12 napos körutazás Dél-Koreában, látogatás Jeju-szigeten, repülőjeggyel, reggelivel, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35040
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.249.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35040

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Jeju-sziget lélegzetelállító csodáit, sétálj Szöül izgalmas városában egy varázslatos dél-koreai körutazáson!

Időpont

  • 2024. 05. 09.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet illetékkel
  • Közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal
  • 9 éjszaka szállást helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • Reggelit
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Belépőjegyek árait
  • Magyar és helyi idegenvezetést
  • Utasbiztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (3%)
  • Kötelező szervízdíjat / borravalót a helyi személyzet részére: 50,- USD / fő
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
  • K-ETA az egyébként vízummentes beutazáshoz szükséges online regisztráció ügyintézési díjjal: 5.000 Ft

Felár

  • Egyágyas felár: 195.000 Ft                                                                               
  • Félpanziós felár: 65.000 Ft
  • Garancia felár (17 – 19 fő): 180 USD

Program

1. nap: Budapest – Szöul
Elutazás a délutáni órákban Budapestről közvetlen járattal Szöulba. Éjszaka a repülőgépen.

2. nap: Szöul
Érkezés reggel a koreai fővárosba. SZÖUL a világ egyik legfejlettebb városa és az elővárosait nem számítva is többen laknak benne, mint egész Magyarországon. A városnézést a Gyeongbok palotánál kezdjük, amely az öt megmaradt palota közül a legnagyobb és legpompásabb. A Csoszon-dinasztia uralkodása idején ez volt a központi királyi palota, melynek komplexumához gyönyörű templomok, pavilonok, múzeumok, kertek tartoznak. Itt (opcionális) lehetőségünk lesz hagyományos koreai Hanbok ruhát magunkra ölteni és fotókkal megörökíteni a pillanatot. Megtekintjük az őrségváltást, majd a tüneményes Jogyesa buddhista templomot tekintjük meg, amely a japán megszállás alatt fontos ellenállási központja volt a koreai buddhizmusnak. Ellátogatunk a mellette lévő szabadtéri néprajzi múzeumként funkcionáló hagyományos koreai faluba (Bukchon Hanok Village). Szállás Szöulban.

3. nap: Szöul – Mt. Songnisan Nemzeti Park – Gyeongju
Reggel kirándulás a Mt. Songnisan Nemzeti Parkba. Itt az eredetileg a VI. században épített, idilli természeti környezetben elhelyezkedő Beopjusa templom területén fedezhetünk fel számos buddhista ereklyét és nemzeti kincset (pl. 1300 éves ikeroroszlános kőlámpás vagy Korea egyetlen megmaradt, 5 emeletes fapagodája). Továbbutazás Korea „tető nélküli múzeumába”, GYEONGJU-ba, útközben ginzengföldeket láthatunk. Szállás Gyeongjuban.

4. nap: Gyeongju – Busan
A Silla királyság VIII. században épült emlékeivel ismerkedünk. Ekkorra forrt ki a jellegzetes koreai építészet, számos épület, főként buddhista kolostorok és templomok emelkedtek. A Gyeongju Nemzeti Múzeumban és a Tumuli Parkban található királyi sírhalmok által könnyen megismerkedhetünk az ország történelmével. Felkeressük a Bulguksa vallási komplexumot, amitől pár kilométerre találjuk a Seokguram grottót, ami a világ egyik legfontosabb buddhista búcsújáróhelye. A sziklabarlang a Nirvánába vezető spirituális utazást szimbolizálja, az előcsarnok és a folyosó a földet, a rotunda pedig a mennyországot jelképezi. A bent található Buddha szobor egy kifejezetten élethű alkotás, amely a megvilágosodás pillanatában ábrázolja a vallásalapítót. Ezután Busan felé vesszük az irányt. Szállás Busanban.

5. nap: Busan – Jeju
BUSAN-nal, Dél-Korea második legnagyobb városával ismerkedünk. A reggeli napfényben megcsodáljuk a festőien gyönyörű sziklás tengerpartra épült Haedong Yonggungsa templomot. Majd az ország talán leghíresebb strandjára, a Haeundae-re megyünk ki. Majd látogatást teszünk egy piacon. Ezután a tarkabarka házakból álló kulturális faluba, Gamcheonba látogatunk el. Késő délután transzfer a Gimhae repülőtérre, ahonnan repülés a mesebeli helyekkel teli JEJU szigetére. Szállás Jejun.

6. nap: Jeju
A vulkáni sziget szubtropikus klímájának és szépséges természeti adottságainak köszönheti népszerűségét. A Hallim Park trópusi botanikus, ill. bonsai kertjében sétálunk. A Hyeopjae strandon a szikrázó türkizkék tenger szokatlan elegyet alkot a finom fehérhomokos parttal és a fekete lávakövekkel. Majd az O'Sulloc Teamúzeumot keressük fel, ahol lehetőségünk lesz kóstolni is a teaültetvények közepén. A Spirited Garden nem egy akármilyen botanikus kert. Paradicsomi hangulatára már számos kínai és japán államférfi is kíváncsi volt. Szállás Jejun.

7. nap: Jeju
Reggel a kőparkot keressük fel, ahol több száz archaikus kőszobor között sétálhatunk. A Jeongbang vízesés Ázsia egyetlen olyan zuhatagja, amely közvetlenül a tengerbe ömlik. A Yakcheonsa Ázsia egyik legnagyobb buddhista temploma. A Dharma Csarnoka egy természetes barlangban található, de 18 tonnás harangja is ámulatba ejtő. Aztán a hatszögletű oszlopokat formázó vulkáni kőből álló Daepo Jusangjeolli sziklaszirtet vehetjük szemügyre. Szállás Jejun.

8. nap: Jeju – Szöul
A Bijarim erdőben 2800-nál is több, 500 és 800 év közötti szerecsendió fa közt töltődhetünk fel, ami a sekély vizű Woljeongri strandon folytatunk. Ezt követően egy nem szokványos formájú dombhoz kirándulunk. A gigantikus ősi kastélyra emlékeztető Seongsan Ilchulbong egy 5 ezer éves és 182 méter magas tufakúp tálszerű kráterrel, amelyet hidromagmatikus vulkánkitörések alkottak a sekély tengerfenéken. Kora délután transzfer a repülőtérre, repülés Szöulba. Szállás Szöulban.

9. nap: Szöul – Suwon
Kirándulást teszünk SUWON-ban, amely maga Korea kicsiben. Van itt világörökséghez tartozó erőd és városfal, Samsung fejlesztési és kutatási központ, óriási lakótelepek, szokatlan ínyencségeket áruló piac (Jidong Market) és kanadai építészetre emlékeztető keresztény templom. A múlt és a jövő, kettő az egyben. Az itt található Hwaseong erődöt a XVIII. század legvégén építették, a közepén található a Haenggung palota. A Jeil egy gótikus stílusban, sötétszürke téglákból épült katedrális méretű presbiteriánus templom. Visszafelé megállunk a menő Gangnam negyedben, amit PSY dala tett világszerte ismertté. Szállás Szöulban.

10. nap: Szöul – Demilitarizált Övezet
Kora reggel indulunk a világ legjobban őrzött határához, ahol a koreai háború számos emléke, tárgyalócsarnok, forgalom elől tiltott határátkelő, az Egyesülés Hídja, egy véletlenül felfedezett alagút, melyen óránként akár 10.000 katona képes áthaladni, illetve a látogatóközpont található. Innen átláthatunk a remetekirályságba, Észak-Koreába. Délután szabad program, vásárlási lehetőség. Szállás Szöulban.

11. nap: Szöul
Előbb felkeressük a Koreai Háborús Emlékművet, majd látogatást teszünk a 420 ezer műtárggyal rendelkező Koreai Nemzeti Múzeumban. Délután felmegyünk a Seoul N toronyba, ahonnan körpanorámában élvezhetjük a kilátást. Szállás Szöulban.

12. nap: Szöul – Budapest
Kora reggel transzfer a szöuli Incheon repülőtérre, és közvetlen járattal repülés Budapestre, érkezés a délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

12 napos körutazás Dél-Koreában, látogatás Jeju-szigeten, repülőjeggyel, reggelivel, belépőkkel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
43 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére