20 perces eFoil – elektromos, szárnyas szörfdeszka oktatás a Balatonon vagy az SHO Beachen az EFOIL Hungary jóvoltából

EFOIL Hungary
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

3.800 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
24.990 Ft 20% 5.090 Ft
EFOIL Hungary
Balaton, Lupa-tó
info@efoilhungary.hu
06 30 676 8233
efoilhungary.hu/

Akció Leírása

Száguldj a víz felett szárnyas szörfdeszkával, sajátítsd el az irányítás csínját-bínját az EFOIL Hungyar csapatától!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 19.900 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 3.800 Ft, a fennmaradó 16.100 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 20 perces eFoil – elektromos, szárnyas szörfdeszka oktatás a Balatonon vagy az SHO Beachen az EFOIL Hungary jóvoltából

Elképzelted már magad, amint a víz felett száguldozol egy szörfdeszkán? Mindez eddig csak a jövőben játszódó sci-fi filmekben volt látható, mára azonban valósággá vált; az EFOIL Hungary jóvoltából pedig most Te is kedvezményesen próbálhatod ki a Balatonon vagy az SHO Beachen! Sőt, nemcsak kipróbálhatod, hanem oktatás keretében segítséged is kapsz, hogy tökéletes legyen az élmény!

Most a leggyorsabb és technikailag legfejlettebb Lift 3-as eFoil deszkát próbálhatod ki. Az eszköz használata könnyen és gyorsan megtanulható, így akkor is vágj bele bátran, ha teljesen kezdő vagy, de akkor is, ha szeretnéd tökéletesíteni az irányítást, esetleg új tippekre, trükkökre vagy kíváncsi!

Ha még nem kaptál volna kedvet, nézd meg az alábbi videót!

EFOIL Hungary

Az EFOIL Hungary csapatától kölcsönözhetsz, vásárolhatsz, sőt, meg is tanulhatod az eFoil hatékony irányítását, hogy maximálisan uralhasd a járgányt! Utóbbi helyszíne lehet a Velencei-tó, a Lupa-tó vagy épp a Balaton. Az EFOIL Hungary barátságos környezetet, profi eszközöket és szakmai hozzáértést biztosít számodra, hogy a legnagyobb biztonságban a lehető legtöbbet hozhasd ki a deszkából, s felejthetetlen élményben legyen részed!

Jó szórakozást kívánunk!

Balaton, Lupa-tó
info@efoilhungary.hu
06 30 676 8233

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

20 perces eFoil – elektromos, szárnyas szörfdeszka oktatás a Balatonon vagy az SHO Beachen az EFOIL Hungary jóvoltából

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.10.15.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 676 8233 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére