3 napos adventi kirándulás a Magas-Tátrában, buszos utazással, félpanzióval, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 43406
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

98.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43406

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Adventi kalandok a Magas-Tátrában!

Időpontok

  • 2023. december 8-10.: , 98.000 Ft
  • 2023. december 15-17.: , 98.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon előzetesen
  • Felszállási lehetőséget 16 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők ára: kb.: 61 EUR
  • Utasbiztosítás – Standard 2.400 Ft

Felár

  • Egyágyas szoba felára: 29.500 Ft
  • Fakultatív vacsora (2 alkalom): 17.500 Ft

Program

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – SZENTANTAL – SELMECBÁNYA – KAKASLOMNIC

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után Parassapusztánál lépünk át Szlovákiába. Tovább utazva Szentantal városában felkeresünk egy hallatlanul értékes és ritka gyűjteményekből álló kiállítást, amely a Koháry-Couburg-család várában található. A belső berendezések és relikviák az itt élők életvitelét, a kor legelegánsabb használati tárgyait mutatja be. A kastélyban található egy vadászati gyűjtemény is. Folytatjuk utunkat a Világörökség részeként nyilvántartott Selmecbányára, ahol az egykori felvidéki bányaváros adventi hangulatába kóstolhatunk bele. A város a magyar ércbányászat legértékesebb koráról árulkodik, erről meg is győződhetünk. A Lévai-kapu mellett található kör alakú Asszonyok várának felső szintjéről szép rálátás lesz a városra. Selmecbányát elhagyva kb. fél óra múlva Zólyomba érkezünk, mely Balassi Bálint szülővárosa. Megérkezésünk után felgyalogolunk a várhoz, megtekintjük az itt található múzeumot, és gyönyörködünk a bennünket körbeölelő táj látványában. Zólyom után Magas-Tátrában lévő szállásunkra utazunk (2 éj), majd vacsora.

2. NAP: KÉSMÁRK – LŐCSE – CSORBA-TÓ

Reggeli után megtekintünk egy magyar szempontból fontos templomot Késmárkon, ahol szintén ünnepi hangulat varázsol el minket. A fából készült evangélikus templom vallástörténeti kuriózumnak számít. A mellette épült új temp­lom érdekessége, hogy ebben található Thököly Imre Mauzóle­uma. A rövid szabadidő során lehetőség nyílik elsétálni a késmárki várhoz, ahol Thököly Imre született. Következő állomásunk Lőcse lesz. Ez a város több magyar elbeszélés színhelyéül szolgált. A köz­pontban lévő Szt. Jakab-templommal kezdjük a városnézést, ezt követi a Városháza, a Szégyenketrec és a Thurzó-ház megtekin­tése. Szabadidőben meglátogathatjuk a mézeskalácsillatú karácsonyi piacot, és megnézhetjük a helyi termékek kínálatát. Elvarázsol minket a bájos hangulat, amelyet csak az évnek ebben az időszakában érezhetünk. Ezt követően ellátogatunk egy másik ismert természeti látványossághoz, a Csorba-tóhoz, mely gleccser vájta tengerszem. Aki akarja, körbesétálhatja a tavat, de azt is lehet, hogy a tó körül lévő padok egyikére leülve gyönyörködünk a táj nyújtotta csodás látványban. Kellemesen elfáradva érünk vissza szállásunkra, ahol már vár bennünket a vacsora.

3. NAP: ÓTÁTRAFÜRED – HREBIENOK – KASSA – BUDAPEST

Reggeli után Ótátrafüreden fogaskerekűvel felmegyünk a Hrebienokra (Tarajka), ahonnan gyönyörű kilátás tárul elénk, ezután elhagyjuk a Magas-Tátrát és a magyar történelemben is fontos szerepet játszó Kassát látogatjuk meg. Nézelődünk a belvárosban, ahol a főtér legmonumentálisabb épülete a Szent Erzsébet Székesegyház gótikus épületét tekintjük meg. Közelében található az Orbán-torony és a híres harang. A tér másik ékessége a szecessziós és neobarokk stílusú Állami Színház. Látványos az előtte lévő szökőkút is. Városnézésünk után szabadprogram a központban. A kassai Fő utca minden adventi időszakban illatokkal, ízekkel, fényekkel és elsősorban jó hangulattal teli mesés karácsonyi tájjá változik. Kedvünkre nézelődhetünk, vásárolhatunk. Határátlépés után 21 óra körül érkezünk Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos adventi kirándulás a Magas-Tátrában, buszos utazással, félpanzióval, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére