1 óra alatt akár 2-3 centi fogyás a kellemes és hatásos ultrahangos zsírbontással (75% kedvezmény)

1 óra alatt akár 2-3 centi fogyás a kellemes és hatásos ultrahangos zsírbontással (75% kedvezmény)
Petra Mystic Alakformáló Szalon
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.000 Ft 75% 15.000 Ft
Petra Mystic Alakformáló Szalon
2040 Budaörs, Szabadság út 3.
06 (20) 540-0076

Akció Leírása

Kleopátra fejvesztett tempóban ugrott volna ki a híres szamártejes fürdőjéből, és a középkori nemes hölgyek is messze repítették volna a fűzőiket, ha már akkor is elérhető lett volna a fogyásnak és az alakformálásnak ez a kellemes és hihetetlenül hatékony formája: Az ultrahangos zsírbontás.

Tudod te is, a nők 90%-a valamiért elégedetlen a testével. Őrült fogyókúrákba, és önkínzó gyakorlatokba kezdenek az eredményekért. Pedig sokszor semmi másra nem lenne szükség, mint egy-egy megereszkedett formát feszesebbé, vagy egy gömbölydedebb részt laposabbá tenni.

Ehhez pedig nem kell se önkínzás, se éhezés, se rengeteg idő.

Akik az úgynevezett ultrahangos zsírbontást kipróbálták már, ódákat zengnek róla. Vannak, akik egészen odáig elmennek, hogy ez a nők számára a 21. század egyik legnagyobb csodája.

1 óra alatt akár 2-3 centi fogyás a kellemes és hatásos ultrahangos zsírbontással (75% kedvezmény)

Mégis mire fel ez a nagy lelkesedés? Mit tud az ultrahangos zsírbontás, amiért minden magára adó, igényes nőnek ki kéne próbálnia?

  • Nem megerőltető, és teljesen fájdalommentes. Neked nincs más dolgod, mint kényelmesen elhelyezkedni egy ágyon, és máris kezdetét veszi a kezelés. A szerkezet lágy, masszírozó mozdulatok kíséretében elkezdi kifejteni a hatását. Te pedig csak fekszel, és élvezed az eredményt.
  • Gyors eredményt mutat fel. Alig egy óra után, már a legelső kezelés alkalmával akár 2-3 centit is karcsúsít, ami épp elég az egyenetlenségek eltüntetésére, és a simább, laposabb formák elérésére.
  • Méregtelenítő hatása van. A lebontott zsírt, és a felszabadított méreganyagokat a szervezet maga üríti ki a máj felpörgetése által. A hatás tartós, nem követi visszahízás.
  • A bőrt feszesíti, megfiatalítja. A kezelés nem csak a zsírt bontja, hanem a bőrt is feszesíti. Így érhető el, hogy már az első alkalommal a tükörből is jól látható változás köszönjön vissza.
  • Diszkrét, törődő bánásmód mellett zajlik. A kezelést tapasztalt szakember vezeti, bizalmi légkörben, és közben teljes diszkréciót tapasztalhatsz. Így teljes nyugalommal és bizalommal átengedheted magad a felszabadító élménynek.

Az igényesség, és a szépség nem idő és nem önkínzás kérdése.

2040 Budaörs, Szabadság út 3.
06 (20) 540-0076

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egy 20.000 forint értékű teljes test+arc kezelést, ami feszesíti a bőrödet, és akár 2-3 centivel is “megrövidítheti” a kényesebb területeid

Fontos

  • Egy személy egy kupont válthat be
  • Csak bejelentkezés alapján
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére