Ha nem szeretnéd tovább mérgezni magadat és a családodat a konyhasóval, akkor okvetlenül szerezd be ezt a Himalaya sót!
Teljesen természetes, nem finomított vagy fehérített, valamint teljesen adalékanyag mentes is. Több mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik. Kézzel termelik ki a hegy lábainak mélyéről. A sókristályok színe változó, egészen a tiszta fehértől a mély vörösig. Ez egy teljesen természetes só, rengeteg egészséges tulajdonsággal és a világ számos szakácsának kedvence.

Termék tulajdonságai
- Tökéletesen alkalmazható sótöröbe!
- Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható.
- A kősó és a tengerisó kitűnő helyettesítője!
- A Himalaya só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített.
- Teljesen természetes!
Alkalmazhatóság:
Tegyük a sókristály darabokat egy üvegbe. Töltsük fel az üveget annyi szénsavmentes ásványvízzel, hogy bőven elfedje a kristályokat. A só és víz aránya = 1 : 3 például 1 kg só : 3 liter víz. A vízmennyiséget részletenként is hozzáadhatjuk a sóhoz. Pl.: az 1 kg sóhoz hozzáadhatunk kezdetben 1 liter vizet, majd ha a sóoldat elfogyott a kristályokról, újra feltöltjük a következő 1 liter vízzel és így tovább, míg a harmadik liter vizet hozzá nem öntöttük. A feltöltés után kb. 3/4 óra múlva egy telített 26 %-os sóoldatot kapunk. A kristályok tovább nem oldódnak fel, mert telített az oldat. Az oldat telítettségét jelzi a benne lévő fel nem oldódott sókristályok jelenléte. A sóoldatot mindaddig tölthetjük fel vízzel, míg a sókristályok teljesen fel nem oldódnak.
A sóoldatnak nincs szüksége különös tárolásra, mivel határtalan ideig eltartható. A sóoldat egy teljesen steril oldat, sem gombák, sem csirák, sem baktériumok nem élnek meg benne. Az így kapott sóoldat a kiindulópontja sokféle kezelési formának.
Forraljunk fel 1-2 liter vizet egy inhalációra alkalmas edényben. Adjunk hozzá legalább 20 gramm finom szemcsés kristálysót, ha a só feloldódott hajoljunk a forró gőz fölé és takarjuk be a fejünket egy nagy törülközővel. Inhaláljunk kb. 10-15 percig. A légzőszerveknek a gőzölés után kb. 30 percre van szükségük ahhoz, hogy a felhalmozódott méreganyagokat slejm, szekretum, illetve mirigyváladék formájában megkösse, és így ezeket aztán kiköhögjük.
Súlyosabb megbetegedések esetén napjában többször is inhalálhatunk sóoldattal, amíg a tünetek enyhülnek illetve megszűnnek. Az inhalációt mindig 1%-os oldattal kezdjük, és lassan emeljük, max. 3%-ig.
Opciók
1. 1000 g (1 kg) durva rózsaszín himalaya só
2. 1000 g (1 kg) finom rózsaszín himalaya só
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról