12 napos kaland az Emírségekben, hajózás az Arab-öbölben, kirándulás Dohában, Dubajban és Abu Dhabiban, repülőjeggyel, a hajón teljes ellátással, idegenvezetéssel

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

469.300 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/
Ajánlat kód: 35049

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy felejthetetlen hajós körutazáson az Arab-öbölben, s fedezd fel az Emírségek varázslatos városait!

Időpont

 • 2020. január 31.

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • Repülőjegyet Budapest – Dubaj – Maszkat – Budapest útvonalon
 • Transzfereket és a közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal és hajóval
 • 1 éjszaka szállást Dubajban 4* kategóriájú szálloda 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban reggelivel
 • 7 éjszaka szállást a COSTA Diadema hajó 2 ágyas, belső vagy balkonos kabinjaiban választás szerint
 • 3 éjszaka szállást Ománban 3* kategóriájú szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban félpanzióval
 • A hajón teljes ellátás és italcsomag a 2. nap vacsorától a 9. nap reggeliig (étkezés teljes ellátással a reggelihez alapitalokkal, az ültetett és büfé vacsoránál pedig a következő italok fogyasztásával: folyóborok, csapolt sör, gépi üdítő italok és ásványvíz.
 • A kirándulásokat a programleírás szerint a fakultatív programok kivételével
 • Magyar idegenvezetést
 • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

 • Repülőtéri illetéket: kb. 118.000,- Ft (Az indulásig változhat!)
 • Igény esetén a hajón a zárt balkonos vagy balkonos kabin felárát (46.500,-Ft/fő vagy 65.700,-Ft/fő)
 • Kikötői illetéket: 64.500,- Ft (Részvételi díjjal együtt fizetendő irodánkban!)
 • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
 • Fakultatív programok árát a programban leírtak alapján (A részvételi szándékot kérjük foglaláskor jelezni, továbbá irodánkban, készpénzben kifizetni vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!) A fentiekben jelzett fakultatív kirándulások FIZETÉSI határideje (USD): az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2019. november 30.!
 • Kötelező szervízdíjat / borravalót a hajó személyzete és a helyiek számára: 120,- EUR/fő (Helyszínen fizetendő!)
 • Minimális utaslétszám hiányában, 15 – 19 fő indulása esetén a 34.800,- Ft-os felárat
 • Az egyéb, a fentiekben nem említett, utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
 • Ománi vízum: kb. 15,- USD (1 db fénykép szükséges hozzá és irodánkban fizetendő utazás előtt 61. nappal!)
 • Ügyintézési díj: 3.500,- Ft

Fakultatív programok részvételi díja magyar nyelvű idegenvezetéssel min. 15 fő esetén
(a részvételi szándékot kérjük foglaláskor jelezni, továbbá az irodában utazás előtt 61. nappal kifizetni!)

 • Burj Khalifa belépő: kb. 60,-USD
 • Sivatagi szafari (COSTA hajótársaság szervezésében): kb. 100,-USD
 • Fujairah emírség félnapos városnézés: 55,- USD
 • Doha félnapos városnézés: 50,- USD
 • Abu Dhabi félnapos városnézés 7. napon belépőkkel: 40,- USD
 • Abu Dhabi félnapos városnézés 8. napon belépőkkel: 55,- USD

Felár

 • Egyágyas felár: 127.200,-Ft

Program

1. nap: Budapest – Dubaj

Elutazás a délutáni órákban Dubajba a menetrend függvényében. Érkezés későeste, majd transzfer a szállodába. Szállás.

2. nap: Dubaj

Dubaj a második legfontosabb emírség, amely az Arab-öböl partján kb. 72 km hosszan nyúlik el. Annak ellenére, hogy az ország területének alig 5 %-át foglalja el, jelentősége és ismertsége a legnagyobb az összes emírség között. Autóbuszos városnézés: Burj El Arab Hotel (Dubaj egyik szimbóluma), Jumeriah mecset, Dubaj múzeum, Pálma-sziget, Creek öböl. Látogatás a fűszerpiacon, majd a városnézés csúcspontjaként fakultatív lehetőségként a világ legmagasabb épületének, a Burj Khalifa 124. emeletén gyönyörködünk Dubaj panorámájában. A világ legnagyobb bevásárlóközpontja, benne egy óriási akváriummal is itt található, és közvetlenül mellette pedig a világ legnagyobb zenélő szökőkútja. Késő délután irány a kikötő, Behajózás, szállás a hajón.

3. nap: Dubaj

Fakultatív Sivatagi túra a Costa hajótársaság szervezésében, magyar nyelvű kísérővel. A félnapos programon a lenyűgöző és titokzatos sivatag világa várja Önöket. Homokdűnéken szánkázhatnak dzsipekkel a vörös és arany minden árnyalatában izzó sivatag dombjain, majd beduinsátrakban arab kávét és a dubaji ízletes datolyát kóstolhatnak, végül a tevegelés sem maradhat ki a programból. Visszatérés a hajóhoz, koradélután továbbhajózás, szállás a hajón.

4. nap: Fujairah Khor Fakkan

Reggel kikötés Fujairah emírségben. Az emírségek közül Fujairah őrizte meg leginkább régi arab báját, természeti szépségei mellett kulturális látnivalókban is gazdag. A fakultatív kirándulás során ellátogatunk a Fujairah erődhöz és múzeumhoz, amely az Emírségek területén máig megmaradt legősibb erőd. A Bitnah erődöt egy óriási zöldellő oázis veszi körbe a Hadjar hegységben. Az Örökség faluban betekintést nyerhetünk az ókori arabok életébe, megismerhetjük szokásaikat és hagyományaikat. Az Emírségek legősibb mecsete az Al-Badijah, amely még az Oszmán Birodalom uralma alatt épült a 15. században. Este továbbhajózás, szállás a hajón.

