Szereted a fűszeres-húsos magyaros konyhát? A kedvenced a kolbász és a hurka? Ennek elkészítéséhez igazán jó minőségű eszközt keresel?
A disznóvágás egyik legizgalmasabb és legfinomabb terméke a kolbász és a hurka. A hurkától például sokan ódzkodnak, pedig az egyik legízletesebb disznótoros csemege. Télen a finom, C vitamin dús káposztás savanyúság mellé nincs is ennél táplálóbb.

A hurkakészítés vidékenként más és más módon történik. Egy dolog mindenhol ugyanaz, a hurkákat lazán kell megtölteni, különben könnyen megrepednek. A végeket spárgával megkötözzük vagy hurkapálcikával átszúrjuk, és gyengén forró vízben 6-8 percig abáljuk, amíg a hurkák megdagadnak. Ekkor óvatosan kiszedjük, hideg vízbe rakjuk és onnan tálra helyezzük. Könnyebb kezelhetőség végett a hurkákat középen is átkötjük.
A termékről:
- Kolbász- és hurka töltő
- 3 db műanyag töltőcsővel
- Anyaga: Aluminium ötvözet
- Kapacitása: 2,5 kg
- Asztalhoz rögzíthető és vákuumos is egyben
- Tömör anyagú, stabil
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról