Luxus nyaralás Egyiptomban, Hurghadán, a Vörös-tengernél, 8 nap 2 főre all inclusive ellátással, repülővel, a Hotel Ali Baba Palace-ban

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

655.128 Ft

Ajánlatkérés
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 32272

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Élvezzétek az ötcsillagos kényelmet és a kristálytiszta Vörös-tengert Egyiptomban 8 napon át!

Időpontok

  • 2024. májustól októberig ajánlatkérés alapján
  • 7, 10 vagy 14 éjszakás turnusok

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 7 éjszaka szállás a hurghadai Hotel Ali Baba Palace-ban**** (kérésre több éjszaka is elérhető)
  • All inclusive ellátás
  • Repülős utazás

Elérhető szobatípusok

  • Standrad szoba
  • Deluxe szoba
  • Családi egybenyíló szoba

Hurghada Egyiptom egyik legnépszerűbb nyaralóhelye, ahol a Vörös-tenger csodálatos partvidéke várja a látogatókat! Kiváló minőségű strandok, rengeteg napsütés és kristálytiszta tengervíz mellett rengeteg kalandban lehet részetek! Meghódíthatjátok a környező sivatagokat, vagy felfedezhetitek a víz alatti színes és gazdag élővilágot!

Hotel Ali Baba Palace****

Fekvése: Az Ali Baba Palace 4*-os szálloda közvetlenül a tengerparton fekszik, az egyiptomi hurghadai nemzetközi repülőterétől kb. 10 km-re, míg a városközponttól kb. 15 km-re. A csomagár tartalmazza az aquapark belépőt!

Szobák: Az Ali Baba Palace hotel összesen 756 szobával rendelkezik, melyeknek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, kis hűtőszekrénnyel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások: Éttermek, bárok, medencék, wellness szolgáltatások (szauna, jakuzzi, gőzfürdő, masszázs), szépségszalon, fitneszterem, aerobic, teniszpálya, röplabda, biliárd, asztalitenisz, krikett, bowling, darts, minigolf, mini futball, vízilabda, vízi sportok a tengerparton, búvárközpont, internet, WiFi csatlakozási lehetőség a lobbyban, konferenciaterem, üzletek, mosoda, széf a recepción, animációs programok, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás: All inclusive.

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére