2 napos utazás a Zágrábi Fényfesztiválra, busszal, félpanzióval, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 43985
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

39.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43985

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködjetek a Zágrábi Fényfesztivál csodáin!

Időpont

  • 2024. március 23-24.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • Programokat
  • 1 éjszaka szállást - Zágráb-ban Hotel 3*, 2,5 km-re a főtértől: 2-3 ágyas szobák, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi
  • Félpanziót
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 10 EUR/fő.
  • Audio guide: 990 Ft/fő (3 Eur)
  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat
  • Belépőket

Felár

  • Egyágyas felár 9 900 Ft (25 Eur)

Program

1. nap Zágráb, Fényfesztivál

Indulás reggel 7.00 órakor Budapestről. Kora délutáni órákban érkezünk Zágrábba. A városnézés alkalmával láthatjuk majd a város főterét, a neobarokk színház épületét. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Mark templomot és teret, a kőkaput és sok más, gazdag múlttal rendelkező épületet és szépséges parkokat. Városnézés után megérkezünk a szállodába, elfoglaljuk szobáinkat és finom ebédet is elfogyasztunk. Ahogy besötétedik, besétálunk  az óvárosba, ahol  megnézzük a minden nagyobb épületre kivetített, fantasztikus, különböző tematikájú és formajú fényjátékot, a város parkjait és természetesen a kihagyhatatlan fényalagutat is! Mindenki addig marad amíg kedve tartja és lába bírja, majd visszasétálhatnak a szállodába. Aki már volt az adventi vásáron, tapasztalhatta, hogy minden fesztivál alkalmával az egész város életre kel!

2. nap Szamobor, Varasd és a kaproncai óriás húsvéti tojások

Ízletes reggelink után a közelben található Szamobor bájos városába utazunk, mely Zágráb közelében található hegyekel körülvéve, tényleg csodás. Ez a kis település, a különleges mustárról, és krémeséről ismert, melyet nekünk is lesz lehetőségünk megkóstolni a híres cukrászdák egyikében (térítés ellenében). A határ felé haladva,  Horvátország legrégebbi, és egyik legnagyobb barokk stílusú városába, Varasdba, utazunk, melyet az Angyalok városának is hívnak, mert szinte minden kis utcába rejtőzik egy kis angyal. A város közepén Varasd vára, és szépséges  parkját is láthatjuk (várat csak kívülről). Majd a határ közeli Kapronca városkában is benézünk, mely főtérén, a kiállított óriási húsvéti tojásokat csodálhatjuk meg. Nem mindennapi élményekkel gazdagodva utazunk haza, érkezés Budapestre a késő esti órákban. 

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos utazás a Zágrábi Fényfesztiválra, busszal, félpanzióval, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére