Ismerd meg egy igazi sztárnak számító, különleges sütemény készítési titkait!
A macaronok igen népszerűek napjainkban. A leggyakrabban menő cukrászdákban készülő, szép színes kis sütik mandulalisztből, porcukorból és tojásfehérjéből (valamint színezékből) állnak. Ideális esetben kívül roppanósak, belül puhák és párosával valamilyen krémmel vannak összekötve.

Mivel maga a sütemény elég édes, jól állnak neki a kesernyés (étcsokis, kávés) és a savanykás (gyümölcsös) krémek, sőt, manapság divatos sós - például halas, baconos - töltelékkel ellátni ezt az isteni édességet.
A Bourbon Kreatív Élmény Konyha 4 órás tanfolyamán profi cukrász útmutatása alapján készítheted el a „hagyományos”, édes macaront, méghozzá eredeti recept alapján. Ezután süthetsz lazacos-avokádós, kéksajtos, és aszalt paradicsomos macaront is, amelyek ízletes záróakkordjai lehetnek egy kellemes, nyári, borozgatós vacsorának!
Tudnivalók:
- Maximális létszám: 10 fő/kurzus

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról