Tradíciók, ízek, különleges fűszerek
A távol-keleti konyhák, kiváltképp az indiai különleges ízvilággal rendelkezik, méghozzá speciális fűszereiknek és remek hagyományaiknak köszönhetően. Az ételek receptjei családról családra szállnak, így már egészen kis hölgyek is elsajátítják a helyi gasztronómiai csínját-bínját. Az EASE Therapy főzőiskola indiai estjén ebbe a világszerte legtöbbek által kedvelt gasztronómiába nyújt betekintést, ahol elsajátíthatod a legfinomabb indiai ételek elkészítését, egy igazi indiai menü összeállítását, és az indiai fűszerek íz harmóniáját.

Ha a varázslatos Indiára gondolunk az elsők között jut eszünkbe kifinomult és ezerízű konyhája, illatos fűszerei vagy az utcán árult, európai ember számára misztikus ételkülönlegességei. A főzőkurzus során a fantasztikus ízharmónia és a tradíciók megőrzése mellett arra is ügyelnek, hogy az ételek az egészség jegyében legyenek összeállítva. Minden főzési eljárás és alapanyag is ezt a célt szolgálja.

Az EASE Therapy főzőklubjának indiai estjén a világszerte legtöbbek által kedvelt indiai gasztronómiába nyújtanak betekintést, ahol elsajátíthatod a legfinomabb indiai ételek elkészítését, egy igazi indiai menü összeállítását, és az indiai fűszerek íz harmóniáját. Dahl, sabji, csatni, szamósza, és a többi egzotikus nevű étel, amiről lehet, hogy már hallottál, sőt talán már kóstoltad is, de autentikus elkészítésüket még biztosan nem sajátítottad el sehol!

Ízelítő az EASE Therapy indiai főzőklubjának menüjéből:
- Dahl: leggyakrabban sárgaborsóból vagy vöröslencséből készül
- Házi sajttal készült paradicsomos sabji
- Szamósza: zöldségekkel töltött tészta
- Spenótos hajdina
- Csatni: zöldségből-gyümölcsből főzik, ecettel-cukorral tartósítják
- Kardamonos indiai puding

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról