre. Ezután felke­ressük a Checkpoint Charlie-t, mely a legismertebb katonai ellen­őrzőpont volt, a szovjet és az amerikai zóna határánál. Később itt alakult ki a Kelet-Berlin – Nyugat-Berlin egyik leghíresebb átkelő pontja. Városnézésünket a Gendarmenmarkton (Csendőr tér) fejezzük be, amely Berlin egyik legnagyobb tere. A teret három hatalmas történelmi épület öleli körbe – a Konzerthaus, a Francia Dóm (Französiche Dom), és a Német Dóm (Deutsche Dom) – ezek együttesen adják a város egyik leglátványosabb szegletét. A téren rendszeresek a szabadtéri kulturális események és koncertek. Szállás és fakultatív vacsora mint előző nap.

3. NAP: BERLIN – BUDAPEST

Reggelit követően kicsekkolunk a szállodából, csomagjainkat a poggyászmegőrzőben hagyjuk. Ezt követően tömegközlekedés­sel elutazunk az egykori Nyugat-Berlin központjába a Bahnhof Zoo állomásra, ahonnan elsétálunk a Europa Platz-ra illetve a Kurfürsten Damm-ra. Berlin méltán híres Champs Elysee-jén híres divatházak, kávézók, éttermek, szállodák, autószalonok váltják egymást. A nap során fakultatív hajózás a Spree folyón: 9.800,- Ft. A repülőgép indulásának függvényében transzfer a repülőtérre, majd hazautazás az esti órákban Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos városnézés Berlinben, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére