30.000 Ft helyett 14.000 Ft: Szemöldöktetoválás a tökéletes megjelenésért új, természetes hatású Microblading technikával a Nimfasziget Szépségcentrumban

Páskom Beauty Kozmetika
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

14.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 53% 16.000 Ft
Páskom Beauty Kozmetika
1155 Budapest, Wysocki u 29.
06 30 471-2008
ipl-szortelenites.hu/

Akció Leírása

Próbáld ki Te is a legújabb sminktetoválási technikát, a természetes hatású Microblading eljárást a Nimfasziget Szépségcentrumban!

Az ajánlat tartalma

  • Szemöldöktetoválás a Nimfasziget Szépségcentrumban
  • Természetes hatású Microblading technikával

Microblading vagy más néven embroidery szemöldökformázás egy forradalmian új technika a tetoválások körében. Igaz, ősidők óta alkalmazzák a pengével – mikrotűkkel – készített manuális tetoválást, de napjainkban újraértelmezést kapott. Keletről származik ez a kezelési metódus, ami miatt japán vagy késes eljárásnak is hívják.

A végeredmény olyannyira természetes, hogy szabad szemmel is nehezen tudjuk megkülönböztetni a vékony, mikrotűkkel a bőrbe tetovált vagy „karcolt” szálakat a saját szálainktól. Természetessége abban rejlik, hogy különböző szálrendezési forma áll rendelkezésre, amit a vendég szemöldökének egyedi szálirányához lehet igazítani, kiegészíteni, dúsítani. Ezen kívül a pigmentek rendkívül széles választéka segít, hogy a legtermészetesebb színhatást érjük el.

Kézi technikával, manuálisan készül a formázás, így a végeredmény elsődlegesen a tetoválást végző személy kézügyességétől, ízlésétől, profizmusától, rutinjától, egyedi formatervezési technikájától és kivitelezésétől függ.

Válaszd Te is ezt az elképesztően természetes szemöldöktetoválást most harmad áron a Nimfasziget Szépségcentrumban!

Nimfasziget Szépségcentrum

Képzett kozmetikus, 3D szempillaépítő stylist, marketinges közgazdász, több nyelvet beszélő képzett munkatársak várják a szépülni vágyó vendégeket a XV. kerületben. Az igénybe vehető szolgáltatások széles körűek, egyebek mellett választhatsz végleges szőrtelenítést IPL technológiával, de akár 3D szempilla-hosszabbítást is. Sőt, már hajhosszabbítás is szerepel a kínálatban, amelyet tapasztalt szakember végez. A szalon hitvallása szerint a szépség mindig belülről fakad, de ha nincs meg a belső lelki egyensúly, akkor a csak külső kezelés időleges szépülést eredményez.

Legyen szép napod!

1155 Budapest, Wysocki u 29.
06 30 471-2008

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szemöldöktetoválás a Nimfasziget Szépségcentrumban. Természetes hatású Microblading technikával

Fontos

Beváltható: 2017.04.21.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 471 2008 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére