11 napos körutazás a Kanári-szigeteken, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42912
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

594.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42912

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

1. NAP: BUDAPEST – TENERIFE

Menetrend függvényében, utazás Tenerifére. Transzfer a szállo­dába (3 éj), majd pihenés. Hotelünktől (mely májusban a három­csillagos Sol Arona, októberben pedig a négycsillagos Be Live Experience Sol Tenerife) kis sétával érhető el az óceánpart.

2. NAP: TEIDE SZIGETTÚRA TENERIFÉN

Egy egész napos szigettúrára indulunk, amely magában fog­lalja Tenerife déli, észak-nyugati és középső részének megte­kintését. Idegenvezetőink segítségével a kirándulás alatt átfogó képet kapunk Tenerife, valamint a Kanári-szigetcsoport múltjáról és jelenéről. Első megálló a Los Gigantes lesz, ahol többek között egy lélegzetelállítóan látványos sziklafalat csodálhatunk meg, mely valójában egy vulkán hosszmetszete. Következő megálló El Tanque, ahol megkóstolhatjuk a helyi kávét (baraquito). Ezután megismerkedhetünk a szerencsétlen sorsú kisváros, Garachico történetével és panorámás látképével, majd Icod de los Vinosba érkezve megtekinthetjük az ezeréves sárkányfát és megcsodál­hatjuk a San Marcos templomot, ahol egy gyönyörű ezüst oltár található. Utunkat tovább folytatva a nagyon ízletes és bőséges ebédet egy farmon, az Orotava-völgyben fogyasztjuk el. Ebéd után a sziget északi részének legszebb városában, Puerto de la Cruzban Spanyolország leglátogatottabb nemzeti parkja követke­zik. Ezt követően körbejárjuk Spanyolország legmagasabb hegyét a 3.718 m magas, többkamrájú alvó rétegvulkánt, a Teidét. Több megálló után a déli lejtőn térünk vissza a szállodánkba.

3. NAP: ÉSZAK-TENERIFE VAGY PIHENÉS

Ezen a napon, aki szeretné jobban megismerni a szigetet, részt vehet a több éve a szigeten élő magyar idegenvezetővel egy fakul­tatív kiránduláson, ami Tenerife történelmi városait és egyedülálló több millió éves babérerdejét mutatja be. A kirándulásra reggel indulunk, első állomásunk candelaria, ahol a Kanári-szigetek védő­szentjének emelt bazilika áll. A szentről készült mű érdekessége, hogy a számára varrott különleges ruhát visel, amit az adott köze­ledő ünnephez illik. Ezt követően megismerkedünk a kilenc hatal­mas szoborral, amelyek a szigetek őslakosainak, a guancséknak királyait ábrázolják. Következő megállónk San Cristobal de La Laguna, ami a sziget régi fővárosa volt azonban különböző természetföldrajzi adottságai, többet között a korban nehéz meg­közelíthetősége miatt elveszítette a státuszát. Óvárosa az UNESCO világörökség része. A kirándulás természeti látnivalókban sem szűkölködik, ezután ugyanis átszeljük a híres neves babérerdőt. Fotószünet után az Anaga-hegység egyik legszebb kilátójában, egy kis étteremben hagyományos kanári ebédet kapunk. A nap utolsó megállója Santa Cruz de Tenerife, mely a sziget jelenlegi fővárosa. Késő délután érünk vissza a szállásunkra. Észak-Tenerife fakultatív kirándulás: 90 € (fizetés a helyszínen).

4. NAP: TENERIFE – GRAN CANARIA

A reggelit követően a hajó indulásáig szabadprogram, majd Teneriféről áthajózunk a másik látnivalóban gazdag szigetre, Gran Canariára. A kompon csomagunk zárható szekrénybe tör­ténő elhelyezéséért kb. 1 €-t kell fizetni. Szállás Gran Canarián négycsillagos Servatur Waikiki szállodában (3éj).

5. NAP: PIHENÉS GRAN CANARIÁN

Ezen a napon, aki akar, pihenhet, fürödhet az óceánban, vagy a szálloda medencéjében. A tengerparti sétányon is kelle­mes órákat tölthetünk el, miközben megkóstoljuk a sangriát, vagy a helyi kávét. Ha valaki tovább akar ismerkedni a sziget­tel, azoknak a helyszínen lesz lehetősége befizetni a többféle, helyi szervezésű, fakultatív programra. Itt is lehet hajózni, vagy más látványosságokat felkeresni szervezett kirándulás kereté­ben, vagy egy állatparkot megtekinteni. A lehetőségekről és a programok árairól az idegenvezetőnk a helyszínen fog részlete­sebb tájékoztatást adni, mely után a választott programra tud­nak jelentkezni. Szállás, mint előző éjszaka.

6. NAP: SZIGETTÚRA GRAN CANARIÁN

A mai nap kirándulunk a szigeten. Az első megálló a Degollada de las Yeguas kilátópont, ahonnan egyrészt ráláthatunk egy szép kanyonra, túloldalt pedig visszanézhetünk Maspalomas homok­dűnéire és gyönyörű fotókat készíthetünk a változatos tájról. A fotószünet után tovább kapaszkodunk felfelé a kanyon men­tén, és elhaladunk egy pálmaoázis, majd egy tevefarm mellett is, és így érjük el Fataga termékeny vidékét, ahol már déligyü­mölcsfák között vezet az út. A következő megálló a Mirador de Tunte, ahol a kilátóból történő fotózás mellett a helyi étteremben megkóstolhatjuk a narancs-kaktuszfüge és a narancs-ananász gyümölcsleveket. Ezután vadregényes sziklaképződmények között kanyarog az út körülbelül 1.200 m magasságig. Megnézzük Gran Canaria legmagasabb pontját, a Pico de las Nieves-t (1.950 m) és a következő megállóban lefotózhatjuk a Roque Nublo-t és a Roque El Fraile-t, melyek érdekes formájú sziklák. Jó idő esetén átláthatunk a szomszédos szigetre, Tenerifére és gyönyörködhe­tünk a Teidében, Spanyolország legmagasabb csúcsában. Tovább haladva, Terorban városnézés, ahol megtekinthetjük a 150 éves araukária fenyőket, a templomot, ahol Gran Canaria védő­szentje, a „Fenyő Szűz Mária” található, amihez zarándokok tízez­rei látogatnak el minden évben, érthető, hogy ez a sziget vallási központja. Ugyanitt található a híres Balkonok utcája és a parfüm­készítők műhelyei is. A következő megálló Firgas, a vizek városa. Ezután következik a Restaurante Cuatro Hermanas, ahol megebé­delünk egy a helyiek által is kedvelt étteremben. Következő látni­valónk a Bandama. Ez volt Gran Canaria utolsó működő vulkánja, kb. 5.000 évvel ezelőtt tört ki utoljára. A Pico de Bandama csúcsá­ról gyönyörű kilátás nyílik a tájra, belekukkanthatunk a 200 méter mély kráterbe és megcsodálhatjuk Las Palmas panorámáját. A nap során megállunk egy családi aloe vera termelőnél is, ahol megis­merkedünk ennek a rendkívül hasznos növénynek a tulajdonsága­ival és feldolgozásával. A termékeket ki lehet próbálni, meg lehet kóstolni, és ha elnyeri tetszésüket vásárolhatnak is. Az esti órák­ban érkezünk vissza szállásunkra.

7. NAP: GRAN CANARIA – BUDAPEST / LANZAROTE

A mai napon a menetrend függvényében még lehetőségünk lesz fürdeni az óceánban vagy a hotel medencéjében. Aki pedig inkább Play del Ingles boltjait, bárjait, kávézóit látogatná meg a hazautazásig, szintén lehetősége lesz rá. Ezt követően akik úgy döntöttek, hogy hazautaznak, nekik transzfer a repülőtérre és Budapestre utazás. A hosszabbítást választók Gran Canariáról Lanzarote-ra repülnek.

8. NAP: LANZAROTE SZIGETTÚRA / PIHENÉS

Ma is lesz lehetőség pihenni, fürödni az óceánban, vagy a város­ban sétálni, megkóstolni a helyi különlegességeket. Aki pedig szeretne, egész napos fakultatív program keretében megismer­heti a páratlan színvilágú szigetet. A kirándulás első állomáshelye a Timanfaya Nemzeti Park, ahol megérthetjük, hogy miért neve­zik a tűz szigetének. A színek igazi kavalkádja tárul elénk a több mint 100 kráter között elhaladva. A nemzeti park területére bus­szal tudunk csak bemenni. A következő állomáshelyünk La Geria vidéke, ahol a fekete, élettelen földben, az erős széltől védett mélyedésekbe ültetett szőlőtőkék között haladunk el, melyek akár többszáz éves kort is elérhetnek. Mancha Blanca faluban lesz ebédidő, majd irány a Jameos del Agua, a páratlan szépségű vul­kanikus barlangrendszer, ahol egy koncerttermet is kialakítottak. A barlangi tóban különleges albínó rákocskák és számos növény­faj él. A napot Lanzarote szimbólumává vált zöld tónál fejez­zük be. Visszatérés a hotelünkbe az esti órákban. Fakultatív Lanzarote szigettúra: 110 € (fizetés a helyszínen).

9. NAP: LANZAROTE – FUERTEVENTURA

Reggeli után szabadprogram. Lanzarote szigete is vulkanikus, főként fekete, sötét barna bazalt képződmények uralják a sok­szor holdbéli tájat, melyek között a fehér épületek, zöld barna vagy kék ablakokkal pompáznak. A komp menetrend függvé­nyében, várhatóan koradélután áthajózunk Fuerteventúrára. Megérkezés után transzfer a négycsillagos medencés szállo­dába, ahol pihenés.

10. NAP: FUERTEVENTURA SZIGETTÚRA / PIHENÉS

A kb. 150 km hosszú, csodálatos fehér homokos strandokkal tarkított sziget a vízi sportok szerelemeseit csábítja évről évre. Választás alapján vagy pihenés all inclusive ellátással a szállo­dában, vagy a sziget felfedezése. A fakultatív kirándulás első megállója egy bio aloe vera farmra vezet, ahol megismerked­hetünk a növények termesztésével, valamint az olíva feldolgo­zás folyamatába is betekinthetünk. Innen Pájara városába vezet utunk, a barátságos belvárosában sétálunk egyet, meglátogat­juk a Nuestra Señora de Regla templomot, melynek homlokzati díszei egyes szakértők szerint azték befolyásról tanúskodnak. A következő megállóhelyünk Betancuria – Fuerteventúra első fővárosa. Innen Pepe bácsi kecskefarmját látogatjuk meg, ahol a sajtkészítés rejtelmeibe kalauzolnak el minket és természe­tesen némi kóstolót is kapunk a kézműves termékekből. Innen a páratlan panorámát nyújtó Mirador de Guise y Ayosába érke­zünk és egy rövid fotószünet után lehetőségünk lesz elfogyasz­tani tipikus kanári szigeteki ebédünket. Ebéd után észak felé vesszük az irányt a Montana Quemada és a Tindaya magányo­san emelkedő vulkánikus hegyei közé. A nap végén a Corralejo Nemzeti Park, káprázatos érintetlen fehér homokdűnéi tárul­nak fel előttünk. Kora este visszatérés a szállodába. Fakultatív Fuerteventura szigettúra: 80 € (fizetés a helyszínen).

11. NAP: FUERTAVENTURA – BUDAPEST

Reggelit követően strandolás és pihenési lehetőség a szállodá­ban vagy a parton, majd menetrend függvényében várhatóan délután transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

11 napos körutazás a Kanári-szigeteken, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
39 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére