6.500 Ft helyett 3.490 Ft: Leszámolás a félelmekkel és gátlásokkal - 60 perces metamorf masszázs speciális lelki blokkoldó technikával a belvárosban, a TomiMassage jóvoltából

Tomi Massage
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.500 Ft 46% 3.010 Ft
Tomi Massage
1085 Budapest, József körút 53. III. em. 21.
info@tomimassage.hu
+36 20 273 7856
tomimassage.hu/

Akció Leírása

Ints búcsút a lelki problémáknak!

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, amely a gerinc reflexpontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak ugyanis az idegek, amelyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül és itt raktározódik el.

Ezek a lelki blokkok, mint folyón a gátak, úgy akadályozzák az energiaáramlást. Bizonyos területek ezért energiahiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk, és nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat.

A masszázs lágy, finom érintésekkel történik, miközben Te kényelmes ruhában vagy. Kizárólag a láb- és kézfejet, valamint a fejet érinti. Stimulálja a gerincet és az így keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár gyermekeken is.

Miért válaszd a metamorf masszázst?

  • A metamorf masszázs segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat - segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában.
  • Segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, nyomasztó érzéseket, nyitottabbá, oldottabbá tesz.
  • Hatására megnő az önbizalmad, életkedved, és az életbe vetett hited, rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök.
  • Kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj, epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont- és fogproblémákra, hajhullásra, torok- és fülfájásra.

Fontos tudnivalók:

  • Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze
  • Kizárólag hívószámkijelzéssel fogadnak hívásokat
  • A masszőr szereti a korrekt, precíz munkát, ezért ha letelik az idő, nem fogja rögtön abbahagyni a masszírozást, így lehet, hogy a masszázs 5-10 perccel tovább fog tartani

Legyen szép napod!

1085 Budapest, József körút 53. III. em. 21.
info@tomimassage.hu
+36 20 273 7856

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces metamorf masszázs speciális lelki blokkoldó technikával a belvárosban, a TomiMassage jóvoltából. Segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, nyomasztó érzéseket, nyitottabbá tesz és hatására megnő az önbizalmad. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.07.14.-ig
Az ajánlat hétfőn, szerdán és pénteken vehető igénybe • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 273 7856 (H-P 8-19, Sz-V 8-21) • Információk kérése emailben lehetséges: info@tomimassage.hu • Az Alkupont vidd magaddal a kezelésre, különben nem tudnak fogadni

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére