-31% helyett -38%! Bőrfiatalítás felsőfokon hidroabrázió krio terápiával

Catwalk Szépségszalon
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

2.290 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.500 Ft 38% 5.510 Ft
Catwalk Szépségszalon
1024 Budapest, Fényes Elek utca 5.
+ 36 30/601-80-70
www.catwalkbio.hu

Akció Leírása

Frissítsd fel és tisztítsd meg arcbőrödet az elegáns budai Catwalk Salonban!

Az ár tartalmazza

  • Bőrfiatalítás felsőfokon hidroabrázió krio terápiával és orvosi tisztaságú illóolajos masszázzsal az I. kerületi Catwalk Salonban – Az Alkupon teljes ára 8.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 2.290 Ft, a fennmaradó 6.700 Ft-ot a helyszínen kell rendezned!
  • Időtartam: 80 perc

Egyéb:

  • A kupon csak új vendég estén érvényes
  • Egy vendég 1 kupont vásárolhat csak

A hidroabrázió az egyik leghatékonyabb és legkíméletesebb módja az arcbőr megtisztításának, ráadásul nem okoz fényérzékenységet, így a naposabb évszakokban is gond nélkül alkalmazható.

Az ultrahang által keltett hullámok csak a hám elszarusodó rétegét távolítják el, emellett a vaporizált víz nyugtatóan hat a bőrfelszínre. A víz szinte az egyetlen anyag, mely nem okoz allergiás reakciót, ezért a legbiztonságosabb, és bőrtípusnak megfelelően alkalmazható módszer a bőrfunkciók javítására. A szalonban egyedülálló módon 100 %-os tisztaságú Damaszkuszi rózsavíz, használunk.

A kezelés hatására a hatóanyagok is mélyebben szívódnak fel.

A kezelés menete

Arcdiagnosztika, tonizálás, letisztítás, mikrodermabráziós bőrcsiszolás, krio terápia hyaluronsavval, arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs, Elastin-kollagénnes arcpakolás, elengedő krém. A kezelés során különleges, orvosi tisztaságú, natúr illóolajokat juttatnak a bőrödbe!

Krio terápia hyaluron savval

Hatására megindul a természetes sejtszintű regenerálódás, így a szervezeted saját fiatalító folyamatait segíti elő. A kezelés során a fényterápia is érvényesül, ami tovább fokozza a kezelés eredményét. Feszesítő és gyulladáscsökkentő hatású.

Az arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs

A masszázs során bőrtípusodnak megfelelő, orvosi tisztaságú, bio illóolajokat juttatnak a bőrödbe.

Pakolás

Elastin-kollagénes hidratáló maszk alkalmazása. A különleges hatóanyag-formula fokozza a bőr nedvességtartalmát, lassítja az öregedési folyamatot. Fokozza a bőr oxigénfeltöltő képességét, így arcbőröd fiatalosabb lesz!

Catwalk Salon

A II. kerületi Catwalk Salon exkluzív környezetben várja szépülni vágyó vendégeit. A több mint 15 éve működő szalon professzionális termékekkel és profi szakemberekkel találkozhatsz. A szalonban a cél minden esetben, hogy a szépülés időtartama alatt a testi és lelki harmónia egyensúlyba kerüljön, valamint ennek a végeredménye a külső megjelenésben mutatkozzon meg.

Legyen szép napod!

1024 Budapest, Fényes Elek utca 5.
+ 36 30/601-80-70
Nyitvatartás: Hétköznap: 9.00- 20.00 ig szombat: 8:00-14.00-ig Vasárnap zárva

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Bőrfiatalítás felsőfokon hidroabrázió krio terápiával és orvosi tisztaságú illóolajos masszázzsal a II. kerületi Catwalk Salonban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.03.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 601 8070 • Nyitva tartás: hétköznap: 9.00- 20.00-ig, szombat: 8:00-14.00-ig, vasárnap zárva • 1 ember 1 Alkupont vásárolhat • A kupon csak új vendég esetén érvényes

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére