7 napos körutazás a Kanári-szigeteken, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42912
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

674.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42912

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vár Tenerife és Gran Canaria!

Időpontok

  • Április 04 - 10.: , 694.000 Ft
  • Május 16 - 22.: , 674.000 Ft
  • Október 10 - 16.: , 684.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (ha igényét foglaláskor jelzi, szabad kapacitás függvénye)
  • Fix ülőhelyet a kinti autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás

Felár

  • Egyágyas szoba felára 150 000 Ft

Progam

1. NAP: BUDAPEST – GRAN CANARIA

Menetrend függvényében utazás Gran Canariara. Transzfer a szállodába (3 éj), majd pihenés.

2. NAP: PIHENÉS GRAN CANARIÁN

Ezen a napon, aki akar, pihenhet, fürödhet az óceánban, vagy a szálloda medencéjében. A tengerparti sétányon is kellemes órákat tölthetünk el, miközben megkóstoljuk a sangriát, vagy a helyi kávét. Ha valaki tovább akar ismerkedni a szigettel, azoknak a helyszínen lesz lehetősége befizetni a többféle, helyi szervezésű, fakultatív programra. Itt is lehet hajózni, vagy más látványosságokat felkeresni szervezett kirándulás keretében, vagy egy állatparkot megtekinteni. A lehetőségekről és a programok árairól az idegenvezetőnk a helyszínen fog részletesebb tájékoztatást adni, mely után a választott programra tudnak jelentkezni. Szállás, mint előző éjszaka.

3. NAP: SZIGETTÚRA GRAN CANARIÁN

A mai nap kirándulunk a szigeten. Az első megálló a Degollada de las Yeguas kilátó ( 450 m magasságban), ahol betekinthetünk a gyönyörű kanyonba, valamint visszanézhetünk Maspalomas homokdűnéire és gyönyörű fotókat készíthetünk a tájról. A fotószünet után egy pálmaoázis és egy tevefarm mellett halad el a busz, amíg el nem érjük Fataga termékeny vidékét. A narancs-, mandarin- és citromültetvények, déligyümölcsfák között vezető út végén egy helyi étteremben lehetőségünk lesz, megkóstolni a frissen facsart kaktuszfüge- és papaya levet. Ugyanitt lehetőség nyílik kipróbálni a 100%-os aloe verát, ahol bemutatják a növény feldolgozásának menetét és legfontosabb tulajdonságait. Ezt követően egy kilátóhoz megyünk, ahonnan megcsodálhatjuk a Roque Nublo-t, a Roque Bentayga-t és a Roque El Fraile-t, valamint tiszta idő esetén a szomszédos szigetet, Tenerifét és hatalmas vulkánját, a Teidét, amely Spanyolország legmagasabb csúcsa. A következő megálló a sziget földrajzi központja, Cruz de Tejeda. Gran Canaria második legkisebb falvában kóstolót kapunk a kecske- és birka sajtból, egzotikus lekvárból, kanári marcipánból, valamint különböző helyi rum különlegességekből. A következő úticél Firgas, a vizek városa, ahol végigsétálhatunk a település híres sétányán, ahol a járások címerei és óriás makettjei mellett, a Kanári-szigetek legjellemzőbb tájegységei is megjelennek. Ezt követően fogyasztjuk el a 3 fogásos tipikus kanáriai ebédet egy autentikus, helyi étteremben. Az ebédet követően a busz Teror felé indul. Teror városában ellátogatunk a 150 éves araukária fenyőhöz Gran Canaria védőszentje, ”Fenyő Szűz Mária” templomához, ahova zarándokok tízezrei látogatnak el évente, valamint a híres Balkonok utcájába is. A városkában felkeressük a Parfümök Házát, ahol idegenvezetőnk segítségével - magyar nyelven - betekintést nyerhetünk a természetes kézműves parfüm készítésének rejtelmeibe és megismerkedhetünk a tulajdonos család történetével, akik 200 éve a parfümkészítéssel foglalkoznak. Terorban még kóstolhatunk egy újabb rum különlegességet, valamint a helyi ajándék boltban lehetőség van egy kis vásárlásra is. Az esti órákban érkezünk vissza szállásunkra.

4. NAP: GRAN CANARIA - TENERIFE

A reggelit követően transzfer a kikötőbe, majd Gran Canariaról áthajózunk a másik látnivalóban gazdag szigetre, Tenerifére. A kompon csomagunk zárható szekrénybe történő elhelyezéséért kb. 1 €-t kell fizetni. Szállás Tenerifén (3 éj).

5. NAP: TEIDE SZIGETTÚRA TENERIFÉN

Egy egész napos szigettúrára indulunk, amely magában foglalja Tenerife déli, észak-nyugati és középső részének megtekintését. Idegenvezetőink segítségével a kirándulás alatt átfogó képet kapunk Tenerife, valamint a Kanári-szigetcsoport múltjáról és jelenéről. Első megálló a Los Gigantes lesz, ahol többek között egy lélegzetelállítóan látványos sziklafalat csodálhatunk meg, mely valójában egy vulkán hosszmetszete. Következő megálló El Tanque, ahol megkóstolhatjuk a helyi kávét (baraquito). Ezután megismerkedhetünk a szerencsétlen sorsú kisváros, Garachico történetével és panorámás látképével, majd Icod de los Vinosba érkezve megtekinthetjük az ezeréves sárkányfát és megcsodálhatjuk a San Marcos templomot, ahol egy gyönyörű ezüst oltár található. Utunkat tovább folytatva a nagyon ízletes és bőséges ebédet egy farmon, az Orotava-völgyben fogyasztjuk el. Ebéd után a sziget északi részének legszebb városában, Puerto de la Cruzban Spanyolország leglátogatottabb nemzeti parkja következik. Ezt követően körbejárjuk Spanyolország legmagasabb hegyét a 3.718 m magas, többkamrájú alvó rétegvulkánt, a Teidét. Több megálló után a déli lejtőn térünk vissza a szállodánkba.

6. NAP: ÉSZAK-TENERIFE VAGY PIHENÉS

Ezen a napon, aki szeretné jobban megismerni a szigetet, részt vehet a több éve a szigeten élő magyar idegenvezetővel egy fakultatív kiránduláson, ami Tenerife történelmi városait és egyedülálló több millió éves babérerdejét mutatja be. A kirándulásra reggel indulunk, első állomásunk Candelaria, ahol a Kanári-szigetek védőszentjének emelt bazilika áll. A szentről készült mű érdekessége, hogy a számára varrott különleges ruhát visel, amit az adott közeledő ünnephez illik. Ezt követően megismerkedünk a kilenc hatalmas szoborral, amelyek a szigetek őslakosainak, a guancséknak királyait ábrázolják. Következő megállónk San Cristobal de La Laguna, ami a sziget régi fővárosa volt azonban különböző természetföldrajzi adottságai, többet között a korban nehéz megközelíthetősége miatt elveszítette a státuszát. Óvárosa az UNESCO világörökség része. A kirándulás természeti látnivalókban sem szűkölködik, ezután ugyanis átszeljük a híres neves babérerdőt. Fotószünet után az Anaga-hegység egyik legszebb kilátójában, egy kis étteremben hagyományos kanári ebédet kapunk. A nap utolsó megállója Santa Cruz de Tenerife, mely a sziget jelenlegi fővárosa. Késő délután érünk vissza a szállásunkra. Észak-Tenerife fakultatív kirándulás: 90 € (fizetés a helyszínen).

7. NAP: TENERIFE– BUDAPEST

A mai napon a menetrend függvényében még lehetőségünk lesz fürdeni az óceánban, vagy a hotel medencéjében. Ezt követően transzfer a repülőtérre és hazautazunk Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos körutazás a Kanári-szigeteken, repülőjeggyel, illetékkel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
43 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére