9 napos kaland az Emírségekben, hajózás az Arab-öbölben, kirándulás Dohában, Dubajban és Abu Dhabiban, repülőjeggyel, a hajón teljes ellátással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35049
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

688.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35049

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy felejthetetlen hajós körutazáson az Arab-öbölben, s fedezd fel az Emírségek varázslatos városait!

Időpont

  • 2024. február 23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: Budapest – Dubaj – Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal, a körutazáson légkondicionált autóbusszal és luxushajóval.
  • Elhelyezés: 7 éjszaka az MSC Virtuosa hajón, 2 ágyas belső vagy külső ablakos kabinokban, ill. balkonos kabinban választás szerint.
  • Ellátás: hajón teljes ellátás (a második nap estétől az utolsó nap reggeléig, kivéve a napközbeni kirándulások során).
  • Utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 2,8 %

Fakultatív programok

  • 7. nap: Abu Dhabi: Ferrari World (min. 10 fő) kb. 120 USD
  • 8. nap: Dubaj: Miracle Garden, Butterfly Garden, Burj Khalifa (min. 10 fő) kb. 190 USD

Felár

  • Garancia felár (20 – 25 fő): 100.000 Ft
  • Felár ablakos kabin esetén: 70.000 Ft
  • Felár balkonos kabin esetén: 130.000 Ft
  • Egyágyas felár (7 éjszaka a hajón):
    • 198.000 Ft (belső kabinban)
    • 248.000 Ft (ablakos kabinban)
    • 298.000 Ft (balkonos kabinban)

Program

1. nap: Budapest – Dubaj
Elutazás az esti órákban Dubajba a menetrend függvényében. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Dubaj
Érkezés a reggeli órákban DUBAJ-ba. A leghíresebb emírség nem tartozik a régi műemlékektől, történelmi negyedektől, évszázados építészeti csodáktól hemzsegő városok közé, ahová „szokványos” városnéző túrákat lehetne szervezni. Itt nincsenek klasszikus értelemben vett építészettörténeti műremekek, melyek a világ művészettörténetének evolúcióját vonultatnák fel, mégis Dubaj maga az a csoda, ahol a XXI. század (sőt, a jövő!) gyakran még a legvadabb képzeletet is felülmúló építészeti gyöngyszemei sorakoznak. Városnézésünk során igazi „időutazásban” lehet részünk: Aranypiac, Fűszerpiac, abrával átkelve a vizen Al Shindagha negyed a múzeummal, a Creek, a híres Burj Al Arab szálloda, majd a Pálmakilátóból (The View at the Palm) csodáljuk meg az elképesztő Pálma-sziget (Palm Jumeriah) látványát. A délutáni órákban irány a kikötő, BEHAJÓZÁS, szállás a hajón.

3. nap: Doha
Reggel kikötés Katar fővárosában, DOHÁ-ban. Doha tele csillogó, elképesztő felhőkarcolók százaival, ugyanakkor az óváros szűk sikátorok labirintusa, az itteni kis üzletekben a mennyezetig tornyosulnak a varázslatos keleti áruk. Sőt, van olyan bevásárlóközpontja (Villagio Mall) is, ahol Velence mását építették fel teljes kanálisokkal és gondolákkal. A városnézésünk során megismerkedünk az Emír Palotával (kívülről), a Kard és a Gyöngy emlékművel, az Óratoronnyal, a kikötővel, a The Pearl Qatar mesterséges szigettel és természetesen az elmaradhatatlan Souq Waqif bazárral. Este továbbhajózás, szállás a hajón.

4. nap: Bahrein
A türkizkék tengerrel körbevett, Budapest méretű ország a világ gyöngynagyhatalma volt egészen addig, amíg nem találtak itt olajat, elsőként az Arab-öbölben 1932-ben. Az ókori kikötő és a mellette lévő erőd bizonyos részeit a Kr.e. III. évezredre eredeztetik vissza és fontos kereskedelmi központ volt. Bahrein gazdag történelmébe a Nemzeti Múzeumban mélyülünk el. Az Al Khamis az arab világ egyik legrégebbi mecsete. A királyi tevefarmon az uralkodói család félezer púpos jószágával barátkozhatunk. Az Al Fateh nagymecset kupolája a világ legnagyobbika, ami üvegszálból készült. Este továbbhajózás, szállás a hajón.

5. nap: Hajózás a tengeren
Pihenés, vagy a fedélzeti szórakoztató- és sportlétesítmények igénybevétele (többségük ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére, kivétel néhány térítés ellenében igénybe vehető wellness program, pl. masszázs). Szállás a hajón.

6. nap: Abu Dhabi
Reggel kikötés ABU DHABI-ban, az egykori kis halászfaluban, amely mára már tündöklő világvárossá nőtte ki magát. A hét emírség legnagyobb és egyben leggazdagabb tagországa Abu Dhabi, melynek azonos nevű fővárosát egyedi hangulat jellemzi. Első programunk a lenyűgöző, 54 hófehér márványkupolával díszített, hatalmas Zayed sejk mecset megtekintése. A mesebeli Nagymecset díszítőelemei között megtalálható a világ legnagyobb kézi csomózású szőnyege, valamint a világ egyik legnagyobb, Swarovski kristályokkal díszített csillárja is. A Qasr Al Watan elnöki palota az arab építészet és művészet legkimagaslóbb alkotása. A Nemzet Palotájának megtekintése során az Emírségek hagyományaihoz, értékeihez és kulturális örökségéhez kerülnek közelebb a látogatók, impozáns épületét elképesztő pompa, elegancia és az arab építészetre jellemző csillogás övezi. Visszaúton rövid látogatást teszünk egy datolyapiacon. Érdekes látványosság az Örökség Falu (Heritage Village) nevű szabadtéri múzeum, ahol megismerhetjük a sivatagi életet, a kézművességet és a különböző mesterségeket. Délután séta a mangrove mocsárban. Este szállás a hajón.

7. nap: Abu Dhabi
Szabadprogram. Fakultatív programként a Ferrari World választható. Este szállás a hajón.

8. nap: Dubaj
Kikötés után szabad program, vagy részvétel az egész napos fakultatív kiránduláson, amelynek során délelőtt megtekintjük a milliónyi virágban pompázó Miracle Garden-t és a Butterfly Garden-ben 50 fajhoz tartozó 15 ezer lepke között sétálhatunk. A délután a kirándulás folytatódik a világ legmagasabb épületében és környezetében tett látogatással. A világ legnagyobb szökőkútrendszerének fény- és vízjátékának megtekintése után a Burj Khalifa 125. emeletén kialakított panoráma kilátóból csodálhatjuk meg a dubaji naplementét. Transzfer vissza a hajóra, szállás a hajón.

9. nap: Dubaj – Budapest
Reggel kijelentkezés a hajóról. Az Emirátusok egyik lejújabb szenzációját, a 2022.02.22-én megnyitott Jövő Múzeumát keressük fel. A múzeum nemcsak Dubaj, hanem az egész bolygó egyik legkorszerűbb és káprázatos látványossága. Egy építészeti és mérnöki csoda, amely a múltból a jelenbe ível át, ötvözve a modern technológiákat a hagyományos művészeti formákkal, bemutatva, hogy milyen lehet a világ 50 év múlva. A hét emeletből álló, különleges épület egyes szintjei különböző élményekkel szolgálnak a vendégek számára, a mesterséges intelligencia és a legmodernebb technikai megoldások segítségével. Hazautazás a kora esti órákban a menetrend függvényében, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

9 napos kaland az Emírségekben, hajózás az Arab-öbölben, kirándulás Dohában, Dubajban és Abu Dhabiban, repülőjeggyel, a hajón teljes ellátással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére