59.900 Ft helyett 44.990 Ft: 3 napos kirándulás hegyen, völgyön, szurdokon át, Ausztriában, a Sasfészek panorámájának megcsodálásával, buszos utazással, reggelivel, hajózással a Königsee-n

Neoline Utazási Iroda
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

44.990 Ft

Ajánlatkérés
Neoline Utazási Iroda
Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Az ajánlat leírása

Barangolj szemet gyönyörködtető alpesi tájakon!

Fontos tudnivalók:

  • Indulás reggel 6 órakor, a Blaha Lujza téri parkolóból

  • Időpont: 2017. július 28-30.

  • Külön fizetendők: belépők (kb. 42 €)

  • Fix ülőhely foglalása az autóbuszon: 2.500 Ft / fő

  • Elhelyezés: Salzburg, szállodában, 2-3 ágyas zuhanyozós szobákban

  • Ellátás: reggeli

  • Fakultatív vacsora: 13,50 € / alkalom

Az első nap Salzburgon keresztül érkezünk meg Tirolba. A Vorderkaser-szurdokot keressük fel, amelyre nyugodtan mondhatjuk, hogy Ausztria legvadabbja. A szoros 400 méter hosszú és 80 méter mély, a legkeskenyebb helyen csupán kb. 80 cm széles. Ahhoz, hogy bejárhassuk a természet e csodás alkotását, kis hidakat és lépcsőket építettek ki. (Belépő: kb. 4,10 €)

Következő látnivalónk a közelben lévő Strohwollner Schlucht, amely teljesen kiépített járdával, 200 lépcsőfokkal ösztönzi az erre járó turistát, hogy végigjárja a régió egyik legizgalmasabb kiránduló célpontját. Aki vállalkozik a természet eme varázslatának a megismerésére, fantasztikus élményben lesz része. Először meredeken zuhog alá a víz a sziklákról, majd békésen folydogál tovább a völgy felé.

A közelben még arra is van lehetőség, hogy a két szurdok bejárása után a Vorderkaser-tóban egy frissítő fürdőt is vegyünk a nyári nagy melegben. (A fürdőjegy ára: 3 € / fő.) Sőt, a vállalkozó kedvűek még az orchideák élményútját is végigjárhatják, amely 1-2 órát vesz igénybe.

Másnap délelőtt kirándulást teszünk a Sasfészekhez. Külön busszal jutunk el a Kehlstein parkolójába. Innen egy 124 méteres alagúton át visz az út addig a liftig, amely 41 másodperc alatt röpíti fel a látogatókat a Sasfészekbe, 1834 méteres magasságba. Erről a pontról gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre és az alattunk elterülő Königsee-re.

A napot a Königsee csodálatosan kék színű vizén hajóval folytatjuk. Felkeressük a lóhere alakú St. Bartolome búcsújáró templomot, majd továbbhajózunk a Königsee legdélebbi pontjáig, ahonnan egy 15 perces sétával elérjük a következő tavat, az Obersee-t.

Harmadik napunkat a Lamprecht-barlang megtekintésének szenteljük, amely 51 km-es kiterjedésével Ausztria egyik legnagyobb, legérdekesebb barlangja, és európai szinten is monumentálisnak számít. Kényelmesen bejárható a hegybe vezető emelkedőn keresztül, amelynek legyőzése után egy 70 méter magas, jól kivilágított barlangteremhez érünk.

A barlang a nevét egy Lamprecht nevű lovagtól kapta, aki magasan a Saalach völgye felett egykor egy várat birtokolt - ennek romjai még ma is láthatók. A legenda szerint rengeteg kincset hozott haza az egyik keresztes háborúból, amit végül a két lánya örökölt. A lányok az apjuk halála után elrejtették az egész kincset az akkor még megközelíthetetlen barlangba. A korábbi évszázadokban ezért kalandvágyó kincskeresők keresték fel annak reményében, hogy a mondabeli kincset megtalálják - eredménytelenül.

Jó utat kívánunk!

Budapest, Szentkirályi u. 5, 1088
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap / 2 éj egy főnek Ausztriában, buszos utazással, kirándulásokkal. A Vorderkaser-szurdok, a Strohwollner Schlucht, és a Lamprecht-barlang megtekintése, a Sasfészek panorámájának megcsodálása, hajózás a Königsee-n. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.07.27.-ig
Időpont: 2017. július 28-30 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • Külön fizetendők: belépők (kb. 42 €)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére