3 napos adventi körutazás Szlovéniában, busszal, 4*-os bledi szállással, reggelivel

Ajánlat kód: 43322
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

128.700 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 43322

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel az adventi mesevilágot Szlovéniában!

Időpont

  • 2024. december 6.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka szállás Bledben a tóparton, a Hotel Park**** szálloda 2 ágyas, fürdőszoba / WC-s szobáiban. A szálloda medencéjének használatát a részvételi díj tartalmazza
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás: 3%
  • Idegenforgalmi adó és regisztrációs díj: 10 € (a helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő)
  • Belépők: 45 € (a helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő)

Felár

  • Egyágyas felár: 45.600 Ft
  • Tóra néző szoba felára: 9.000 Ft / szoba
  • Félpanziós felár (vacsora a szállodában): 9.000 Ft
  • A teljes ár minimum 35 főtől érvényes. 30-34 fős létszám esetén fizetendő felár: 10.000 Ft / fő

Fakultatív programok

  • Alpesi mesevilág: Bohinj és Kranjska Gora (ebéddel) 29.400 Ft

Program

1. nap: Budapest – Ljubljana – Radovljica – Bled
Utazás rövid pihenővel LJUBLJANA-ba, a „fények fővárosába”. A Ljubjanica folyó mentén épült településen reneszánsz, barokk és szecessziós épületek egész sorát láthatjuk, gyönyörű hidakkal, parkokkal tarkítva. Óvárosa igazi kis ékszerdoboz, karácsony közeledtével pedig a karácsonyi forgatagban sült gesztenye és forralt bor illata járja át a levegőt. Az ikonikus rózsaszín Ferences templom előtt állítják fel minden télen a karácsonyfát. Nem csak a téren, de a környező utcákban is tradicionális szlovén fogásokat kínáló árusok és kézművesek kínálgatják portékáikat. A szlovénok főtt kolbásza a kranjska klobasa sok helyen megtalálható, desszertnek pedig az ipanicát ajánljuk, ami egy réteges sütemény, tésztái közé almát, mákot, diót, túrót, mazsolát sütnek. Délután elindulunk a hegyekbe, és megállunk RADOVLJICA aprócska alpesi településén. Főterét gyönyörűen felújított középkori polgárházak keretezik, az óváros széléről pedig csodás kilátás nyílik a Júliai-Alpok vonulatára. A helyiek által csak Radol’cának hívott városka elsősorban méhészetéről ismert, remek mézeket szerezhetünk be itt a karácsonyi sütés-főzéshez! Innen már csak egy ugrás BLED, ahol a tóparti promenádon lesz a szállásunk.

2. nap: Alpesi mesevilág: Bohinj és Kranjska Gora
Pihenés a szállodában, vagy egész napos fakultatív kirándulás az Alpok varázslatos vidékére. Első utunk BOHINJ-ba vezet. A festői szépségű Bohinji-tó Szlovénia legnagyobb és talán legszebb tava, a Júliai-Alpok szívében egy hajdani gleccser vájta völgyben fekszik. Rövid sétát teszünk a tó partján, majd kabinos felvonóval meghódítjuk a Vogelt! A hegyen ebéddel várnak minket, majd miután kigyönyörködtük magunkat, visszaereszkedünk a tó partjára. Innen egyenesen KRANJSKA GORÁ-ba utazunk. A település az adventi időszakban igazi alpesi tündérországgá változik: hangulatos főterén karácsonyi mesevilágot hoznak létre minden decemberben. A kis házak csodás kivilágítást kapnak, a kirakodóvásárban pedig szebbnél-szebb kézműves portékák között válogathatunk. A programok után visszautazás Bledbe.

3. nap: Bled – Skofja Loka - Budapest
A bőséges reggelit követően feltöltődve lesétálunk a tó partjára. Szlovénia egyetlen szigetére különleges pletnákkal (kishajókkal) evezzenek be velünk a csónakos fiúk. A szigeten Szűz Mária barokk zarándoktemploma található. A hosszú lépcsőn feljutva megnézzük a kedves kis templomot és meghúzhatjuk a kívánságot teljesítő harangot is. A szigeten található kávézóban mindenképp kóstoljuk meg a sziget fő kulináris csemegéjét, a poticát, mely egy szlovén ünnepi kalács, különböző töltelékekkel töltve, kerek cserépedényben sütve. Jellemző ízesítések, a dió, a mogyoró, a füge, de a tárkonyos is közkedvelt. Ezután bevesszük a meredek sziklaszirtre épült Bledi várat, ahonnan elképesztő kilátás nyílik a tóra és a környező hegyekre. A felső várudvarból nyílik a XVI. századból származó várkápolna épülete, benne II. Henriket és feleségét ábrázoló barokk freskókkal. A kápolna melletti múzeumszárnyban főként régészeti leletekből álló kiállítást láthatunk, a kerek toronyban pedig ideiglenes képzőművészeti tárlatokat rendeznek. A várlátogatást követően búcsút veszünk Bledtől és SKOFJA LOKÁ-ba, Szlovénia műemlékekben leggazdagabb kisvárosába utazunk. A városka mesébe illő látványa mindenkit lenyűgöz, szemrevaló kicsiny házak, fából készült, a víz fölé kiugró erkélyek, parányi kertek jellemzik. Séta a középkori hangulatú óvárosban, majd rövid szabadidő. A programok után hazautazás rövid megállókkal. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

3 napos adventi körutazás Szlovéniában, busszal, 4*-os bledi szállással, reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
25 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére