Ismerős az az érzés, amikor megérkezik a várva várt pizza, de rájössz, hogy nincs mivel felszeletelned? Az életlen késekkel Neked sem sikerül soha, ugye? Ez a Peterhof pizzavágó tökéletesen felszeli még a legvastagabb pizzatésztákat is! Próbáld ki, garantáltan nem fogsz csalódni benne!
Ez a termék korszerű, nem rozsdásodó nemesacélból készült. Hosszú távú, stabil minőség megtartására tervezték, maximális teljesítmény és kényelem biztosítása mellett. Ezek, mindamellett, hogy jelentősen megkönnyítik a konyhai munkát, néhány nagyon fontos kezelést, karbantartást azonban igényelnek. Ha a hőn áhított kés a kezedbe kerül, távolíts el róla minden címkét és ragasztót, majd egy puha szivaccsal, meleg vízben mosd el. Alapos öblítés után töröld szárazra egy puha konyharuhával. A legjobb, ha ezt a professzionális inox terméket kevés növényi olajjal ápolod. Néhány használat után ezt ismételd meg annak érdekében, hogy a termék hosszú ideig megőrizhesse csillogását. Amennyiben a kés felületén úgynevezett sóvirágok (fehér vagy rozsdabarna színű foltok) keletkeznek, pár csepp citrommal vagy ecettel eltűntetheted azokat.

A terméket semmiképpen ne próbáld hirtelen lehűteni, mert az anyag károsodhat. A nemesacél kiválóan tűri a nagy hőmérséklettartományt, de időtállósága megköveteli, hogy ne tedd ki extrém magas vagy alacsony hőmérsékletnek. Ha a késre szennyeződés kerülne, akkor áztasd be meleg vízbe. Használj enyhe tisztítószert és meleg vizet mosogatáshoz. Szükség esetén pár csepp citromlével vagy ecettel csillogóvá varázsolhatod.
