3 napos kirándulás Zakopanéban és környékén, busszal, félpanzióval, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44212
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

69.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44212

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a Zakopane környéki hegyeket, völgyeket!

Időpontok

  • 2024. május 25-27.: , 69.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 2 éjszaka szállást - Zakopane központ közelében, Hotel 3*
  • Félpanziót
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 20 EUR/fő
  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat
  • Belépők a helyszínen
    • Kasprowy felvonó: 110 csak oda; 130 PLN/ fő oda-vissza
    • Nedec vára: kb 25 PLN
    • Tutajozás a Dunajecen: 25 Eur/fő

Felár

  • Egyágyas felár 15 900 Ft  (40 EUR)

Program

1. nap - Zakopane

Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor. Szlovákián áthaladva, érkezés Zakopaneba a kora délutáni órákban. Városnézés Zakopaneban idegenvezetővel, amelynek során megtekintjük a Fatimai Szent Szűz templomát, amelyet II. János Pál csodálatos megmenekülésének emlékére építettek, végig sétálunk Zakopane híres sétálóutcáján, felkeressük a híreségek temetőjét a Szent Kelemen templomot és Zakopane első kőrtemplomát, a neoromán stílusú Szent Család plébánia templomot. Az utca középső részéről különösen szép kilátás nyílik az alvó lovagra, a legendás Giewont csúcsára. Rövid szabadidő után szállásunk felé veszünk irányt, ahol finom vacsora vár minket.

2. nap - Kasprowy Wierch, avagy a Gáspár-csúcs meghódítása, Zakopane

Ízletes reggeli után egy nem mindenapos kirándulásra csábítunk: a Zakopane szomszédságában található, 1987 m magas Kasprowy csúcs meghódításására! Hegynek felfelé gyalogolva érjük el a felvonó alsó állomását (kb. 30 perc). Itt felvonóra szállunk (belépős) és irány a csúcs! Ott, a lengyel Tátra csúcsán, mintha a világ tetején lennénk, csodás panoráma tárul elénk! Felkeressük a közeli Beszkid csúcsot (könnyű séta), majd gyalogosan, a turistaösvényeken ereszkedünk le a csúcsról. Idegenvezetőnk és túravezetőnk kalauzolásával a kb. 4 órás gyalogos túra csodás tájakon át visz minket. A túra nem túl megterhelő a hegyi túrához szokott utazóknak, de minden résztvevő vegye figyelembe, hogy közel 1.000 métert ereszkedünk alá.  Azok az utazók, akik úgy érzik, hogy ez a túra nehéz lenne, kérjük indulás előtt jelezzék, így ők felvonóval tehetik meg az utat (oda-vissza) Zakopane és a Kasprowy csúcs között. Kellemesen elfáradva érkezünk a szálláshelyünkre, ahol finom ebéd vár minket. A nap hátralevő része szabad idő, hogy mindenki kipihenhesse fáradalmait,  barangoljon Zakopane központjában, hogy megtalálja a kedvenc sajtosát vagy éttermét, ahol megvacsorázhat.

3. nap - Nedec vára és tutajozás a Dunajecen

Reggeli után irány Nedec vára (belépős), ahol végigjárhatjuk az egykor magyar tulajdonban lévő Nedec várát. A várat a II. világháborúig főnemesek lakták, de sosem volt átépítve, illetve teljes egészében nem modernizálták. A vár legszebb látványossága a kilátóterasz, ahonnan meg tudjuk csodálni a fantasztikus kilátást! A vár után irány a tutajozás! Tradicionális tutajozáson veszünk részt Dunajecen és közben 18 kilométeren át gyönyörködhetünk a Dunajec-áttörés páratlan látványában, a sebesen, de abszolút biztonságosan sikló tutajról. (térítés ellenében). A tutajozás végpontján, Szczawnicán, rövid szünetet tartunk, hogy mindenkinek legyen ideje egy frissítőre, majd haza indulás. Folyamatos utazás Szlovákián keresztül Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

A kiránduláson mindenki saját felelősségére, fizikai és egészségügyi állapotának ismeretében vesz részt!  A túra átlagos fizikai állapotú embereknek kicsit megterhelő, de teljesíthető!

Javasolt egyéni felszerelés: felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a Magas-Tátra környékén az időjárás igen változékony, ezért az utazást megelőző napokban figyeljék az időjárási előrejelzéseket és a ruházatukat a várható időjárásnak megfelelően állítsák össze. Nagyon fontos a kényelmes, vízálló és réteges túraöltözet. Javasolt a magasszárú, vízálló bakancs, esetleg túrabot

Időjárás:  A Magas-Tátra időjárása kimondottan változékony. Napsütéses időben igazán kellemes és csodás túrázni, de akár több fokkal is csökkenhet a hőmérséklet, erős szél, eső vagy köd is nehezítheti a túrát.    

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

3 napos kirándulás Zakopanéban és környékén, busszal, félpanzióval, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
30 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére