Fő az egészség – az ételkészítésben is!
Az vagy, amit megeszel – tartja a mondás, amelynek igazságát egyre többen veszik komolyan, és ki-ki a maga módján küzd azért, hogy egészségesebb ételeket egyen. Nem elég azonban csupán az alapanyagokban keresni a megfelelő táplálkozás mikéntjét! Érdemes megnéznünk, mit, hogyan, és milyen eszközökkel készítünk el, ügyelve arra, hogy minél kevesebb káros anyagot juttassunk szervezetünkbe.
.jpg)
A kerámia bevonatú serpenyők egyre nagyobb teret hódítanak az egészséges táplálkozásra törekvők körében, hiszen használatuk során minimális mennyiségű zsiradékot kell használnunk az aranyló, ropogós ételek elkészítéséhez. Ezek a konyhai eszközök ráadásul igen praktikusak is, hiszen könnyen tisztíthatók (akár mosogatógépben is) és igen tartósak, hiszen a kerámia jól ellenáll a hőnek, a karcolásoknak és horzsolásoknak.

Fontos tudnivalók:- Anyaga: press aluminium
- Méretek: 20×3,8 cm, 24×4,2 cm, 28×4,5 cm
- Színek: matt fekete/fehér, barna/krém