5. nap: Egész napos hajózás az Arab-öbölben

Pihenés, hajózás a tengeren. A hajóút során élvezhetik a Costa Dieadema hajó sokrétű szolgáltatásait: fedélzeti szórakoztató- és sportlétesítményeket, továbbá kikapcsolódást a hajó wellness központjában. A vadonatúj csodahajó a Costa-flotta fejdíszeként, koronájaként a tengeren elérhető legtökéletesebb, leginnovatívabb és legmeglepőbb élménykavalkádot kínálja.

6. nap: Doha

Reggel kikötés Katar fővárosában, Dohában. Doha tele csillogó, elképesztő felhőkarcolók százaival, sőt van olyan bevásárlóközpontja is, ahova Velencét felépítették kanálisostól, gondolástól. Óriási ütemben építkezik, hiszen a 2022-es labdarugó vb-t Katar rendezi. Fakultatív félnapos városnézés: Kard emlékmű, Gyöngy emlékmű, Óratorony, Katara kultúrfalu, Dhow-kikötő, a Pearl nevű mesterséges sziget és természetesen az elmaradhatatlan bazár, ahol tradicionális portékától kezdve az apró szuvenírekig mindent megtalálunk. Este továbbhajózás Abu Dhabiba, szállás a hajón.

7. nap: Abu Dhabi

Délelőtt kikötés Abu Dhabiban, az egykori kis halászfaluban, ami ma már tündöklő világvárossá nőtte ki magát. A félnapos fakultatív városnézés során több olyan látványosságot is felkeresünk, amely világviszonylatban a „legek” közé sorolható. Az Emirátusi Palota a második legdrágább hotel a világon. A Zayed sejk mecset a világ nyolcadik legnagyobb mecsete, kristálycsillárja az egyik legnagyobb a világon, továbbá itt található a világ legnagyobb kézzel készített, egy darabból álló szőnyege. Érdekes látványosság az „Örökség Falu” skanzen, ahol megismerhetjük a sivatagi életet, a helyi kézművesek mesterségeit, mindennapi életét. Szállás a hajón.

8. nap: Abu Dhabi

Félnapos fakultatív program során ellátogatunk Abu Dhabi 2017-ben megnyílt fantasztikus Louvre múzeumába, ahol fény derül a különböző kultúrák kölcsönhatásaira az őskortól napjainkig. A Louvre Abu Dhabi a Közel-Keletről származó antik műkincseket és antik tárgyakat is bemutat, közöttük egy több mint 8000 éves, Jordániából származó óriási kétfejű mellszobrot és egy Szaúd-Arábiából származó, 350 ezer éve készült prehisztorikus kőszerszámot. A múzeum impozáns épülete külső megjelenésében is különleges élményt nyújt. Megnézzük továbbá a város híres tengerparti sétányát a Corniche-öböl partján, a Qasr Al Hosn erődöt, majd a Yas-szigetre vezet utunk, amelynek egyik érdekessége az Emírségek Forma 1-es versenypályája. Este továbbhajózás Dubajba, szállás a hajón.

9. nap: Dubaj – Al-Ain – Bahla

Reggelit követően kijelentkezés a hajóról és utazás autóbusszal Ománba. Útközben pihenőt tartunk az ománi határnál fekvő vörös homokdűnékkel körülvett zöld oázisnál, Al-Ainban, amely pár évtizede még egy kis beduin település volt. Régészeti parkja az UNESCO Világörökség része, ahol közel 5000 éves bronzkori sírokat tártak fel. Erődjében született Zayed sejk. A település híres a kuriózumnak számító, tradicionális tevepiacáról is. Továbbutazás a végtelen sivatagon át az ország egyik szépséges erődvárosába, Omán kulturális fővárosába Nizwába, szállás.

10. nap: Bahla – Nizwa – Maszkat

Reggelit követően látogatás Nizwa impozáns erődjében, melynek tornyairól gyönyörű kilátás nyílik a városra és környékére. Felkeressük még tradicionális bazárját is, ahol csodaszép kézműves termékeket vásárolhatunk. Továbbutazás az ország legrégibb erődvárosába, Bahlába. A XII. századi főváros 12 km-es fallal körülvett erődje az UNESCO Világörökség része. Séta Bahla erődjében, majd útban Maszkat felé megtekintjük az ország egyik legszebb, XVII. században épült kastélyát Jabrinban. A Yaruba dinasztia által építtetett egykori oktatási központ szobáinak falfestményei és fafaragásai csodálatosak. Továbbutazás az ország fővárosába, Maszkatba, szállás.

11. nap: Maszkat

Reggeli után félnapos városnézés Omán fővárosában, Maszkatban. Látogatás a Kábúsz Szultán Mecsetben (a Közel-Kelet egyik legnagyobb mecsete szigorú öltözködési szabályok betartásával látogatható!), valamint Omán történelmét bemutató Bait Al Zubair múzeumban. Továbbá a városnézés során érintjük még az Al Jalali és Al Mirani erődöket, és a szultáni palotát. Séta a festői szépségű óvárosban és a nagybazárban. Az éjjeli repülőtéri transzferig pihenés a szállodában.

12. nap: Maszkat – Budapest

A hajnali órákban búcsút veszünk az Arab-félsziget gyöngyszemétől, hazautazás átszállással Dubajban, érkezés Budapestre a déli órákban várható a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

12 napos kaland az Emírségekben, hajózás az Arab-öbölben, kirándulás Dohában, Dubajban és Abu Dhabiban, repülőjeggyel, a hajón teljes ellátással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Oldal tetejére